And they say mooo..


Åh, älskade muor. Tvingade Andreas att stanna vid vägkanten påväg hem från lövestad så jag kunde ta några bilder på dom.

Ikväll har jag avnjutit 4 bacon och 100g gurka istället för en påse Cambridge, så mycket godare. Ska komma ner under 80kg sen lägger jag av med den skiten. Eller skiten och skiten, det är ju inget fel på smaken, men nä, mitt mående bör komma i första hand då det är Lucas som får lida av att ha en mamma som är svimfärdig hela tiden och måste lägga sig ner var tjugonde minut. Så jag ska påbörja GI-metoden, håller på med en matplanering nu så jag bara kan äta och slipper tänka på "vad" jag ska äta, för då trillar man oftast i "fällor" och tar något snabbt och enkelt.

Jag har gått ner yttligare 3hg, så nu är jag nere på 82,8kg, alltså har jag kanske med lite tur kommit under 80kg tills nästa vecka, hoppas! :)

Jag tror föresten att jag ska göra om min vikt-bdb till en blogg istället, så fler kan ta del av mina desperata bantningsmetoder. Jag själv gillar bloggar som lägger upp recept, ärliga bilder på sig själva och bilder på maten de äter (av någon konstig anledning), så ja, det blir ett projekt framöver.

Nu ska jag efter en lååååång jobbig dag med en extremt pipig Lucas lägga mig ner och bara tänka på mig själv.. Bara lägga mig ner och andas liksom, härligt! Andreas har inte slutat jobba än, så jag är verkligen helt ensam (Lucas sover).

Så jao, jag ska nog steka ett par baconbitar till om en stund, det var så himla gott! :)

Wellwell, nattski!

Postat av: Frida

kor är så vackra djur, det är konstigt att folk inte verkar inse det.och såklart allvarligt, om du är villig att stå ut med min oprofessionellhet :)

2010-08-09 - 23:43:24
URL: http://varldsherravalde.blogg.se/
Postat av: h a i d i s -

Godmorgon!, om det inte är försent för att säga det.. ^^

2010-08-10 - 16:24:33
URL: http://haidis.senamn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback