Lalalala cliché..

And I wanna belive you... But I don't.

Tänk om jag hade legat bredvid dig nu. Kunnat försäkra mig om att det inte var en dröm genom att stryka min hand över din kind. Tänk att bara få ligga där och titta in i dina ögon med dina armar runt mig.. Jag önskar att du kunde förstå mina känslor för dig, det gör jag verkligen, för dom är så äkta.

Varför sammarbetar aldrig världen med mig?

Maybe tomorrow.

Drömtydning.

Sån hemsk dröm jag drömde inatt, eller ja imorse..

Snutte var otrogen mot mig med en av mina största rivaler eller vad man ska kalla henne. Hennes kille var helt okej med det också, helt konstigt och hon hade sex med Micke med (?!) och både han och Snutte var helt saliga över att hon var den bästa dom någonsin haft sex med.. Jag var dock fullkomligt förkrossad, jag fick någon slags ångest attack och kunde inte sluta gråta, och Christel tröstade mig, eller försökte. Det var iallafall jättehemskt, för jag blev så fruktansvärt ledsen, jag kunde liksom inte förstå hur han kunde göra så mot mig, usch! Nej, vi får hoppas att det aldrig händer eller har hänt liksom, för ja, vill aldrig uppleva den där känslan irl.

Dock så var han ju otrogen i början av vårt förhållande, det tog mig evigheter att komma över det och han går hela tiden och säger att han ska vara det så det har säkert någon sammankoppling med det. Plus att jag och mr X kan bli lite väl kärvänliga ibland, men det är på msn, inte irl liksom.. Jag vet inte, kanske känner "ångest" över detta med mr X?

Hm, nä nu ska jag och Tut gå upp, vi måste plocka undan och jag känner mig fullkomligt döende, fattar inte hur jag ska orka.. Och just ja, i min dröm när jag skulle skrika på Snutte så tappade jag rösten, jag liksom skrek på han, men det hördes typ ingenting..

Aja, puss.

Dagboken, jag sökte mitt hjärta och fann dig.

Jävla film!

Mm, den va ju vacker, fullkomligt illamående och kräkframkallade vacker. Funderade hela filmen på vem Noah var lik och när jag tänkte på vad jag kände igen så kom jag på det, han är lik dig mr X och det gjorde hela filmen ännu mer bedrövlig, tack! (move on Kela, move on).

Mm, klockan är 11 minuter över 4 på morgonen och Snutte åkte alldeles nyss till jobbet. Jag har drabbats av någon förkylning/influensa.. Började känna av det i lördags när vi var i Malmö, jag kallsvettas, har förmodligen feber (är varm), huvudvärk, ont i halsen, snuvig och hostig. Har säkert fått svininfluensan som straff för att jag är så anti vaccinet, lol. Kommer säkert dö också, inte för att det gör något, men ja.. Crap. Jag har liksom inte tid att vara sjuk och sånt!

Myees, nä, om man skulle ta och somna om.. ? Jag har fått helt snurr på dygnet sen detta började, somnar så fort jag sätter mig eller lägger mig bekvämt, liksom poff så sover jag. Helt random..

Aja, nu ska jag sova eller iallafall försöka, puss!

Viknedgång hitills (minus 5kg)

Lite stolt är jag!

Avskrivning, läses på egen risk.

Jag mår illa och jag vill gråta, mina bröst gör ont och mitt liv suger.

Jag såg fram emot julen så mycket, men ju närmre den kommer, desto ledsnare blir jag. Min mamma lovar mig alltid guld och gröna skogar (?!) men inte en enda gång har det hon lovat inträffat, vilket gör förbaskat ont, för man hoppas ju in i det sista på att få det hon lovat. Och visst, jag kanske är bortskämd, känner mig exremt bortskämd för tillfället, för att jag ens är ledsen och besviken över detta, för jag vet ju att hon inte har så mycket pengar (även om hon fick ett skadestånd på 30.000)... Jaja, denna gången hade hon iallafall lovat mig 1000kr, extremt mycket pengar för mig och visst, det är inte jul ännu, men jag vet ju, precis som jag vetat alla andra gånger att hon aldrig håller det hon lovar. Dessa 1000 kronorna hade antagligen gjort så att jag hade haft råd att införskaffa min önskade systemkamera, och det gör ont i mig när jag vet att jag inte kommer se skymten av dom. På sin höjd kommer jag att komma upp i 2000 i julklappspengar, och det är om jag har tur från alla håll och kanter. Det finns ingen systemkamera för 2000kr, inte om den ska hålla tills jag har råd med en ny iallafall. Jag är så besviken, fuck.

Dessutom har jag knappt råd att köpa julklappar heller, så alla mina sparpengar kommer att gå åt till detta. Fan, fan, fan, vad allt känns fail nu. Allt känns helt åt helvete och allt bara failar, fan.

Jag försöker glömma detta pengaproblem hela tiden, för sanningen är att vi varenda månad har det fruktansvärt knapert, men det finns hela tiden där och gnager. Man måste hela tiden tänka på allt, vad det kostar hit och har vi råd med det dit och blabla, jag hatar det. Jag äter bort min ångest för tillfället så min viktnedgång är också helt åt helvete just nu. Fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck!

Varför kan jag aldrig vara ärlig mot mig själv, varför måste jag alltid dra på en fasad och låtsas att jag är världens lyckligaste mamma? Låtsas att jag är glad när jag egentligen håller på att dö inombords av stress och ångest? Varför är jag så otroligt dum i huvet, varför?

Jag vill ha min sömnmedicin nu, för jag kan inte sova för att jag ligger och oroar mig för den framtid jag inte ens kan föreställa mig för tillfället. Min psykolog går och gnäller om att jag är "djupt deprimerad" men endå ler och ser glad ut (min korkade jävla fasad) och Snutte går och gnäller om ditten och datten hela fucking jävla tiden.

FITTSLYNELIVTAAAASLUUUUT!

Im so sorry, jag behövde skriva av mig.

Malmö imorn, shopping och bio, nice!

Mjaa, malmö imorn, vi ska handla julklappar :) Så det blir en sväng till mediamarkt, IKEA, netonnet och en massa andra mysiga affärer. Ser dock mest fram mot IKEA as always, älskar själva affären IKEA och det som dom säljer, men jag hatar alla andra som handlar där! Haha. Årets julklapp kommer att bli inramade foton för vår del, typ alla som vi ska handla julklappar till ska få det...

Mmyes, sen blire bio, New Moon i all ära. Snutte och jag firar två år om typ en vecka, så detta blir vår förskottspresent typ, vi har ju aldrig varit speciellt förtjusta i paraktiviteter a la fin middag and crap. Så det blir Burger King och biomys med en massa popcorn, kan inte bli bättre :) Awesome platser fick vi också, i mitten i mitten!

Hmm yes. Blev medbjuden till idol ikväll för 150 spänn, men jag tackade nej, det känns som att jag fattade rätt beslut, men ja kommer säkert ångra mig sen. Har ju kollat på idol på tv varenda fredag sen det startade typ så det hade ju säkert varit en rolig upplevelse, men nej, sitter hellre hemma i soffan med min gose Tut och myser!

Det var väl typ allt for the moment.

Felicia dog dock igår morse. En tragisk död måste jag säga, men hon har det bättre där hon är nu, hon slipper lida. Och visst, det är sjukt jobbigt och tomt att hon inte finns mer, men det jobbigaste av allt är att se hur ledsen Tetteola är, man vill inte att folk man älskar och bryr sig om ska vara ledsna ju..

Menmen, puss!





Tävling om parfym!

Nu deltar jag i en tävling igen. Denna gången har jag chansen att vinna en parfym. Parfymen heter Avril Lavinge - Black star och ska lukta jättegott! Och eftersom jag är supertrött på min Britney Spears - Fantasy parfym så passar ju denna tävlingen himla bra! Håll tummarna allihopa!


Vill ni själva delta så klickar ni på bilden ovan, på så sätt kommer ni direkt till tävlingen!

För att kolla in bloggen som anordnar tävlingen klickar du här!

Jävla psykopat!

Alltså igår tog jag upp en strid mot en konstig kille på bdb som kommenterade några av mina bevakningars bdb's. Jag hade all rätt att ta upp en strid då han faktiskt kommenterade att han hoppades att en av mina unga föräldrar vänner skulle dö under sin förlossning. Det är att gå förlångt, det tycker jag verkligen. Så jag satte den jävla skitungen på plats, problemet är bara att han har tagit reda på mitt mobilnummer och nu smsar mig saker som "I can see you" och annat :/ Helt random...

Dunno what to do, någon som har nåt tips på hur jag blir av med han?

Bloggpaus?

Ja, jag funderar på att ta en, eller kanske skriva en gång i veckan eller nåt...

Har mått "bra" nu ett tag, men mitt "dåliga" mående har börjat smyga sig fram igen. All oro inför skola, hur allt ska bli, pengar, är jag en bra mamma, är jag en dålig mamma, det blir liksom för mycket.

Mmm, men vi får se...

Jag är trött, men kan som vanligt inte sova.

Mhm.

Jag vill bara sova, typ nu.

Och jag ska nog försöka göra det nu. Saknar Tut gör jag också...

Under renovering, igen.

Som ni ser som renoverar jag igen. Har tagit hjälp av Nixie med headern då jag inte har mitt eget photoshop installerat. Detta kommer bli awesome as hell!

Jaja, ikväll blire film och mys med Tetteola. Det blir Van Wilder maraton utan dess like, mmyes!

Jag har gått ner yttligare ett halvt kilo i vikt också, så det går, sakta men säkert! Så nästa vecka har jag nog kommit under 80 strecket, waaaay.

Jaja, nu ska jag fixa fram filmera och sen kommer nog Tetteola, med mina uggs som hon förövrigt kidnappade när vi skulle handla, that daughter of a bitch, rauuuwr!

Klicka på bilderna för att se större, jag orkar inte länka haha.

Jaja, puss på er!

 

 


Första låten jag lärde mig spela på piano (genom gehör).

Detta är kärlek i musikaliskt fenomen.

Buffy och Angel the love theme - Close your eyes - Christophe Beck

Denna låten ska spelas på mitt bröllop om ett ex antal år, annars blire inget bröllop.

 

Buffy och Angel the love theme - Dreaming of - Christophe Beck

Denna kan jag dock inte på piano ännu, men en vacker dag ska jag misann lära mig.


Jag bara älskar alla Buffy soundtracks, så många minnen och så underbara att bara ligga och lyssna på.


Today is taco-day!

Jag älskar fredagar. Det är den bästa dagen på hela veckan! Fredagsmys med idol, ett helt nytt avsnitt av the vampire diaries och självklart den godaste maten i hela universum, tacos! Mmyeah!

Jag och Tut har inte gjort alltför mycket idag, vi har haft sovmorgon (till elva) för vi var vakna halva natten på grund av Tut's jobbiga mardrömmar som väckte oss stup i kvarten. Sen åt vi frukost/lunch vid tolv och jag tog min första tablett mot uv-infektionen. Sen fick jag blodtrycksfall, blev illamående och var tvungen att ligga ner i en hel evighet för att inte svimma (det svartnade framför ögonen på mig), blö. Och det är typ vad vi har gjort... Vi skulle egentligen ha storhandlat, men Snutte hade glömt flytta över pengar så det blev inget med det, suck. Men mm, nu ska vi sova middag och sen blire mellis, städning och en promenad, för det är SOL ute!

Och jag ber om ursäkt för alla inläggen med tävlingar, jag ville prova min lycka lite!

Njääe, om man skulle ta och sova lite nu, hörs sen ikväll!

Puss!


Den nya designen är inte riktigt jag.

Som det står i headern så är den nya designen inte jag, jag känner mig inte hemma med färgerna och sådant... Funderar på att ge bort den till någon annan, men kanske fixa headern och sådant? Ah, jag ska inte ha den iallafall.


Puss.

Vinn en IPHONE!

Jag är med och tävlar om en Iphone på Foki's blogg!

Man har möjlighet att vinna en iphone med valfritt iphone tillbehöhör från Mrgimzo.se.

Jag hittade denna vita baksidan, hur awesome som helst!

Var med och tävla du också?

Du kommer direkt till tävlingen om du klickar på bilden ovan.

Tävlingen avslutas den 22 november, lycka till!


Vinn ett par uggs!

Jag är med och tävlar om ett par egendesignade uggs från Shepard i samarbete med denna bloggen!

Var med och tävla du också?

Klicka på bilden ovanför för att komma direkt till tävlingen.

Tävlingen avslutas den 2 December.


Sex and the city-box!


Jag är med och tävlar om en sex and the city-box på denna bloggen.
Var med och tävla du också?
Klicka på bilden ovan för att komma direkt till tävlingen.
Tävlingen avslutas 21 November.

Mini-plattång!


Jag är med och tävlar om en plattång på den här bloggen, var med och tävla du också :) ?
Klicka på bilden ovan för att komma direkt till tävlingen.
Tävlingen avslutas den 25 november.

Tävling på Dustinhome.

Hittade en tävling på Dustinhome och jag bara måste prova vara med. Förmodligen hade jag dött av glädje om jag hade vunnit det helt sjuka priset på 15,000kr att handla för på Dustin, men som sagt, det skadar inte att prova vara med.

Ja, jag kan ju lungt säga att jag hade kunnat uppfylla alla mina tekniska önskningar med dessa pengarna och här nedanför så kommer jag posta min "önskelista" och vad jag eventuellt hade köpt för vinsten:

1. Systemkamera (Canon EOS 450D + EF-S IS 18-55mm + 4GB minneskort + en väska) Hela kittet med väska och minneskort. Sanningen är ju att det kan knappt bli bättre. Detta kalaset går loss på 6490kr och SKA bli mitt en dag (förhoppningsvis efter jul)! Mest för att min kompaktkamera håller på att ge upp livsgnistan helt och jag vill ju kunna dokumentera Lucas uppväxt på bästa sätt, så att ja, detta hade blivit mitt val!

2. Platt-TV (LG 42LH3000 42# LCD-TV FULL-HD) Haha, ja sorgligt nog är vi såna där som fortfarande har en bildrörs-TV (jag tror den kallas så) och visst, den fungerar hur bra som helst, men en platt-tv hade gjort att vi hade sparat in typ 2 kvm i vardagsrummet. Jag hade valt en LG för att jag har bra erfarenheter av märket! Tv'n går loss på det fashionabla priset av 7490kr, vilket jag tycker är alldeles lagom för en 42 tums LCD-TV. Jag tycker att priset symboliserar både budget och kvalitét, vilket för mig är allt som räknas eftersom jag är fullkomigt hjärndöd när det kommer till tekniska saker.

 

3. En IPHONE (APPLE IPHONE 3G 8GB SVART + VÄRDECHECK PÅ DATATRAFIK) Ja, som ni alla vet har jag ju haft lite problem med att komma upp på morgonen, anledningen är att min telefon slutat larma, ny mobil? JATACK! En IPHONE hade ju inte varit helt fel, jag hade haft ipod och en mobil i samma manick. Dessutom hade jag kunnat flascha den framför Andreas hela dagarna, såsom han flaschade sin Sony Ericsson X1 förra året, mohaha! Telefonen går loss på 5095kr vilket enligt mig är alldeles överkomligt för sådan kvalité.

 

4. Ett Nintendo Wii (NINTENDO WII BLACK INKL WII SPORTS) Jag har önskat mig ett Nintendo Wii sen jag provade spela det i en affär för något år sedan, jag failade inför en massa människor som stod och tittade på och har sedan dess drömt om revansch, vilket jag behöver ett eget "wii" för att klara. Jag hade valt det svarta för att det är sjukt snyggt och det mest stilrena, enligt min mening. Jag hade dock inte nöjt mig med detta utan jag hade köpt till ett Wii Fit-spel med en balanceboard (WII FIT PLUS + BALANCE BOARD WII)för att både ha roligt och bränna bort mina envisa mammakilon! Detta hade kostat mig 3585kr och, det hade det helt klart varit värt!

 

5. En Apple Macbook Air (APPLE MACBOOK AIR C2D 2.13 2GB/128 SSD 9400M 13.3#) Mmm, en sån skönhet den är, min absoluta drömdator. Jag kan absolut ingenting om datorn, jag vet bara att jag vill ha den. Apple lyckas ju tveklöst med dom snyggaste designerna av tekniska prylar måste jag säga. Tror dock inte denna skönheten för 17,990kr någonsin kommer att bli min, men man kan alltid drömma!

 

Ja, detta var då min önskelista, kan inte komma på något mer som jag vill ha, hm.


Tävlingen går att finna här för er andra som vill vara med, men det gäller att skynda sig, den avslutas nämligen den 22:a novermber!

 

 


Tillfällig design.

Ja, detta får bli min tillfälliga design, färger, typsnitt och annat stämmer, det är bara headern som skall vara annorlunda, ni vet med bilder och sånt.

Aja, orkar inte mer ikväll, har suttit drygt två timmar nu och filurat :)

Puss.

Ny bloggdesign.

Japp, nu påbörjar jag förhoppningsvis en ny bloggdesign till mig själv :)

Jag är så grymt trött på det.

Ja, sannerligen är jag det.

Jag är trött på att behöva hoppas hela tiden och sen bli besviken. Jag finns alltid där när du behöver mig, men när jag behöver dig så har du inte tid. Jag vet att jag inte ens borde ödsla tid på att skriva detta, för du läser det inte ändå, men jag orkar snart inte mer. Sluta ge mig hopp, sluta existera, sluta, sluta, sluta! Jag hinner alltid precis radera dig från mitt system när du kommer igen, tjatar, ljuger för att ge mig hopp om att vi kanske kan klara av att vara kompisar denna gången. Sen när du har fått det du vill ha så sliter du ut mitt hjärta, kastar det på marken och stampar på det. Fatta att det gör ont, fatta så många gånger jag har öppnat mitt hjärta för dig mr X, fatta att du inte förtjänar det.

Bara låt mig vara, snälla?


Ingenting rättfärdigar mitt beteende, jag vet.



Jag orkar ingenting, jag vill bara sova.

Nyss hade Tut en nära döden upplevelse, han satte något i halsen och höll på kvävas... Han blev alldeles vit i ansiktet och lite blå om läpparna innan han lyckades hosta/kräka upp det han hade satt i halsen. Har aldrig någonsin innan kännt en sån panik inombords som jag gjorde då, usch. Men nu är han pigg och glad igen, han sitter i vardagsrummet och leker med sin pappa.

Idag har väl varit en hyffsat bra dag, har fått mitt pencilin nu så jag ska ta det 3 gånger om dagen och det kostade mig 56kr, suck. Palla bli sjuk alltid, eller få någon infektion, mög.

Njäe, om man skulle gå och äta lite kanske? Vi ska vara fantasifulla och äta mos istället för makaroner idag, hör och häpna, haha! Jag lär sitta vid datan hela kvällen så alla som känner sig manade kan hålla mig sällskap :)

Och Frida (vegan-frida), jag har en fråga till dig om du fortfarande läser mig blogg kan du ju skriva på msn!

Puss.

Fittludersjävlahelvetesfan!

Grattis, du gjorde det igen!

Kort update.

Tut har blivit så pussig, han vill pussas hela tiden, lilla gos.

Mja, jag har fått urinvägsinfektion så jag är lite hängig och har massa ont i magen.. Ehm, jag är fortfarande besviken över att min bild inte tog sig vidare i tävlingen och riktigt irriterad över andra grejer (hur tävlingen skötts).

Aja, tror jag ska sova middag med Tut nu, eller snart och sen ska jag hämta ut kåvepenin på apoteket, mmyes!

Jaja.

Jag är trött på dina spel, mr X.

Pusspuss!

Äntligen!

Ja, äntligen lyckades jag komma på en idé till bdb-tävlingen!

Bildtexten blev: Goda vanor har man med sig genom hela livet!

Kommer jag med så hoppas jag att alla röstar!

Puss!


Hiss and diss...

Jag är mycket för listor just nu, så det blir en liten hiss/diss lista idag.


  • Vintertid- Att kunna sova en timme längre är riktigt nice, speciellt eftersom man blir trött som satan av mörkret.
  • Mysiga serier - Jag älskar hösten när alla serier har säsongsstart på tv'n, mys!
  • Mysiga bloggar - Jag läser en massa bloggar, älskar att kunna sätta mig ner efter en lång dag och läsa om vad andra har gjort, haha jag är fan skadad!
  • När sängen är nybäddad och man själv är nyduschad, älskar den känslan!

  • Disk - JAG VILL HA EN DISKMASKIN!
  • Städa - Ja, det är bedrövligt tråkigt alltså, och så ser det ut som skit redan efter en dag.
  • "Grusigt" lakan när man ska sova - Fullkomligt avskyr det, står och borstar bort det frenetiskt varenda kväll!
  • Dom "stora" bloggarna - Skryt, skryt, skryt och tråkigt att läsa. Liksom vem fan bryr sig om Kissie, Missie, whatever åt ett halvt salladsblad till lunch? Not me, det finns fantamej mer äkta bloggar än så.
  • En irriterad Snutteola - Skitdrygt att springa och plocka undan en hel dag i lägenheten, ta hand om vårt gemensamma barn och en massa annat och han kommer hem och är irriterad och sur, då känner man ju verkligen hur uppskattad man är, not.
  • Killar på msn som tjatar om cam - JAG HATAR DOM, hoppas dom utrotas och dör tillsammans med alla äckliga fjortisar!
  • Kajsa Nihlén - Se gårdagens inlägg.
  • Musiktorka - Hittar för tillfället ingen bra musik att mata mina öron med, suck!
  • Kärlek - Det är så förbaskat drygt att behöva tycka om folk ibland.

 


 

Det blev ju betydligt mycket mer diss än hiss, men whatthefuck, ingen har någonsin påstått att man behöver gilla allt :)

Over and out fuckers!

Äkta vänner finns faktiskt!

Efter att ha läst ett inlägg i en annan blogg om äkta vänner så började jag fundera... Vad är äkta vänner och har jag några? Och sanningen är att jag är så lyckligt lottad att jag har ett par stycken...
  • Nixie - Du är the one and only, du har funnits där för mig varenda millisekund i snart 2 och ett halvt år och det älskar jag dig verkligen för. Du är en sann vän och jag tror inte ens du hade lämnat min sida om jag hade bett dig!
  • Tildis - Vi träffas inte så ofta, vilket är väldigt synd, men är nånting jobbigt så kan man alltid vända sig till dig, du har fantamej svar på allt. Älskar dig min bögsak, du är bäst.
  • Tetteola - Jag ser dig mer som en syster än som en vän, tro det eller ej... And I will do anything for you!
  • Saris - Ah, vi har glidit isär ganska rejält, men jag tror att jag fortfarande kan räkna med dig, du var ju trots allt min bästbästaste vän av alla bästaste vänner som finns/fanns.
  • Snutte - Du är min andra halva, och sure, det finns gånger då jag bara vill slå dig med en golfklubba i huvet, men mestadelen av tiden så älskar jag dig mest i hela världen (förutom Tut, men det fattade du) och du känner mig bättre än någon annan, du är min partner och bästa vän, tack för att du finns Snutteplutt.
  • Cilla - Jag minns knappt hur vi fick kontakt, men du är en av de få vuxna människorna som jag kan känna tillit för. Du är lite som en extra mamma för mig och jag hoppas du vet hur mycket din blotta existens betyder för så många människor. Du är en alldeles underbar människa och du ska veta att jag är otroligt glad över att vi fick kontakt!
  • Mr X - FWB's forever, typ 4 år (?) av roligheter and shitz och fler ska det bli, jag älskar dig din dumbom and you know it!
Och såklart alla andra underbara människor som finns där för mig så fort jag failar med något, alla ni som peppar mig, alla ni som tröstar mig. Jag är lyckligt lottad och gladast i världen över att jag har er!

Och I gotta say, Michaela, du är den som jag minst förväntade mig en kommentar av och den kanske inte var något stort och speciellt, men det var iallafall något och jag är glad att jag fick den :)



Jag vill inte prata om det.

Jag orkar inte känna mer, jag vill inte känna mer...

Varför stal du mitt hjärta om du inte ville ha det?


Fwb? Mmyes...

Det låter alltid olika, jag hatar det, jag hatar dig.

Jag är trött, sjukt trött. Vi var hos Monica och firade hennes födelsedag igår, trevligt värre. Vi körde och lämnade Pierre i smedstorp efter och sen körde vi hem och spelade rockband, mmyes. Jag orkar inte skriva så mycket, haha, lat som jag är.

Vi ska se film nu, drag me to hell, tror jag den hette :)

Puss.

Julkalendern, det bästa med julen?

Ja, det var iallafall det tills för ett par år sedan... Tänkte lista mina favoriter, eller de som jag minns allra bäst att jag gillade:
  • Mysteriet på greveholm
  • Sunes jul
  • Jul i kapärnaum
  • När karusellerna sover
  • Kaspar i nudådalen
  • Pettson och Findus - Julmaskinen
  • Jul i mumindalen
  • Julens hjältar
  • Dieselråttor och sjömansmöss
  • Ronny och Julia
Jag har sett nästan alla julkalendrar, men dessa är de jag gillat bäst och kommer ihåg bäst :) årets julkalender verkar bara vara ren skit så funderar på att köpa en av dessa klassiker och kolla på varje dag istället... Julkalendrarna var bättre förr, det är bara ren fakta och jag fattar inte varför svt inte lyckas snappa upp det?! Sorgligt. Hoppas det blir bättre tills Tut kommer upp i "titta på julkalendern" åldern, annars vet jag inte vad jag tar mig till... Får väl visa honom alla gamla eller nåt!

Jaja, ni kan ju joina gruppen "visst var julkalendrarna bättre förr" på facebook, där funderar man starkt på att kontakta svt och fråga vad de sysslar med.

Puss.

13 saker ni inte visste om mig.

1. Jag har/har haft ätstörningar sen jag var 13.
2. Jag har varit beroende av panodil.
3. Jag är bisexuell, eller åtminstone experimenterar jag med båda könen. Tjejer är så förbaskat mycket trevligare att titta på.
4. När jag var som smalast brukade jag förminska mina kläder med hjälp av säkerhetsnålar, på så sätt kunde ingen se att jag hade tappat en massa i vikt, för mina kläder satt ju som "vanligt".
5. Jag har "missbildade" revben på vänstra sida, dom är typ vikta på mitten och sticker ut cirka 2 centimeter från min kropp. Plus att jag fattas revben på båda sidorna.
6. När jag fyllde 14 låg jag på sjukhus med blindtarmsinflammation och var tvungen att göra en gynekologisk undersökning på min födelsedag.
7. Mina stortår är kortare än de två tårna som är bredvid.
8. När jag var 12 brände jag mig på en lampa, fick en inflammation samt blodförgiftning och höll på att dö. Jag har fortfarande ett stort runt ärr på underarmen som skiftar färg beroende på min kroppstemperatur.
9. Jag lekte med barbiedockor pinsamt länge.
10. Jag har extremt svårt för kroppslig beröring, kramar, pussar etc.. Tycker det är jobbigt och att det känns onaturligt?!
11. De konstigaste sakerna jag blandar med varandra i matväg är pommes och äppelmos, yuumm!
12. Cirka två månader efter förlossningen "kissade" jag på mig när jag nös (prosit).
13. Jag vill ha en katt, och om jag hade fått en så hade jag döpt den till Jayson.

Där har ni att gotta er i :) !

Hör och häpna.

Jag failade, eller vad man ska kalla det. Åt en kebabtallrik och aldrig någonsin innan har det smakat så gott med kebab. Efteråt var jag grymt besviken på mig själv och hade världens ångest. Men efter att ha kollat runt på internet lite och läst om andras viktresor så förstod jag att man måste ge sig själv utrymme att misslyckas lite då och då, annars fungerar det inte. Och jag kan ju verkligen säga att jag lärt mig en läxa så nu är det back on track igen! Mer pepp än någonsin :)

3 och en halv vecka är starkt, för jag har inte ätit en enda godis, druckit läsk eller nåt som kan klassas som onyttigt. Jag är stolt över mig själv och jag förtjänade detta! Så jag är nästan 5kg lättare och glad och nöjd, det kan inte bli bättre.

Imorn blir det storhandling med Christel och promenad för mig och Tut, eventuellt lite städning i sovrummet med... Snutte slutar tidigt också, så det blir fredagsmys på högsta nivå! Och så är det idol också, plus att ett nytt avsnitt av the vampire diaries har kommit.

Jaja, nu ska jag nanna min älskling och försöka sova lite själv med!

Puss.

Fan vad det ska vara kallt!

Jag håller på att frysa ihjäl, brrr, hatar vintern.

Idag har jag och min söta son haft en riktigt chill dag. Vi har städat lite och myst en massa! Såna här dagar borde det finnas fler av, mhhm.

Brr, nä om man skulle ta och äta nåt kanske? Sen tända några ljus och lägga sig i ett varmt och mysigt bad, yumm.

Blir alltså en kort uppdatering idag, kanske kommer en till senare ikväll, vem vet? :)

Funderar föresten febrilt på vad jag skulle kunna ta för bild till bilddagbokens pågående tävling "drick mer mjölk!". Det känns lite som att jag har drabbats av fullkomligt hjärnsläpp, för jag kommer inte på någonting alls och det vore ju alldeles skamligt om JAG inte deltog i en tävling som är så nära muor som man kan komma, hm. Nej, nu får jag peppa igång någon bra idé! Pepp, pepp! Jaja...

Puss.

Det är tur att jag har dig bloggen.

Ja, skönt är det att efter en hel dags bedrövlighet kunna sätta sig här och skriva av sig.

Idag var jag på terapi, det andra mötet med min nya psykolog. Det gick väl bra, synd bara att mötena är så korta. Tydligen lider jag av djup deprissivitet eller visade tecken på det, mmja. Inte sådär jätteroligt kanske, men jag har ju hjälp nu, så det SKA bli bättre, jag VILL att det ska bli bättre. Dock så tycker jag att det är grymt jobbigt att vara i centrum och prata om MIG och mitt LIV liksom...

Jaja, i övrigt har det inte hänt så mycket idag, Tut vaknade gallskrikandes klockan fem imorse, förmodligen av magknip för han låg och vred och vände sig samtidigt som han skrek... Lilla stackarn, han somnade inte om föränn vid halv sju efter en magmassage, en rap och lite välling. Vi har ju börjat med en ny välling nu, eller försökt smyga in den lite halvt, men den fungerar obviously inte riktigt ännu, så vi får väl avvakta ett tag.

Hm, just nu sitter jag och lyssnar på gamla Britney, eller albumen Oops I did it again och Baby one more time, snacka om nostalgi, minns hur jag stod och dansade och sjöng till denna musiken när jag var yngre :) Om jag hade hittat videobandet hade jag kunnat visa, men det kommer väl fram i sinom tid antar jag, och då minsann ska ni få se sån superstjärna jag var! Haha. Men snäll som jag är så kan jag bjuda på två söta cambilder, mihihi.

 

Men ja, imorn kommer nog ett videoklipp på Tut skulle jag kunna tro. Eventuellt ett lite åsiktsfullt inlägg med, tror inte jag ska skriva det idag, det hade nog bara blivit fel då. Det har att göra med en sak som jag fick veta idag och reagerade VÄLDIGT starkt på...

Jaja, nu ska jag kolla runt lite på internet, läsa bloggar och sånt! Puss.


Jag HATAR att laga mat.

Ja, då var det över, matlagningen... Jag kan ju nästan garantera att jag ALDRIG kommer göra stek igen. Mest för att det tog lång tid och var jävligt komplicerat och sen för att jag fan blev mer stekt än själva steken. Mina händer skållades av varmt smör när jag tappade steken under tiden jag skulle vända den, aj. Hela köket blev också skållat och smällt, varmt smör sprutade på typ hela väggarna. Sen slutade köksfläkten fungera så att det blev alldeles rökigt i köket och Tut skrek för att han inte fick uppmärksamhet och jag försökte ta ner brandvarnaren så den inte skulle starta, men den lossande inte. Nej, usch... Som tur var kom Snutte hem mitt i detta mardrömsscenariot så jag kunde skölja mina brännblåsor i kallt vatten och ta på aloe vera. Sen fick han snällt assistera mig tills det var färdigt. Dock så blev det rätt gott, Snutte sa också att det smakade bra, eller så sa han det bara av sympati, ingen aning.

Jag fick iallafall en puss och ett "tack älskling för att du försökte laga mat, det var jättegott", gooooosh! Någon som förstår nu varför jag INTE tycker om att laga mat?

Whatever. Jag plockade undan efter maten och skulle nanna Tut, men jag däckade själv med så nu kommer jag vara vaken halva natten, suck.



Fick en förfrågan av en anonym på förra inlägget som bad mig berätta vad jag gör för att gå ner i vikt... Och ja, får väl förklara lite snabbt :)

I ärlighetens namn gör jag inte så mycket. Jag har börjat äta regelbundet och äter tre huvudmål och ett mellanmål per dag. Jag har bytt ut vitt mjukt bröd till knäckebröd och som pålägg har jag skinka. Jag har dessutom dragit ner ordentligt på mitt kolhydratintag, bytt ut saft mot vatten och så vidare. Jag är i princip aldrig sugen på något längre för att jag hela tiden äter och är mätt... Och öhm, jag har slutat med godis, läsk och snacks också, vilket hitills går superbra!

Jag kan ge exempel på en dags meny:

Frukost klockan 09.30: En knäckemacka med smör, 3 skivor skinka, ett salladsblad och gurka. Ett glas mjölk och en clementin.

Lunch klockan 12.30: Varma koppen soppa (potatis och purjolök) med en knäckemacka innehållande samma som frukosten samt ett glas mineralvatten (blue keld).

Mellanmål 15.00-16.00: Någon random frukt, oftast banan.

Middag 18.00: En kycklingfilé, 150 gram gurka samt ett glas mineralvatten (blue keld).

Kvällsmål 22.00: Kellogs redberries flingor med mjölk samt ett glas mineralvatten (blue keld).


Svårare än så är det inte. Dock är det väldigt sällan jag äter ett kvällsmål, plus att jag vanligtvis äter en frukt då. Det kanske inte är någon klassiskt diet, jag ser det mer som en ny livsstil och jag trivs med den, plus att den fungerar :)

Jag har också börjat gå några promenader i veckan, beroende på väder. Promenaderna är cirka 5-6 km långa men ger inte speciellt mycket effekt eftersom jag inte kan gå fort på grund av min benhinneinflammation. Jag ska faktiskt enligt doktorn, inte gå alls, men det fungerar inte för mig, jag behöver känna mig duktig och det gör jag när jag går.

Hoppas detta förklarade lite för er!

Nu ska jag starta en film och sen ska jag verkligen försöka sova (inte för att det kommer gå på grund av min sovstund, men endå)!

Godnatt, kram.


Yes sominihelvete!

Ah.

Jag känner mig fullkomligt awesome! Jag vägde mig ju igår kväll, men då hade jag ju ätit flera gånger på dagen, så idag vägde jag mig innan jag åt och JAG VÄGER 80,5 kg, det betyder att jag har gått ner lite drygt 4,5 kg sen jag började med min diet! Jag är helt obeskrivligt lycklig och att ha kommit ner till 75 kg innan jul känns nu inte helt omöjligt.

Dom som säger att man blir peppad när man ser resultat har verkligen rätt, jag känner mig sjukt pepp nu!

Jaja, Snutte fick två dubbeldvder i farsdag-present, Guess who och smekmånaden i den ena och den andra innehöll I robot och jumper, haha. Den första dvd'n var ju mest för min skull, men ändå :) Han blev iallafall glad!

Öhm, jag har ägnat kvällen åt att titta på film, My sisters keeper, en rent igenom bedrövlig film, hemsk och fruktansvärt sorglig så den lär jag inte se fler gånger. Sen tittade jag på Miss secret agent, den första och konstaterade att den hamnar bland mina favoriter, me likey! Hade inte sett den innan av någon anledning, hm, men nu har jag sett den och den var awesome så den kommer inhandlas inom snar framtid, tvån aswell.

Ahh, imorn ska jag göra ett tappert försök att laga stek med potatis och brunsås och för er som inte känner mig kan jag ju erkänna att matlagning inte är min starka sida... Verkligen inte. Det är så illa att min sambo faktiskt har förbjudit mig att göra det för att det alltid blir bränt och äckligt, haha. Men imorn ska detta ändras och jag ska ge mig på att göra stek alltså... The new me, kanske? Matlagnings Kela, nä det klingar inte, men måndagar är min mat-dag och det är den enda dagen i veckan då han behöver äta min bedrövliga mat så ja, hoppas verkligen att det blir gott :) (jag tycker alltid själv att min mat är god, bör tilläggas).

Nej, men om jag skulle ta och kolla på The big bang theory nu och somna så jag kan vara pigg och alert a la supermamma imorn? Låter som en skitbra idé, natti!

Sur och irriterad.

Ja, då har jag för första gången i mitt liv lyckats sova bort precis hela dagen, jag kanske behövde det, men vafan, jag har missat hela fars dag. Så ja, om en timme ska vi åka och hämta Tut, samt äta middag hemma hos farmor Christel...

Jag kommer dessutom inte kunna somna inatt.

Fuck!

Bytt musikstil och slutet har nu kommit.

Ja, detta är min favorit för tillfället, Gavin Degraw - More than anyone.

Jag älskar speciellt början och stället där han sjunger "what can I say to convinse you change your mind" mm, han har sån himla vacker röst :)




 

Och eftersom jag nu sett klart What I like about you, alla säsongerna så vill jag tipsa om denna underbart härliga serien, har du inte sett den så har du missat något!

 

Bild på Vince och Holly från säsongsavslutningen i säsong 2.

 

Puss.


Pepp, pepp, pepp!

Dom klarade det, jag kan klara det. Jag är den enda som kan göra något åt min kropp och om några månader kommer jag att vara den jag vill vara, den jag drömmer om idag. Jag längtar efter att kunna ha mina gamla kläder, kläderna jag hade på mig innan jag fick Tut. Jag har klarat en massa och jag är en stark person, varför skulle jag inte klara detta? Nej, nu gäller det att peppa, jag kommer klara detta.

 

Heja Kela, heja!

 

Jag har gått ner yttligare ett kilo, waaaay, det har iallafall visat lite resultat! Och det är inte så hemskt att äta nyttigare och mer regelbundet, jag är aldrig hungrig. Och de snart 3 veckorna jag har hållt på har fått min självkänsla att komma tillbaka, så nej. Jag kan inte ge upp nu, jag har klarat det så länge!


Fittäckellördag.

Idag är jag grymt irriterad, vill bara köpa en chipspåse och trycka i mig alltihop. Jag är så fruktansvärt trött på allt och jag vill för tillfället bara ha tillbaka mitt liv, eller åtminstone mina matvanor. Det är fruktansvärt jobbigt att banta just nu och suget efter socker och andra godsaker gör sig påmint hela jävla tiden. Jag vet att jag kommer bli SÅ besviken på mig själv om jag failar, men det känns inte som att jag pallar mer... Bara tanken på chips får det att vattnas i munnen på mig, mm.

Är också trött på att människor är så jävla ytliga, fittlunar, fittfacebook, go to hell and die, typ.

Fuuuuuuuuuck! Tror jag ska sova bort resten av helgen, känns inte som jag har någon anledning att vara vaken ändå. Jävla helvetes mög.

Godfuckingnatt!

Jag saknar Heath Ledger.

Han var awesome, han hade det där som många skådespelare inte har och aldrig kommer att få. Han var en sann konstnär och han var min favorit.

Jag trodde aldrig att det skulle kännas så tomt, jag kände ju inte honom, men nu nästan två år efter hans död har jag insett att det är tomt och att jag saknar hans fantastiska rollporträtt.

Brokeback Mountain var min favoritfilm, jag vet inte hur många gånger jag sett den och jag har aldrig tröttnat, men efter hans död har jag inte förmått mig att titta på den. Jag kan inte, jag klarar inte av det. Det är så svårt när man ser en film, med en alldeles livslevande Heath, det är så svårt att förstå att han inte finns mer och att han aldrig kommer finnas igen. Det enda som finns kvar är minnen, minnen av hur fantastisk han var.

Jag vill inte tänka på det, men jag gör det ändå.

Rest in peace Heathcliff Andrew Ledger, det förtjänar du verkligen.



Aja, usch så bedrövligt deprimerande man kan vara då. Ingen aning om varför faktiskt. Kvällen har ägnats åt idol och lite youtube-videos, kul kul :) Jag har djävulskt ont i huvudet och egentligen vill jag bara sova, men det känns som slöseri med tid. Min bantning går bra även om det börjar kännas lite jobbigt nu, två och en halv vecka har jag klarat, puh, dock har inga storslagna resultat synts till ännu, haha!

Ehhm, har inte så mycket mer att skriva. Tut har fått sina ettårs sprutor och han blev jättedålig och febrig ett par dagar.. Jag har bestämt mig för att skita i att vaccinera mig mot svininfluensan, Snutte aswell. Eh eh eh, jag storhandlade idag, haha och inhandlade fars dag present till Snutte (:

Nu tänkte jag fixa fram någon film att somna till och dricka upp min äckliga cocacola zero, som inte alls smakar som coca, kemikalieblask! Det hade inte förvånat mig ett endaste jävla dugg om det bara är typ vatten blandat med smuts eller nåt, grymt äckligt. Men vad gör man inte för att bara få känna coca orgasmen, haha.

Usch, fy vilket luddigt osammanhängande inlägg, hoppas någon orkade läsa!

Pusssshaj!

Mitt i natten.

Klockan är i skrivande stund 02.20 och jag är trött och har grymt ont i magen. Jag har jobbat med att designa Tildis blogg hela kvällen i princip, i paint dessutom (fail). Tänkte bara visa upp resultatet innan jag somnar. Den är inte helt klar, det ska dit en ny bakgrund, men i övrigt är den så färdig som den kan bli och jag hoppas att min Tildis blev nöjd med resultatet, natti, puss!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Suck på mig.

Jag kom aldrig iväg till psykologen, lämnade återbud i sista minuten. Varför? Jo, för att jag trillade på våran dumma dumma intenetkabel inne i sovrummet och slog halvt ihjäl mig samtidigt som jag skrämde livet ur Tut. Ah, så nu har jag en stor fet bula i huvudet, blåmärken över hela revbenen, ont i foten och handleden + benhinneinflammation, livet kan inte bli bättre!

Jag har också skuldkänslor som fan för att jag åt två mjuka mackor till min middag (soppa) dumma dumma mig som är så korkad och stoppar i mig sånt. Jag vill gå och kräkas även fast jag vet att det inte hjälper för dom har redan tagits upp av mitt system. Jävla skit, skiiiiiiit! Så jag får svälta mig imorgon eller nåt, som straff. Jävla mackor!

Jaja. Nu sitter jag här med ett glas vatten och kollar på Lipstick Jungle (älskar) jag ska snart hoppa i duschen... För till råga på allt mög så har jag mens så jag känner mig ofräschare än ofräschast!

Detta blev ett väldigt negativt inlägg... Men skitsamma.

Regniga jävla rusk.

Ja, då ska jag snart ut i det hemska kalla regniga vädret, buuh. Ska åka och träffa min psykolog i ystad, yaay, not. Kommer frysa ihjäl halvvägs till bussstationen, vill inte.

Aja. Inatt hade jag trevligt sällskap under min sömnlöshet, så nu känner jag mig piggare och gladare igen, för vi kom bättre överrens än på länge, woho!

Tack mr X.

Ne usch, om man skulle ta och klä på sig nudå :)

Puss!

Ge mig en yxa?

... Så jag kan hugga av mina jävla ben.

Helvetesjävlasatansibögrövensanalhelvetsjävla benhinneinflammation, jag hatar dig.

Det är det enda jag behöver skriva, ni fattar resten...



Kela hjärta Snutte.

 


Jag vet att det oftast inte verkar som det, för det står mest negativa saker om honom på min blogg, men i ärlighetens namn så måste jag faktiskt säga att jag älskar min underbara Snutte och är sjukt glad att jag har honom. Vi har våra dispyter och bråk och ibland vill man verkligen bara packa en resväska och dra, men av någon anledning stannar vi trots det. Jag älskar min Snutte hur mycket som helst och hade inte bytt ut honom mot någon annan i hela världen.

Kela hjärta Snutte = Truuuuue story!