Höstväder, underbart!

Mhm.

Hösten är en obeskrivligt vacker årstid... Imorse bevittnade jag en sådan underbar soluppgång, det finns knappt ord för hur vackert det var. Himlen hade samma underbara orangea färg som de höstfärgade löven. Det regnade lite och gatulamporna var tända. Nu i efterhand önskar jag att jag hade haft en kamera till hands för att kunna föreviga denna vackra syn, men jag kommer nog föralltid ha det minnet kvar i huvudet och söka efter ett nytt liknande tillfälle. Fy vad jag önskar att jag hade en systemkamera, jag hade tagit så många underbara bilder... Men någon gång i framtiden ska jag bli ägare till en, någon gång.

Nä, här sitter jag och fryser med en massa marabouchoklad i munnen, yumm. Min underbara son sitter och leker på golvet med sin röda legobil, söta unge.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva, naturkunskapen var inställd idag så vi slutade vid 9.30, dock satt jag ändå kvar i skolan tills klockan var nästan elva för att vänta på Christel för att kunna inhandla en tjockare jacka och en overall till Tut.

Jag hittade en jättesöt overall på HM och en mysig mjuk jacka. Jag köpte också ny hårspray och imorn ska jag inhandla hårfärg för att färga håret några nyanser mörkare såhär på hösten :)

Ohw. Idag blir det fredagsmys med idol, the vampire diaries och någon mysig tjejfilm! Maten som serveras ikväll blir min älskade tacos, mums. Hösten är verkligen bäst!

Kanske kommer någon senare uppdatering, puss!


Postat av: Niccie

Mässan vart ganska så seg.. men det var för att de höll kvar oss. Det fanns så mycket att lära dock. Du får gå nästa gång :D <3

2009-10-02 - 21:40:46
URL: http://nicciesphoto.blogg.se/
Postat av: mmautildah

åhh :'DD jag vill oxå färga håret , har ju inte färgat det på ett år ;o(A) rekord!:D

2009-10-03 - 13:09:20
URL: http://mmautildah.blogg.se/
Postat av: förvirrad

heter han tut?

2009-10-10 - 14:50:24
Postat av: Patrik Rashid

Yo girl u gonna get it tonight ; D; D; D; D;

2012-05-31 - 14:17:34namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback