Merry xmas!

 

GOD JUL!

 

Önskar TomteTut och MammaKela.


Nyårslöften 09/10!

(min älskade lilla son)Nyårslöften 2009!

Jag ska skriva kontrakt med mig själv.

  • Gå ner i vikt! - Detta är extremt viktigt för mig, ska planera det in i minsta detalj, köpa hem rätt mat och så vidare så att jag kan starta direkt den 2 januari :)
  • Komma igång lite med plugget! - Ja, har redan bestämt att jag ska börja studera på 5% i februari, vilket är ett ämne. Sen får jag gå vidare med att öka lite i den takt jag känner mig redo.
  • Jobba på mitt och Snuttes förhållande! - Jag ger oss detta året, har det inte blivit bättre då så har vi nog inget annat val än att avsluta det, för ingen av oss mår speciellt bra av att ha det såhär. Vi får helt enkelt utgå från oss själva och vad vi känner att vi behöver i vårt förhållande för att kunna leva tillsammans, skriva ned det på en lista och bocka av i takt med att problemen löser sig OM dom löser sig.
  • Vara en awesome mamma till Tut! - GÅ UT och leka med han, börja läsa för honom på kvällarna igen, finslipa rutinerna, you name it, jag ska göra det!
  • Införa en "ta hand om Kela dag" varje vecka! - Jag behöver verkligen en sån dag. Där jag kan gå och simma om jag vill, eller bara lägga mig i badet med en bok, hårinpackning, ansiktsmask och ja, ni fattar och bara vara!
  • Köpa en systemkamera! - Ja, innan detta året är slut så ska det finnas en sådan i min ägo, punkt som fan!

 

Wish me luck! :)


Julgranspysselblaha.


Jag har varit grymt duktig idag, fastän jag egentligen ska ta det lugnt.

Men jag har iallafall grundstädat köket, skrivit typ 15 julkort, köpt en ful julgran, försökt göra den fula julgranen snygg och lekt med Tut.. Får inte glömma att nämna att jag HELT ALLVARLIGT har lyssnat på fucking Lady Gaga's jävla bad romance... Ni kan ju vara ganska säkra på att jag går och sjunger "rahrahahahah romaromamama gagaohlala" hela jävla tiden, men vad gör man inte för sin söta son som älskar den låten och dansar varenda gång han hör den? :)

Och vill bara framföra ännu en gång att föregående inlägg INTE var riktat till dig Cilla. Det finns en annan person var bloggdesign jag har jobbat på i månader och den som ska ha den blir aldrig nöjd utan vill ha nytt hela tiden. Hoppas du läser detta för du betyder en massa för mig, vilket jag skrivit innan och kommer seriöst inte klara av att bli lämnad av en till vuxen för ett missförstånd.

Måste också säga, rest in peace unga vackra Brittany Murphy som dog igår om jag fattat det rätt? Väldigt sorgligt och chockerande, hon blev ju bara 32år gammal och var enligt min mening en utomordentlig skådespelerska.

Kram!

Jag är så trött..

.. på människor att jag hade kunnat spy, helt seriöst.

Vi åkte till akuten igår med min mage, men fick ingen hjälp, för dom ansåg att det inte var akut nog. Trött blir man eftersom man åkte i snöoväder till Lund, 3,8 mil helt i onödan.

Sköterskan kunde inte svara på vad det var heller, så nu får jag vänta tills tisdag och åka tillbaka igen, eftersom jag fick en läkartid, suck.(Detta handlar inte om dig Cilla, eller jo, det lite längre ner gör, men ta inte illa upp... Det med pengarna gäller andra också, för du erbjöd dig att betala och jag tackade nej, för att du är min vän.)

Sen är det ju detta med bloggdesigner. Hatar verkligen att folk aldrig lämnar förslag på hur det ska se ut själva och säger att man ska designa fritt, men sedan inte blir nöjda och ber att man ska ändra en massa, fastän man själv är supernöjd med designen och redan har lagt ner flera timmars arbete på den. För gör man en design så tar det tid, det tar en JÄVLA massa tid om man gör den grundligt och folk fattar inte det. Dom vill att man ska ändra en sak som verkar liten för dom, men som i själva verket innebär att man måste göra om hela headern, till exempel. Och jag är så förbaskat trött på att lägga ner en massa tid på folk som aldrig blir nöjda, samma sak varenda gång.

Sist spenderade jag 5 timmar på att designa och fick som tack en massa gnällande läsare som tyckte att designen var "omogen" och inte "passade" bloggägaren. Gör det bättre själva då för helvete!

Så jag ska bara göra klart Cillas nya header, eftersom den andra innehöll bilder som hon inte gillade, sen är det slut, sen ska jag ALDRIG MER göra en bloggdesign om folk inte själva ritar upp en skiss först, väljer färger och så vidare själva.. Sen så ska jag bannemej börja ta betalt med, min tid är dyrbarare än gratis, även om jag själv oftast tycker det är rätt kul att designa.

Fittjävlabloggdesignshelvetesfittmögsfaaaaaaaan!

Mm.Sen är jag trött på att Tut gallskriker så fort jag går EN MILLIMETER ifrån honom. Jag är trött på att inte kunna sova i den ställningen jag vill på natten, för att Tut vill att man ska nudda honom och känna att man andas på han.Jag är också trött på folks jävla tjat om städning hit och städning dit.Jag är trött på allas jävla gnällande om att jag sover middag på dagen, give me a fucking break och låt mig styra mitt eget jävla liv någon fucking jävla gång!Ja, och så är jag trött på detta nu...

Jag var utnyttjaren..

Och nu behöver jag dig inte längre.

Jag har allvarliga fel.

Im here and now Im ready.


När jag är som vackrast vill jag dö.

Jag vill dö vacker, på mina egna villkor.

Ha kontroll tills mitt allra sista andetag, det är vad jag drömmer om.


Om jag inte får dig detvillsäga, då vill jag leva i en evighet.


Superduperfail.

När det känns som att allt håller på fixa sig så faller det samman igen...

Jag är skadad, så fruktansvärt skadad av min barndom och aldrig någonsin är det någon som förstår. Jag försökte förklara men failade, ursäkta som fan. Jag är inte den starka personen ni vill att jag ska vara för tillfället, jag är en svag, rädd liten flicka som inte fattar vad som händer.

Det går inte att gömma det längre, jag kan inte gömma mig bakom min fasad längre. Jag är trasig och det kommer att ta tid att laga mig och all oförståelse gör inte att det går fortare... Så bara låt det vara, jag kommer till er när jag är redo.

Kärleken till filmer och serier.

Är jag konstig eller finns det fler som njuter av att se en film som man inte sett innan? Eller njuter av att se ett nytt avsnitt av en serie som man följer?

Min känsla under dessa tillfällena kan jämföras med att öppna en julklapp, det är exakt samma känsla. Jag är en sån jävla addict, jag älskar den där känslan och kan knappt få nog utav den!

Dock så önskar jag att jag hade haft orken att driva min filmblogg till fullo och dela med mig av allt jag ser i både serie och filmväg, men det kommer säkert, i sinom tid så... Jag har ju minne som en häst så jag lär inte glömma allt jag sett :)Idag fick jag mitt paket från CDON med Lucas sagobok och lite annat, så nu är alla julklappar handlade i princip.

Aja, ska väl gosa med min son och sambo och duscha nu kanske...

Puss!

Musicz.

Jason Derulo - Whatcha say - Acoustic version

Jag gillar inte RNB vanligtvis, men denna låten tog mig med storm.

 


Usch och fy på bloggdesign.

Jag får fan alltid till andras designer som jag vill, men mina egna blir bara fail. Skitmögsfan. Plus att mina söta små ikorner bara försvann, helvetes mög! Får fixa till det imorn...

Aja, fick iallafall till snön, mys!

Nu ska jag sova, natti!

Hejdå, adjö... Whatever.

Ja, nu sa jag alldeles nyss upp den bästa kuratorkontakten jag någonsin haft. Jag stiftade den i början av graviditeten och var där varje vecka när jag var gravid, sen är det egentligen menat att man ska sluta där 3 månader efter att man fått sitt barn, men jag fick tillåtelse att fortsätta gå där. Nu har jag gått nästan exakt ett år extra, men på slutet nu så har jag ställt in nästan varje tid på grund av kludd med bussar, barnvakt och så vidare. Jag har ju börjat träffa en psykolog på psykiatrin med som ska hjälpa mig med min depression, och hon sa att det bästa för mig var att bara ha en kontakt (henne) och att min kurator inte skulle kunna hjälpa mig mer än hon gjort... Men fy, vad det gör ont att säga hejdå till en människa som man verkligen tyckt om, anförtrott sina allra innersta tankar och problem till, en människa som hjälpt en så mycket... Och jag vet att det är hennes jobb, men hon har varit ett sånt stort stöd och åh... Jag storbölar just nu, i skrivande stund, tycker detta är skitjobbigt.

Hon svarade på mitt mejl och skrev att hon önskade mig lycka till och hoppades att jag skulle få all hjälp som jag behövde på psyk och jag VET att hon menade varenda ord, för hon har nämnt tidigare att hon brytt sig mycket mer om mig än hon borde...

Nej, fy vad jag är ledsen. Bara tanken på att veta att jag aldrig mer kommer att sitta på hennes mysiga rum och prata av mig gör grymt ont, kommer inte träffa henne igen heller och det gör om det var möjligt ännu ondare... En av de få vuxna människorna jag litade på... Jag har en massa problem med att lita på vuxna och vad de säger och nu sa jag själv hejdå till en.

Fan, jag vill bara sova...


Dumma mig.

Hur ska jag få rätsida på mitt liv igen.. Är tillbaka i mina gamla vanor igen och bara längtar tillbaka till när jgág var duktig och sov bra. Ingen aning om hur jag ska peppa för att komma igång igen.. Känner mig bara helt fullkomligt slut i kroppen och själen, skitjobbigt..

Jag blir bara så trött på mig själv!

Har ni sett denna boken?

Är det någon som har denna boken, eller har sett den någonstans? Jag minns den från min egen barndom och minns att jag fullkomligt älskade den.. Jag skulle så gärna vilja ha en sådan bok till Lucas.. Så om någon har sett denna boken, snälla hör av er, den heter 365 godnattsagor. Det finns en nyare variant av den som heter 365 korta godnattsagor, men det är inte den jag vill ha, det är just den på bilden nedan :)

(ursäkta för den extremt dåliga bilden, det ska naturligtvis inte vara en arm i vägen, men detta var den enda bilden som fanns, tyvärr...)


Vill även tipsa om en tävling på Cillas blogg om skitsnygga ljus! Ni borde kolla in den och vara med och tävla ni med. Här är en länk till tävlingen. Det enda man behöver göra är att tipsa om tävlingen på sin blogg och skriva en liten motivering! Superenkelt!

Kram!

Skärpning!

Nej, nu får jag fakiskt skärpa mig! Skräpmat hit och skräpmat dit och jag mår inte ett dugg bra av det. Jag saknar nyttiga mig som alltid var mätt, nu är jag tillbaka i mina gamla korkade vanor igen, så nejfan, nu får det vara nog! Från och med lördag så äre bara nyttigt ätande som gäller igen, skäms på mig!

Rekomenderar föresten filmerna Stardust och Penelope, sjukt bra filmer båda två!

Puss :)

Ny bloggdesign, igen.

Japp, jag blir aldrig nöjd... Jag älskade den nya headern jag fick av Nixie, men hatade resten och till denna designen passade det inte in, suck. Så nu jobbar jag på att fixa en ny :) Tänker enkelt och stilrent denna gången, inga bilder och sånt... Eller kanske. Ingen aning.

Mja, dock så får jag ingenting att fungera för tillfället så jag får ta och avsluta för ikväll, hoppas inte att min omrörande var och varannan vecka stör er ;P

Nu ska jag kolla på film, sen blire nanna. Imorn ska Tut till ögonläkaren osse.

Puss.

Tävling - Armband!

Jag är med och tävlar om ett armband med personligt budskap på Heyli's blogg.

Var med och tävla du också :)


Klicka på bilden nedan och följ sedan instruktionerna för deltagande.


Lycka till allihop!

Tävling - Lektält!

Jag är med och tävlar om ett lektält från Kiddoz.se hos Mansondust.

Vill du också vara med och tävla klickar du på bilden nedan så kommer du direkt till tävlingen. Sedan följer du de angivna instruktionera och voila, du är med och tävlar!Lycka till :) !

Jag vill dö.

Jag vill dö.
Jag vill dö.
Jag vill dö.
Jag vill dö.

Mm, tänk för det vill jag. Kanske inte bokstavligt talat, men ja... In my mind I wan't to. Skitvärld, skitpengar, skitalltsomfinns. Jävla allt, fan vad jag hatar allt och alla.

Over and out eller nåt, nu ska jag gå och spy.