Magsjuka ftw!

Eller inte. Usch. Tut är magsjuk, eller ja, vi misstänker det, för han har kräkt upp precis allt han ätit och det är inte likt honom. Nog för att han kräker vanligtvis med för han är ju en kräkbäbis, har varit det från början, men detta är något annat. Hoppas han blir frisk snart för det är jätteäckligt att torka upp. Hoppas också att jag slipper bli smittad.

Ja. Har äntligen fått till kanske halva designen som jag vill ha den, känner mig jätteglad över det, så nu kan jag fixa andras bloggar ännu mer! Ska bara få tiden till det.

Ne usch, ska gå och äta frukost nu och sen ska jag och Tut baka. Det blir nog ingen mamma grupp idag, fastn jag har längtat, suck.

Ni får en bild på Tut också, från igår. Kolla bissingarna liksom, SÅ söta!


kkkkkkkk



Puwsss

Trött.

Happ, då var det fredag igen, fattar inte vart veckan har tagit vägen... ? Men men, nu är det iallafall helg igen och ikväll ska vi fira Pierre, för han fyller 18 (Snuttes lillebror). Det kommer väl att bli trevligt förutom att jag är fruktansvärt trött och har så ont under revbenen, igen. Jag börjar fundera på om det är magkatarr eller magsår eller något i den stilen, tror iallafall att det är stressrelaterat, för nu har jag inte burit Lucas alls mycket och endå har jag så ont (innan trodde jag att det var felbelastning).

Jag satt och jobbade med Josefines bloggdesign igår, tyckte faktiskt att den blev riktigt fin, även om det finns saker som jag hade ändrat på, men det finns det alltid. Jag hoppas att jag får flera önskemål, tycker det är roligare att sitta och pilla på andras bloggar än min egen, haha! Och jag kanske inte är så duktig, men jag blir bättre, väldigt mycket bättre...

Kan ju passa på att reklama henne också, mycket trevlig tjej som skriver om sitt liv och saknaden efter sin lilla dotter som orättvist nog inte fick stanna på jorden, kika gärna in där.

Josefine

hgjgf


Jahapp, mitt brännmäke på magen är snart borta, puh, dock har det blivit lite mörkare på vissa ställen, typ brunt, och en blåsa har spruckit, så vi får hoppas att det fixar sig endå, utan läkarbesök och sånt.

Ne, om man skulle ta och komma igång med städningen igen, så man hinner klart innan Snutte kommer hem.

Det kommer snart en ny bloggdesign hos mig med, en finare och bättre, mahaha.

Puwss!

Aj som inihelvete!

Happ, jag var så duktig hela dagen, verkligen. Jag städade toaletten, bäddade nytt i sängen, plockade undan lite och sånt, jag hade liksom världens flyt, sen händer det. Japp, jag gör mat till Tut eller förbereder vattnet som skall stå i kylen och så tappar jag ut det på mig själv. Jag lovar att det gjorde ondare än att föda barn och jag börjadestörtböla direkt och sprang in i duschen o började spola kallt vatten. Jag ringde till Snutte och skrämde livet ur honom när jag snyftade högljutt och undrade när han kom hem.. Som tur var sov Tut sig genom hela tradgedin :) och nu sitte jag med en jättestor komppress på magen och har smort in med massa salva och ätit panodil, så nu gör det varken ont eller bräns :)

jkhkh
 
Här har ni en bild på eländet, ser faktiskt värre ut irl än vad det gör på bilden ;P

Puwss

Längesen.

Det var längesen jag skrev, har inte haft tid av någon anledning, kanske tröttnat lite på det också. Här är det iallafall full fart, Tut kryper och har fått en tand. Eftersom han kryper så har han ju hittat massa roliga saker att utforska, bland annat sin pappas älsakde förstärkare som verkar vara favoriten, och säger man "ajabaja Tut, inte röra där" så skrattar han bara, busunge!

I övrigt har det väll inte hänt så mycket, som vanligt har jag och Snutte bråkat som inihelvete, tröttnat på varann och saknat varann, ja som sagt det vanliga.

Jag har börjat motionera också, går två promenader om dagen ungefär, försöker åtminstone hinna med det, och hela 2 kg har jag lyckats göra mig av med, jippi! Det var väll en liten uppdatering, Tut är på sjukt dåligt humör idag så jag ska väll gå och försöka leka med honom, haha.

Jag lovar att bli bättre på att skriva!  Puwss!

Iväg.

Jag hinner inte skriva så mycket, men jag och Snutte är bebisfria idag så vi ska till Malmö o gå på bio. Vi ska se fredagen den 13:e, juppjupp.

Har äntligen fattat det med brushes också :)

hjg

Men aja nu ska jag hoppa in i duschen, puss.

BMI = 30

Jahapp, var på mvc idag och skulle byta preventivmedel, så dom gjorde såna vanliga kontroller och sånt och sen skulle dom kolla vikten, happ, efter förlossningen (på efterkontrollen) vägde jag 67,2 och sen dess har jag gått upp 10kg, fatta 10kg!! Jag höll på svimma, så nu måste jag hårdbanta.. Hon sa att det berodde på pillren, men liksom endå, jag borde ha märkt nåt ju. Sen när man redan är 10 0000 gånger mer deprimerad redan och frågar sin pojkvän om man är fet så säger han ja, svärmor bestämde sig också för att vara brutalt ärlig och tala om för mig hur fet jag är! Allt känns mycket bättre nu, tack!

Dagen efter.

Jahapp, känner mig fortfarande lite berövad min önskan, men men, vi åker tillbaka om en månad och då ska jag ha den oavsett och tungan svullnar igen lufthålet, får väll åka till sjukhuset och bli intuberad då, så länge jag får min tungpiercing så!

Idag är det onsdag så jag och Tut ska snart gå upp till mödravården och prata med barnmorskan om nytt preventivmedel, detta har obviosly inte fungerat hitills, har haft blödningar sen Tut kom ut och dom blev ännu värre när jag började med detta, så nu ska jag upp och kolla på nåt annat :) ska också kolla in på bvc oc fråga om dom kan väga Tut eftersom han inte äter som han ska, men väger han som hanska så behöver jag ju åtminstone inte oroa mig. Nej, men om man skulle ta och klä på sig och sånt så, kanske skriver ikväll. Krams.

Piercing.

ioo

Det blev ingen piercing i tungan idag, hade förberett mig i flera veckor nu och vi strassade dit som fan, så kommer vi fram och han ber om att få kolla på min tunga liksom, för att se att det gick och sånt, men det gjorde det tydligen inte, jag hade en ven i mitten av tungan, så jag kunde inte ta denna gången. För er som inte fattar så hade min tunga svullnat maximalt om han tagit där och antagligen svullnat för luftvägarna. Men detta kunde tydligen växa bort så vi skall in där o kolla om någon månad igen. Tråkigt var det endå, och jag blev väldigt ledsen och besviken för att jag hade vågat mig hela vägen fram till britsen och så (jag är extremt nålrädd, liksom jag var rädd för förlossningen för att jag troddde att dom skulle sticka nålar i mig :O), det var liksom bara hålet kvar :( men men, jag antar att det är livet, och det verkar ju inte bli så mycket bättre, en tungpiercing var väll för mycket begärt av det :(

Dom jag älskar.

Tut.

Det finns ingen bättre bebis än dig. Jag älskar vare minut med dig fastän du kan vara jobbig. Vi spenderar hela dagarna tillsammans men det finns stunder som jag gillar bättre än andra, till exempel när du vaknar på morgonen och ligger och viskar på ditt urgulliga babyspråk och petar på en och klappar på en och sen när man öppnar ögonen och får det solskensleendet som jag älskar ännu mer, då njuter jag verkligen av att vara din mamma. Du är den enda på hela jorden som jag älskar mer än mig själv. Jag hade gett mitt liv för dig! Mammas lilla kräkiga solstråle! <3

 

 

tut

 

 

Snutte.

Jag älskar dig hur mycket som helst, och med tanke på allt som vi redan utstått så tror jag att det kommer att hålla länge. Du är en av de bästa sakerna som hänt mig och jag är så glad att jag träffade dig. För mig finns verkligen ingen bättre än du, du är allt jag behöver. Visst bråkar vi ibland men alla de stunderna som vi inte gör det är dom bästa som finns!

Älskar dig nu och föralltid! <3

 

dsgdfh


Söndag.

Denna söndagen var nog den sämsta på länge, har varit på uruselt humör hela dagen och i eftermiddags fick jag nåt sammanbrott och började storböla. Jag känner mig så fruktansvärt urusel som mamma, och när svärmor klagar på mig blir det ännu värre. Jag vill bara kunna allt detta själv egentligen, Snutte sger att ag aldrig hade klarat av att ta hand om Tut själv, men det hade jag, det är jag alldeles säker på. Gah, jag är så ledsen, vill inte sitta här och beklaga mig och låta som nån hypokondriker eller nåt, men jag mår något fruktansvärt dåligt, och jag kan inte komma undufund med varför?

______________________________

Jag är ingen stolt ung mamma, jag är bara en stolt mamma!
Jag har kört med det utrycket sen jag blev gravid och såg alla dessa presentationerna på Lunarstorm med
"stolt ung mamma till ... " varför ska man vara stolt över något som samhället ser som en belastning?
Nej whatever, jag diktade iallfall ihop det under tiden jag störde mig mest på det, mahaha.

öknö,kn.,n

Min Tut har ju lärt sig vända sig fram och tillbaka, gullungen, dock ser han ledsen ut på denna bilden, men men!
Snart kommer Teteola o ska kolla på film med oss, wihoo, hon dissade oss igår. Aja, lite framtid nudå, tar hål i tungan på tisdag, huh, är så sjukt nervös, men jag liksom måste har till o med beställt piercingen jag ska byta till när jag får byta ut läkstaven xD

Aja, cya!