Having fun?


Igår var vi ute och lekte en sväng i på en alldeles nybyggd lekplats, det gör vi ju inte alltför ofta.. Men jag blev alldeles förvånad när jag insåg hur duktig Lucas var på allt, han gungade, åkte rutchkana och lekte och stojade och det mestadels själv, hemma är han ju så himla försiktig. Efter en stund kom även en annan familj med en flicka i samma ålder som Lucas och han var så nyfiken på henne och stirrade en massa, lilla gosen! :)

Jag har iallafall bestämt mig för att ge dessa pulversopporna en ny chans och denna gång ska jag pröva märket Cambridge. Det är ju lite dyrare, men det ska tydligen smaka lite bättre så det kanske det är värt. Andreas ska också pröva på det, så nu är vi ju även två som kan peppa varandra, så det kanske går lättare?

Jag ska iallafall köra hårt från första början så att jag hamnar i ketos, då går ju viktnedgången snabbare. Men ja, fungerar inte detta så kommer jag bannemig att ansöka om en gastric bypass, är så himla trött på att vara överviktig och jag har så himla ont i mina leder och rygg.

Menmen, nu ska jag lägga mig och titta på "Supernatural" i brist på annat. Glöm inte bort att rösta på min bild (en regnig dag), jag tror inte att jag kommer vinna, men ni har tills imorn på er! :)

Natti!

Postat av: Fotograf & Makeup artist Linda-Pauline

sv; Tack detsamma!

2010-07-19 - 21:58:52
URL: http://lindapauline.se
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Tusen tack :)Åh vilket charmtroll, så otroligt fin!

2010-07-19 - 22:08:51
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Maria

sv, var så lite så =)

2010-07-19 - 22:31:02
URL: http://marialouiseekman.blogg.se/
Postat av: Ceciliaa

Heej! :DDe e frågestund på bloggen! ;)

Du kanske vill fråga mih ngt!:D

Vad som helst! :D

Hur många som helst :)Ursäkta om jah stör :(

2010-07-19 - 22:45:01
URL: http://missnyqvist.blogg.se/
Postat av: emelie

Hejhej.

Allt bra ? :)kram

2010-07-19 - 23:10:54
URL: http://jonassonemelie.blogg.se/
Postat av: sandra

Hej kan påpeka att cambrigde är mkt äckligare än dem vanliga nutrilet och alla dem. För den är fettare och har klök känslan. Men resultaet är bättre. Men dem stannar inte mkt längre än dem vanliga påsarna.. har lagt ut ca 7000´+ plus på de så kan inte säga att de är de inte värt. Vill oxå göra bypass. tre imin släkt har gjort de då fettma på min mammas sida är inte så bra ;P

2010-07-20 - 10:15:07
URL: http://chiquiitta.blogg.se/
Postat av: Sandra

gud vad söt.

2010-07-21 - 12:44:55
URL: http://sandraevaldsson.senamn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback