Julgranspysselblaha.


Jag har varit grymt duktig idag, fastän jag egentligen ska ta det lugnt.

Men jag har iallafall grundstädat köket, skrivit typ 15 julkort, köpt en ful julgran, försökt göra den fula julgranen snygg och lekt med Tut.. Får inte glömma att nämna att jag HELT ALLVARLIGT har lyssnat på fucking Lady Gaga's jävla bad romance... Ni kan ju vara ganska säkra på att jag går och sjunger "rahrahahahah romaromamama gagaohlala" hela jävla tiden, men vad gör man inte för sin söta son som älskar den låten och dansar varenda gång han hör den? :)

Och vill bara framföra ännu en gång att föregående inlägg INTE var riktat till dig Cilla. Det finns en annan person var bloggdesign jag har jobbat på i månader och den som ska ha den blir aldrig nöjd utan vill ha nytt hela tiden. Hoppas du läser detta för du betyder en massa för mig, vilket jag skrivit innan och kommer seriöst inte klara av att bli lämnad av en till vuxen för ett missförstånd.

Måste också säga, rest in peace unga vackra Brittany Murphy som dog igår om jag fattat det rätt? Väldigt sorgligt och chockerande, hon blev ju bara 32år gammal och var enligt min mening en utomordentlig skådespelerska.

Kram!

Postat av: Millah

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt och då är det bara radera den hära kommentaren om du vill :)Ha det bra//M

2009-12-22 - 00:55:08
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Var med och delta i min supertävling!! Du kan vinna en fotokalender, som du designar själv. Kolla här: http://junitjejen.se/vinn-en-fotoalmanacka/

GOD JUL!

2009-12-22 - 09:03:54
URL: http://junitjejen.senamn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback