Det osar avundsjuka..


Svar: Jag kan känna att detta är en kommentar som går lite över gränsen, förmodligen kände personen som skrev den samma sak och förblev därför anonym. Jag personligen tycker inte att andra har med vår ekonomi att göra och därför tänker jag inte svara på denna fråga :)

Postat av: Lizette

SV: tack så jättemycket, vad glad jag blir :). Gillar din blogg och dina bilder också måste jag säga :)

2010-09-20 - 21:08:12
URL: http://lizettesfoto.se
Postat av: denise

tycker min header är mindre tråkig nu ? :D

haha ja är ju inte lika duktg som du på att göra header, din är jätte fin!

2010-09-20 - 21:39:06
URL: http://deniseborefelt.blogg.se/
Postat av: Petra

Vilken kommentar!!



svar: Jag vet inte om jag såg dig på ica. Är Osäker! Har en svag svag bild av nån tjej som titta på mig när jag kom där vid potatisen? Men de kanske inte var du! :P

2010-09-21 - 13:32:36
URL: http://petras.blogg.se/
Postat av: Hannele - 2barnsmamman <3

Svar:

Tack så mycket :D hihi..



Hihi..förstår det..mitt vatten gick på förlossningen när jag satt och toa och spydde + kissade xD haha..men ja en förlossningsberättelse kommer om det med :D haha..

2010-09-21 - 18:10:27
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Malin

Haha, vilken fånig kommentar! Helt rätt svar!



Ingen har med er ekonomi att göra om du inte känner för det. Sen en lustig sak: hur kommer det sig att bara för att man köper tex en iphone trots att man har ont om pengar - så är det konstigt? Är väl inget konstigt i det? Man kanske PRIORITERAR de pengar man har & man kanske har sparat ihop till något speciellt. Osv.



Jag blir också less på kommentarer om ens ekonomi åt andra hållet, dvs när folk suckar & himlar med ögonen "hur har du råd med de där? Du är ju mammaledig".

Eh, ja? Och? Mammapengen baserar på ÅRSINKOMST. Har jag hög årsinkomst - har jag hög mammapeng. Utan att behöva ta ut alla dagar. Folk ska inte bry sig så jävligt, jag köper det jag har råd med. Jag lever på det sätt mina pengar tillåter. JAG har kämpat för mina pengar, JAG har slitit för att uppnå mitt mål med årsinkomst - så varför ska någon annan anse sig ha rätten att ens undra? Visst, undrar man - fråga. Men inte på ett drygt sätt, då får man inga svar..

2010-09-22 - 13:59:41
URL: http://inwe.se
Postat av: Sandra

Om din/eran ekonomi inte är någon annans ensak, varför nämna den i bloggen då? Bara en undran.

2010-09-22 - 14:23:37
URL: http://motherhood.blogg.se/



namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback