Dröm!

Alldeles nyss sov jag och Tut middag. Jag drömde då att jag blev riktigt arg på Snutte för att han färgade håret rött och för att vi höll på möblera om och det blev fel. Hela drömmen var rakt igenom jobbig och jag var så fruktansvärt förbannad. Nu när jag vaknade kände jag att jag behövde kolla upp vad det betydde...

ILSKA: En dröm om ilska betyder att du kommer att klara av det du vill bara du kämpar för det. I allmänhet kan sägas att den person du är arg på i drömmen egentligen är den person som du har bäst kontakt med och är den som du vill hjälpa mest.

Vilket antingen betyder att jag ska gå ner i vikt, eller att jag kommer lyckas ta mig in i BFMV's turnébuss när domär här, för det ärdom två sakerna som jag funderat på dom senaste dagarna, sånt blir man glad av!

Puss.

Postat av: Cilla

tack goding, din stöttning är guld värd. kramisar

2009-08-11 - 00:47:41
URL: http://wiccankraft.blogg.se/
Postat av: Anonym

var kollade du upp de`?

2009-08-13 - 12:39:41
URL: http://chiquiitta.blogg.se/
Postat av: Urban

Hej

Hittade dina drömtyningstankar när jag kollade lite på nätet.. Ifall du är intresserad så har jag ett par bra lexikonlänkar på min sida. Särskilt Tony Crisps tycker jag är bra..

Urban

2009-08-13 - 13:59:31
URL: http://www.dromtydningen.se
Postat av: Frida

Jag vågar inte kolla upp vad mina drömmar betyder, skulle antagligen hitta att "du är gravt psykiskt störd, det finns ingen i hela världen som älskar dig och du kommer aldrig att bli lycklig. Och så tycker du om potatis" eller nåt sånt.

2009-08-13 - 17:53:12
URL: http://varldsherravalde.blogg.se/namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback