Åttondeapriltvåtusentio.

Jag fattar inte varför, men när jag tränar hemma så gör jag det inte fullt ut. Jag vet inte om det beror på att jag blir så distraherad av allting runt omkring att jag inte kan koncentrera mig? Det handlar nog om förlust på självdisciplin, haha :)

Jag har iallafall fått goda nyheter om min hårddisk, de kanske kan fixa den, men jag får stå för kostnaden själv.. Vilket suger, men det är det värt om jag kan få tillbaka mina bilder, serier och filmer igen. Chansen att de kan fixa den är dessutom lite större än vanligt för att min hårddisk var avstängd när den trillade, skadorna blir tydligen inte lika omfattande då.

Ahja, idag blir Lucas 1 och ett halvt år, det är sjukt vad tiden går fort.. Det känns som att det nyss var Oktober ju. Dessutom är det en månad kvar tills jag och Andreas firar 2 och ett halvt år, så det börjar bli dags att planera vad vi ska göra.. Tips?

Ni får en tråkig bild också, i brist på annat..


Nu ska jag få i mig lite mat innan det är dags att fixa till sig o sånt :) Ännu en tråkig uppdatering från min tråkiga vardag..

Kramkram!


Postat av: Emma

hej. är det den här systemkameran och objektivet som du har: http://www.elgiganten.se/product/foto-video/digital-systemkamera/DSLRA230LKIT/sony-dslr-a230-18-55mm-objektiv ?

2010-04-10 - 12:17:43
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Emma

okej tack då vet jag :) så man måste även kunna veta hur man ska redigera och kunna hela kameran för att kunna ta bra bilder?

2010-04-10 - 12:45:29
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Jessica

Gud vilken söt son ni ha och vilka ögon...

Allt bra me er?

2010-04-10 - 19:29:39
URL: http://mamijessica.blogg.se/
Postat av: Jessica

sv: De e bara bra me oss!!

Haft en bra helg??

2010-04-11 - 15:28:32
URL: http://mamijessica.blogg.se/
Postat av: T

har du kommit på något nytt sett att gå ner i vikt :):)? är så nyfiken på vad du hittar så tittar in i princip varje dag för o se hur det går för dej hehe^^

2010-04-12 - 09:48:17



namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback