FITTA!

Jag är just för tillfället jävligt sur och irriterad. Jag är så trött på människor att jag hade kunnat kräkas på dom och det är speciellt en sak som, ja, finns inte ord för hur otroligt trött jag är på denna satans människan.

Hur skulle ni känna om eran pojkväns ex hade terroriserat ert förhållande sen dag ett, bara av anledningen att förstöra? Inte så kul nej. Jag brukar vanligtvis inte "hata" folk, men denna människan hatar jag och jag kan ju lova att det är rent och skärt hat. Denna människan som skrev till mig när jag var i sjätte månaden att hon hoppades att mitt barn skulle dö, denna människan som aldrig ger upp utan fortsätter och håller på och skickar en massa meddelanden och vänförfrågningar överallt. Jag är trött på det. Hur länge ska det hålla på? Hur jävla lång tid ska det ta för människohelvetet att fatta att vi inte vill ha någon jävla kontakt med henne alls? Jag är nog på bristningsgränsen, det känns som att detta har pågått alltför länge och om jag ser henne så kommer jag nog inte kunna kontrollera vad jag gör. Hon har en sambo som hon snart har varit förlovad med i ett år, så jag fattar inte varför hon fortsätter? Eller jo, jag vet ju att hon är avundsjuk för det är ju så uppenbart är det nästan är roligt, men ändå, jag menar någon gång måste man ju ge upp... Överreagerar jag eller?

sdhflaksdhglaihaöiwhighiogaoääifififififififififififififififififififififaägoidfaägoier09qriohäagoekllkdf!

The king of pop is dead!

Det känns så konstigt när kändisar dör av någon anledning, för dom lever liksom kvar i det dom gjort, musik, videos, ja ni vet allt det där. När kändisar dör så känns det som att jag inte förstår själva ordet död. Det känns så overkligt, kändisar är overkliga i allmänhet också, men just att dom dör visar ju att dom är precis lika dödliga som oss, vilket är en annan sak som jag har svårt att förstå...

Inatt dog "the king of pop" Michael Jackson och det känns rent utsagt förjävligt. För min generation så har han ju mest varit ett skämt, det har gjorts en massa parodier på hans musik och hans utseende. Jag har aldrig varit något större fan av honom, det erkänner jag, men sanningen är ju att han har lämnat ett stort avtryck på popindustrin och massor av dagens artister har inspirerats av honom...

Dessutom har jag inte förstått hur jobbigt liv han har haft föränn nu, folk har hela tiden klagat på att han är så konstig och beter sig udda, men hur ska han annars bete sig, han har ju levt ett ganska udda liv. Han blev artist som 5-åring och sen har det bara fortsatt i samma karusell tills nu, när han dog. Nu förstår jag liksom varför han byggde "neverland" och varför han så desperat har skyddat sina barn från media, han vill inte att dom ska behöva växa upp som honom, i medias ögon, ständigt granskade och analyserade. Jag kan tänka mig att han byggde "neverland" för att han själv aldrig hann vara barn och för att han ville ge andra den möjligheten... Jag tänker mig honom som en snäll och hjälpsam person som egentligen bara har velat väl, men kanske hamnat lite snett på vägen. För det påstås ju att han har sysslat med sexuellt utnyttjande av barn och diverse, men sanningen är ju att det inte har blivit bevisat, så därför så känns det bara dumt att tro på det.

Jag undrar om sanningen bakom alla rykten om honom någonsin komma fram, om han hade någon hudsjukdom eller om han blekte sin hud (hur man nu gör det?), det återstår ju att se.

Jag tycker iallafall att han förtjänar att behandlas med respekt nu efter hans död, eftersom han inte blev det i livet och så får man väll hoppas att han har det bättre där han är nu. Man kan också hoppas att media lämnar hans barn ifred nu när han inte finns där för att skydda dom längre...

Nä, usch, det känns så himla sorgligt och tragiskt på något vis.

May you rest in peace Michael Jacksson!

R.I.P who ever you were!

Nästan alla filmer jag ser på youtube handlar om folk som dött, oftast är det såna memorial-filmer med fin musik och en massa bilder på personen som dött (när den var levande). Och jag fattar inte varför jag alltid hamnar där, jag kan sitta och se flera stycken varje dag och känna gråten pressa sig ur ögonen på mig och orsaka en sådan smärtsam klump i halsen på mig. Oftast trillar jag in på filmer om bebisar, oskyldiga söta bebisar som av olika anledningar har fått lämna sina föräldrar i sorg, och det gör så ont, så jag fattar inte varför jag kollar på det för?

Jag vill iallafall nu ägna en tanke åt de som jag har kollat på och de som jag antagligen kommer kolla på i framtiden, hoppas dom har det bra där dom är nu!

*Gråten i halsen*

Den kärleken som man aldrig glömmer har varit olycklig.

Vad gör man... När man inser att det man trodde var så rätt är så fel? Detta är inte det jag är ute efter, jag vill ha ett trevligt familjeliv utan en massa bråk, det mesta handlar om att han inte förstår mig. För mig är det viktigast. Det känns lite som att han gräver sin egen grav i allt det här, han säger massa kränkande saker som "jag önskar att jag aldrig hade träffat dig den där kvällen" och andra saker i samma stil. Hur roligt är det at höra när man försöker lappa ihop det man trodde fanns kvar av förhållandet. Jag bara sväljer och sväljer och mår sämre, jag är bara människa och jag orkar inte hur mycket som helst. Jag känner mig så kränkt och förnedrad av mig själv för att jag är så dum och stannar. Det verkar liksom inte som att det finns något gott i den jag blev tillsammans med längre. Han som jag träffade var snäll, omtänksam och brydde sig, den jag är tillsammans med nu hade antagligen inte ens gråtit på min begravning om jag hade dött, han hade bara sett det som en frihetsförklaring och en anledning att adoptera bort det jag värderar högst.

Jag behöver hjälp och stöd med att komma fram till vad jag verkligen vill med allt detta, för jag orkar inte må dåligt längre.

Och allt detta om sex och att ingen kan förstå varför jag inte vill och varför jag inte har lust, jag vill inte sälja mig själv, jag vill låta allting ta den tiden det behöver och det måste det ju få göra, för det är min kropp. Jag vill inte känna mig pressad... Det känns som när jag skulle besluta om aborten och alla bara ville bestämma över mig utan någon som helst förståelse för att jag också är en människa med min egna vilja liksom.

Det känns som jag bara babblar på, men jag orkar inte mer, jag vill inte mer.

Jag kommer vara rädd för att starta ett nytt förhållande om detta tar slut, för jag vill aldrig uppleva detta igen. Jag vill hitta en kille som förstår hur jag känner mig och hur jag mår utan att behöva fråga. En kille som helst sitter hemma istället för att vara ute och festa. En kille som har de målen som jag har med mitt liv, en kille som vill ha mig och min son och som kan älska oss för dom vi är. Det kanske låter klyschigt, men det är vad jag behöver för att någonsin återhämta mig, om jag någonsin gör det efter allt detta... Och en sån kille jag behöver finns säkert inte heller och det kommer sluta med att jag får leva ensam för att sedan dö ensam.

Fan, det var inte såhär det skulle bli.

A bullet for my valentine...

Heaven, where is my angel?
I need her now, holding me tonight.

Jag vill skriva på min uppsats nu!

Skitsnackande och "blimigsjälvigen" träning!

Känns som jag håller på ballar ur helt och hållet. Jag säger vad jag tycker och tänker till personer som jag stör mig på och känner mig helt ur kontroll liksom, men jag är bara så trött på människor, och på hur människor beter sig. Det känns som jag har vaknat upp och insett att världen inte är så bra som jag trodde. Jag vill skälla ut alla jag känner och säga till dom att skärpa till sig och sen ge dom en käftsmäll så dom fattar, för som det ser ut nu så finns det ju ingen man kan lita på verkar det som.

Jag är bara så trött på folk, och på vad folk snackar, hur folk säger en grej och gör en annan, jag är så trött på det att jag hade kunnar strypa någon! Och det jag är mest trött på är folk som snackar skit om andra när dom har ännu värre problem själva, det kan ju seriöst inte finnas något mer patetiskt och korkat att göra, men men, det verkar ju vara detta som är det omtalade vuxenlivet man drömmer om när man är tonåring, hade jag vetat att det skulle vara sånt helvete som det är så hade jag aldrig velat bli stor... Bah!

_____________________


Aja nu byter jag ämne till något helt annat, nämligen min träning. Jag började idag på sjukgymnastiken och jag är astrött i hela kroppen nu. Jag får hem en sån träningscykel på onsdag och sen så är det bara att köra på. Varje dag i en timme typ, till att börja med 15 minuter, sen ska jag öka när jag känner att jag orkar :)

Vet inte om jag ska vänta med att börja med maten eller om jag ska köra igång med båda på en gång, risken finns ju att det blir för mycket för mig liksom. Men ja, nu ska jag iallafall satsa på att bli mig själv igen, jag känner att det är dags nu, det var alltför längesedan som jag kände mig snygg och attraherande.

Ne, nu ska jag komma igång med städningen!Dot dot dot

Jag har alltid känt mig fullkomligt usel på att klä mig och sånt. Jag vill vara som Tette, Snuttes lillasyster, hon liksom bara har det, hon kan verkligen matcha kläder, hon kan sminka sig så det passar henne och hon har hittat den perfekta frisyren. Jag kan inget av det. Det är liksom... Svårt. Jag vill ha sån hårdrocksstil, typ vara så rockig ni vet? Det har jag velat sen jag var typ 10, eller då ville jag vara goth, för jag tyckte det var snyggt som fan, men sen så övergick det till rock typ, men jag kan inte. Jag hittar liksom aldrig stilen och det känns aldrig som att det är någon poäng heller, för jag kan ju inte.

Jag vill hitta min perfekta frisyr, jag vill kunna sminka mig snyggt som fan och jag vill kunna klä mig, så finns det någon som vet hur fan man lär sig?

I wish I had a big black hole instead!

Jag orkar inte skriva en ny text så jag tar den jag skrev på bdb nyss.


Ja. Jag minns det mesta från igår, vilket är positivt, men efter en halv flaska jägermeister på typ en timme så börjar man göra saker man aldrig tänkt göra sig i sitt levande liv iallafall. Jag skäms nåt så fruktansvärt över mig själv att jag bara hade viljat stanna under täcket och aldrig mera komma fram.

 

Men, idag är en ny dag och jag får väll försöka göra det bästa av det istället.

 

Jag hade sjukt roligt, innan jag drack mina sista snapsar, för sen var jag bara korkad och oansvarig, men sånt är livet, typ.

 

Dock finns det en person som fick lida mer än andra... Stackars den! Har redan skickat förlåt femtielvamiljarder gånger, men det räcker nog inte.

 

Aja, nu ska jag äta!


Syppe!

Jaha, barnfri ikväll, så jag ska bli alldeles crazy och göra massa dumma saker fastän jag är helt fullkomligt opepp, helst vill ta en ipren, ligga i sängen och kolla på how I met your mother, men vad gör man inte för sin sambo och sina vänner. Känner mig sjukt opepp på allt just nu, men aja, det blir väll bättre när jag kommer igång.

I love b4mv!

Svar till Rosénlicious.

"Du är fan det omognaste jag vet, har fan inte tagit någonting från dig. Tog det från benganlicious på bdb. Så för helvete! VÄX UPP!!"

1. Tyck du att jag är omogen, för helt ärligt jag bryr mig inte.
2. Så bara för att du snodde det från någon annan så gör det saken mer okej eller?
3. Jag tror du ljuger om att du tog det från den du påstår för du kan liksom inte ha undgått att jag heter så på msn.
4. Varför så sur? Om du nu inte tagit något från mig behövde du ju inte bli upprörd heller, då hade du bara kunnat skriva det liksom.
5. Så för att sammanfatta  "LJUG LJUG LJUG!"
6. Oerhört korkat också att inte skriva ut varken blogg eller mail-adress eftersom jag redan har båda två, detta hade vi liksom kunnat hålla mellan bara oss, men nu måste jag visst dela med mig till resten av sverige också, ooops som inihelvete!
7. Föresten, väx upp själv, eller tror du att du är mer vuxen än mig bara för att jag blev upprörd för att du antagligen hade snott mitt namn från mig?
8. Föresten så låter "Rosénlicious" patetiskt. Det passar liksom inte ihop.
9. Hitta på något eget istället, det är mycket häftigare!
10. BITCH!

Jag har slutat bry mig om vad folk tänker och tycker om mig och min personlighet, detta är den jag är, tyck vad ni vill för jag kommer inte ändra på mig! Jag har fått ett sånt himla behov av att vara så unik som det går, och detta förstör fantamig allting. Så nu vet alla det och kan väll i framtiden försöka låta bli att kopiera saker från mig, tack!

Nu släpper vi detta.

Wannabe-licious!

Jag tycker inte om när folk imiterar mig. Det värsta jag vet är när folk inte använder sin egen hjärna utan snällt bara kopierar saker rakt av. Jag vet att det kanske är töntigt av mig, men det finns typ ingenting som stör mig mer än det.

Som idag så loggade jag in på msn, eller rättare sagt nu ikväll och ser att en på min lista har döpt om sig till "Rosénlicious" och det känns ju ganska obvious att hon inte har kommit på det själv eftersom jag heter "Podoohlicious" på msn och har hetat det i flera månader.

Fy vad det stör mig, sån jävla wannabe! Palla sno någon annans signum bara sådär liksom, och så det syns dessutom, jag har inspererats av personer, dock har jag frågat en av dom ifall jag fick använda det och den andra känner jag inte. Men jag tycker ändå att det är en annan sak, eftersom att jag frågade liksom, så kom inte med att jag gjorde samma sak, för det gjorde jag inte. Dessutom passar Podooh och licious sjukt bra ihop, Rosénlicious låter bara som en amatör slash wannabe! Inte så konstigt det heller eftersom det är precis vad hon är!

Ni kan tycka att jag är fjantig och överkänslig som reagerar men jag kan ju tala om att jag har blivit uppväxt på exakt samma sätt. Hade en kompis som praktiskt taget ville bli mig och det har gjort att jag nu reagerar på mista lilla eftersom det känns som jag blir berövad på allt, namn, interigitet, you name it!

Aja, jag har iallafall kommenterat det och jag bryr mig inte ett dugg om konsekvenserna!

Böööööh!

Midsommarafton klockan 18.52

Sådärja. Nu är min midsommar slut. Jag har varit som en zombie hela dagen så nu valde jag att åka hem. Ska lägga mig och nanna lite.

Känns så himla deppigt att inte kuknna göra nåt. Jag orkar liksom inte skratta eller någonting. Och Tut är kvar hos Elly med Snutte, jag saknar honom. Det känns alltid lika jobbigt att lämna honom. Min lilla lilla bebis <3

Aja, natti!

Greatz!

Vill bara säga att jag tyckte att det nya norska unga mödrar var jättebra! Mycket bättre än danska unga mödrar :)

Inga tandtroll och tv/film kväll :)The Strokes - What ever happened?

Jag har inte lyssnat på så mycket musik idag, eller jo, självklart min spellista "ärtsoppa" på Spotify, men ja, detta är iallafall en låt som jag lyssnade flitigt på igår, den är från filmen Marie Antoinette, som är awesome!

Det gick superbra hos tandläkaren idag btw, jag hade inga hål, bara lite tandsten, men det har jag verenda gång typ. Jag har fortfarande sjukligt ont i halsen, plus att min näsa rinner värre än niagarafallen, riktigt lame, med tanke på att det är midsommar imorn.

Jag bad Christel hämta Tut så att jag kunde vila en stund, men jag tog en ipren och nu är jag rätt pigg, även om jag inte känner mig helt hunda, så jag har inte vilat än. Tänkte ringa och fråga när hon har tänkt lämna tillbaka honom för att se om jag hinner nanna en stund först...

Det börjar ett norskt unga mödrar idag på femman, så jag lär nog hamna framför teven ikväll, vi ska kolla på någon film också, Crank (?) tror jag den hette, jaja, jag har iallafall sett den innan och då var den bra, så jag hoppas den är lika bra ikväll, mihihi.

Det kanske blir att hyra Crazy/Beutiful imorn, jag ska se den i samband med svenskan, så, det kanske inte blir som jag hade tänkt mig, men det kan ju vara bra ändå!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Puwss!

Tandtortyr, nejtack?

Snart ska jag till tandläkaren. Vet inte riktigt hur dom menar att det ska gå till eftersom jag är fullkomligt igentäppt och måste snyta mig en gång var femte minut för att kunna andas. Och när man är hos tandläkaren måste man ju andas ur munnen? Aja, halsen är lika dålig som igår och jag känner mig väldigt hängig... Jag hade nog feber igårkväll också. Nog om det, men nu till tandläkaren, jag vill inte dit, jag hatar att gå dit, dom ska alltid smeta massa goja och äckligt på tänderna och hålla på dra med den äckliga kroken där på insidan... Usch, bara tanken på det ger mig yrsel och illamående. Jag kommer säkert behöva laga också, för det känns som att det har trillat av en bit från en av mina kindtänder, vilket inte är ovanligt eftersom jag har lagat dom sjutusenfemtioelva miljoner gånger, bööööh. Hoppas jag slipper och hoppas hon bara gör en undersökning idag, så man kan komma hem så fort som möjligt liksom.

Aja, nu måste vi skynda oss, det är en massa vi ska hinna innan vi ska dit, haha!

Ja och nu är min nya design i bruk, den är väldigt enkel och ganska stilren, jag är nöjd med den, för den passar min personlighet nu för tillfället.

Aja, puwsss :)

Ny stil!

Nu är jag under uppdatering, så bloggen kommer ändras lite!

Kärlek till piggelin och halstabletter!

Nu är jag sjuk, igen. Nåväl, jag fick vara frisk ett tag iallafall. Min hals, ajajaj. Halstabletterna och piggelin är mina bästa vänner för tillfället, jag har typ tre olika sorters halstabletter, en som bedövar, den där strepsils (?) och sen vanliga med fruktsmak, men ingen av dom hjälper ändå. Efter att ha gått en hel dag utan mat så insåg jag att jag var vrålhungrig så jag tog min bedövande halstablett och tvingade i mig maten, så nu känns det som att jag har öppna köttsårsjävlar i halsen, AJ!

Aja, jag skrev egentligen ett inlägg imorse också, men allt försvann när jag publicerade det (?) så jag blev skitsur och sket i att skriva om det, liksom palla!

Det går inget vidare med min novell, det ända jag tänker på är sex för tillfället, och eftersom killen som jag föreställer mig ser ut precis som Jay, så hamnar det ju där ju, eftersom jag för tilfället har någon slags crush på honom xD Haha, nä, men jag planerar att komma igång med den nu över midsommar, ordentligt. Farmor Christel ska ha Tut så vi kan roa oss lite, eller ja, beroende på hur jag mår... Så ja, det lär dröja över helgen iallafall innan den är färdig.

Och denna låten med Bullet är mitt knark för tillfället, så lyssna, jag utlovar öronorgasmer alltså :)Jag har btw bestämt mig för att pierca mig i läppen innan jag gör i tungan, så förhoppningsvis sker det innan Liseberg och Sjöbomarknad, jääää!

Och bara så alla vet så finns det ingenting som jag just för tillfället önskar mig mer än deluxe editionen av Scream aim fire, god, I want it! Och jag ska köpa den och gotta sönder mig i allt extramaterial, mohaha!

Aja, nu ska jag fixa ordning klart här hemma, eftersom ens kära pojkvän inte verkar fatta att man faktiskt är riktigt dålig, jag har ju lite svårt att visa det, öhm.

Puwsss!

Dumma dumma!Min dumma novell blir inte som jag vill. Den känns så himla platt och genomskinlig. Det känns som att handligen bara har stannat. Jag har skrivit två hela sidor och jag vill inte bara kasta bort det, men det kommer väl bli så ändå, för jag känner mig själv. Suck, två nätters arbete åt helvete! Jag var så jävla pepp på idén om den innan. Nu har fantasin bara tagit slut. Får väll göra något annat en stund och se om jag fantiserar ihop något bra...

Puwsss! (:

Im back!

Bullet for my valentine - Watching us die tonight

Bild: Jay


Sådärja. Efter en välbehövad bloggpaus kommer jag nu att återvända!

Lite update på vad jag sysslar med just nu: Har precis börjat med skolarbetet som jag ska läsa in i sommar, ska skriva en egen tolkning av Romeo och Julia och den kommer bli AWESOME! Den ska iallafall heta "A bullet for my valentine" ni kan ju aldrig gissa vad jag har fått namnet ifrån eller varför den ens ska heta så, haha! Den kommer ta lite tid att skriva, men den kommer här på bloggen sen! Jaaa.. Sen är det massa andra saker jag ska skriva, men dom är varken hälften så awesome som denna så att haha!

Aja, jag dyrkar BFMV mer än någonsin nu också, dom är bara så jävla bäst, can't desciribe it! Haha.

Jag ska också börja träna hos sjukgymnasten, så det börjar jag med på måndag. så snart kära kilon finns ni inte mer, mohahahaha!

Ne, nu ska jag gå och ta Tut så vi kan få lite lunch i oss :)

Puwss ;D

Bloggdesign.Har ägnat kvällen åt att designa Cillas bakblogg. Jag blev faktiskt jättenöjd med resultatet, känner mig riktigt duktig. Kan nog faktiskt erkänna att jag tycker den är snyggare än min blogg också, haha! Får nog ta och göra om min med! Aja nu ska jag gå och spela rockband med Snutte, Micke och Pierre, dom har tjatat hela kvällen :) !

Bloggpaus.

Jag har tagit en bloggpaus. Vet inte hur länge, men jag finns på bilddagboken.

Podoohlicious