Gå ner i vikt med nutrilett?Antingen så har jag tagit mitt förnuft till fånga, eller så har jag blivit tokig, ni bestämmer.

Jag ska börja äta nutrilett.. Jag bara kände att en hjälp på traven kanske inte hade varit så dumt. Jag ska äta det i 9 dagar (inte en vecka, inte två veckor utan alldeles mitt emellan) och mitt mål är att gå ner 5kg, så att jag kommer ner till 75kg. Jag ska starta den 25:e när vi får pengar och innan dess ska jag åtminstone ha försökt gå ner 2kg (så jag hamnar på 80kg). Jag ska även börja träna på gym 3 gånger i veckan i samband med detta.

Jag förstår att det kommer vara skitjobbigt och att det kommer smaka groteskt äckligt redan den tredje dagen. Jag vet också att folk har blivit trötta, hungriga och irriterade av att äta det, men kalla mig naiv när jag inte tror att jag kommer bli det. Vi säger såhär; just nu så äter jag en gång om dagen + frukt på kvällen och lider oftast inte av någon hunger alls. Jag har gått utan mat och dricka i dygn utan att ha känt mig ett dugg hungrig, den enda bieffekten har varit extrem trötthet. Men nutrilett ska jag äta 5ggr om dagen för att få i mig allt jag behöver och det borde ju göra så att jag blir extremt mätt istället? Whatever, failar jag så är ni välkomna att säga "vad var det jag sa" :)

Jag behöver detta för att komma igång. Jag behöver gå ner snabbt i början för att bli peppad och motiverad att gå ner mer. Jag behöver gå ner några kilon för att bli rädd för att gå upp dom igen, jag behöver se en SKILLNAD.

Självklart kommer jag fortsätta äta hälsosamt när dessa nio dagarna är över. Funderar på att äta kolhydratsnålt vilket var ett vinnande koncept sist jag lyckades gå ner.

Så, nu peppar vi som fan och håller tummarna för att jag lyckas med detta så att jag kan må bra och bli mig själv igen!


Postat av: Marija

Jag rekomenderar att du väljer sopporna som man kan värma. De brukar smaka godast :)

2010-03-16 - 23:12:18
Postat av: Nataly & Herrman

Hej!Hur har det gått??Jag funderar på att börja jag med.

2010-04-18 - 15:03:08
URL: http://natalysdaily.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Nutrilett är en VLCD-diet och jag rekommenderar verkligen den viktminskningsmetoden. Den är efter en vecka lätt att gå på och ger bra resultat varje vecka. Jag har gått ner 10kg nu och mitt snitt ligger på ca 2kg/vecka.Vill ni veta mer rekommenderar jag er att läsa:

http://www.vlcd.se/faq

2010-04-20 - 05:52:14
URL: http://www.vlcd.se
Postat av: lars åström

hej

ja det smakar inte gott jag har börjat provat en annan typ av diet men som inte är en diet det enda man gör är att man äter 6 gånger per dag, lite mindre än vanligt, istället för att äta stora måltider, detta leder till att man ökar ämnesomsätningen i kroppen och drick mycket vatten. detta funkar för mig att gå på något som smakar illa skulle jag inte klara.

lycka till och ha det bäst

Lasse

2010-05-18 - 14:54:30
URL: http://viktminskning.bloggzon.se
Postat av: gå ner i vikt snabbt

Wow. Aldrig någonsin har jag läst en så välskriven och informativ artikel som denna.Vem det än är som driver denna bloggen, hur du än ser ut och vart du än bor - sluta aldrig blogga. Detta var tveklöst något av det bästa jag läst denna månaden. Klockrena tips!På återseende!

2010-06-01 - 22:23:37
URL: http://www.xn--g-ner-i-vikt-snabbt-0wb.se
Postat av: fetarumpanskabort

Kolla min nutrilettkur!

2010-07-28 - 23:51:24
URL: http://fetarumpanskabort.wordpress.com/
Postat av: Elin

Jag har tagit dom där och tänkte börja nu igen nu när jag får pengar, dock så använde jag mig av dom färdiga istället-för-mat shakarna och inte pulver shakarna , och så åt jag deras bars till mellis och de fungerade grymt bra för mig dock så tränade jag extremt mycket under den perioden också s¨jag gick ner mellan 7-10 kg på en månad.

2011-01-09 - 09:59:49
URL: http://sweetelicus.blogspot.comnamn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback