Önskelista, lite tidigt?

Jag är alltid så sen med att skriva önskelista till julen. Oftast brukar det sluta med att jag får något random som jag inte önskat mig för jag inte vet vad jag vill ha. Men detta året är annorlunda, jag vet precis vad jag vill ha, iallafall just nu!



1. The new adventures of old Christine (serien box 1 & 2).
2. Träningsdvd med pilatesbollsövningar.
3. Simkort (alltså till simhallen).
4. Böcker:
  • Som om ingenting - Katarina von Bredow
  • Räcker det om jag älskar dig? - Katarina von Bredow
  • Bara inte du - Katarina von Bredow
  • Twilight böckerna (alla fyra) - Stephanie Meyer
  • 14 år till salu - Caroline Engvall
  • Persuasion - Jane Austen
5. Vinglas.
6. Sänglampor.
7. Nya kuddar till soffan.
8. Dörrar till bokhyllan (nedre).
9. Tavlor.
10. Tallrikar som man kan äta soppa ur, typ små skålar.



Äsch, presenter är egentligen inte viktiga, bara att få se min älskade son le när han öppnar sina paket kommer göra hela julen till en dröm. Ah, och förhoppningsvis får jag en julgran här hemma med, för förra året hade vi ingen. Dessutom har jag bestämt mig för att sluta hata julen och göra det bästa av den, typ skicka julkort till pappa och ringa och prata med min ensamma mamma... Eller kanske till och med bjuda hit henne? Nej, i år ska julen bli bra, det ska bli som julen när man är liten :)

Godnatt!


Mensvärk.

Jag har mensvärk, ajajaj! Har ätit naproxen och panodil för att slippa, men nu ligger jag ändå här och vrider och vänder mig i sängen av smärta. Önskar man kunde utplåna mensvärk, har fan alltid haft problem med det och inte fan gick det över nu när jag fött barn heller vilket det gör i typ 90% av fallen. Jävla mens, dö dö dö! Så detta kommer bli en tråkig dag för dom stackarna som bor tillsammans med mig, för mitt humör vid mens är allt annat än bra... Och har jag dessutom mensvärk så är det 10 gånger värre!

 

Nu ska jag hela vägen hem till farmor Christel och hämta Tut, mutter mutter... Jag kommer avlida halvvägs! Fittbögarsjävlarunkknullandefitthelvetesapjävlarskukhoror!

Puss.


Jävla väckarklocka!

Ja, verkligen. Imorse ringde den 06.30 och jag trodde jag skulle dö. Var så himla trött, så jag ställde om den en halvtimme och gick upp sju istället. Gick direkt och tvättade ansiktet och sminkade mig (typ concealer,puder och mascara) för att sedan klä på mig. Sedan åt jag frukost, eller drack halva min drickyougurt. Ja.. Sen sprayade jag och fixade med håret (som blev fail) och sen begav jag mig mot bussen.

Väl i skolan höll jag på att somna, tror jag ska börja dricka kaffe eller nåt, haha! Började 9.50 och slutade 11.20 egentligen men fick gå 10.50, yaaay!

Ja, sen tog Tildis och jag bussen hem, somnade typ direkt och höll på missa att gå av på min hållplats.. När jag kom hem sov jag middag med Tut till klockan två, sen tryckte jag i mig en baugette från Anderssons och Tut käkade middag. Och nu har jag nyss badat Tut och tagit på honom pyjamas.. Eller ja, det var en stund sen för han somnade i sängen när jag spelade musik så nu ligger han här bredvid mig och sussar, lilleman.

Ikväll ska jag och Tut ha myskväll, Tette kanske också kommer.. Andreas jobbar sent så vi ska se film och gosa en massa innan det blir dags att nanna kudden för natten :) eller vi ska först se idol men sen blir det att kolla på denna filmen efter inrådan av en massa av mina bevakade bloggar!


Nu ska jag plocka undan lite innan det blir dags för kvällsmyset!

Hösten är så himla awesome!

Puss!


Nu jääävlar ska fettet bort!

Har aldrig känt mig mer fet och äcklig än jag gör nu. Jag mår bra i övrigt, mina tabletter hjälper verkligen, men min kropp är nog bland det äckligaste som någonsin vistats på denna jord. Så nu ska det bli nya tag! Från och med imorn så blir det att minska portionerna och gå en promenad på eftermiddagen/kvällen plus att jag ska börja simma med Mickeola någon gång i veckan och kanske börja använda den där pilatesbollen som jag tvunget skulle ha, haha.


Jag var fet här, är ännu fetare nu. Skäms över mig själv och min dåliga självdiciplin, men nu ska det bli ändring på det. Från och med imorgon, yes, nu håller vi tummarna för att jag lyckas göra mig av med mina överflödiga kilon.

Vågen står på: 82,5 kg
Målvikt: 55kg
Delmål: 75kg till jul


Wish me luck, I really need it.

Au, studiedag!

Goddag!

Idag har jag en dålig dag. Är allmänt sur och deppig... Men jag tror det är mensen som är pågång. Idag har jag och Tut varit ute på en liten promenad. Vi matade ankorna för att sedan gå vidare till gungorna. Ja, och där lekte vi lite, Tut smutsade ner på sig själv och mig med en massa grus, haha. På vägen hem så började det regna så vi fick skynda oss.

I övrigt har denna dagen varit lugn, jag har rensat bland Tut's leksaker och torkat ur hans leksakslådor.

Ne, nu vill Tut nanna middag, uppdaterar senare :)

Puss.

Jag vet inte ens vad jag ska säga...

Myskväll coming up!

Jag är så dålig på att uppdatera, förlåt.

Idag har det varit riktigt höstväder ute och jag älskar det, allting bara känns så mysigt. Tut är nog sjuk, han har bajsat jättemånga gånger de senaste dagarna och ikväll så kräkte han, min lilla älskling, ska det börjas nu igen? Vi var ju sjuka i princip hela vinterhalvåret 08/09... Just nu sitter jag och kollar på one tree hill och ska snart nanna Tut, lägga upp lite godis i en skål, dricka vanilla coke och titta på the vampire diaries. Kommer säkert tända några levande ljus också för att maximera mys-stämningen, yumm.

Helt otroligt att detta för ett år sedan var mitt BF datum (BF - beräknad födsel). Vi var i malmö hela dagen och jag köpte min kamera. Jag minns också en mörkhyad man i kanske 30 års åldern som kom fram och sa att jag hade en sån vacker mage. Han frågade även massa frågor om Snutte och sa att födsel var en jättestor upplevelse att min pojkvän säkert skulle gråta (and indeed he did). Han önskade mig lycka till och att sa att han skulle tänka på mig. Jävligt random jag vet, men att det finns såna underbart snälla människor är ju otroligt, kommer nog minnas den stunden föralltid.

Imorgon har jag studiedag, men ska upp vid åtta för att gå till terapin, yeeey, not. Ska nog till malmö på eftermiddagen aswell och titta på ett par jeans.


Jaja, puss!



Morgon update!

Godmorgon!

Det märks verkligen att jag har blivit inrutad i mina och Tut's rutiner... Liksom, vem fasen går upp klockan nio på en söndag, haha?! Ahja, idag ska vi städa, jag ska slå in Tut's presenter som vi köpte igår och försöka hinna jobba lite på hans "boken om Lucas" bok, sen ska jag försöka hinna sova middag en stund innan det är dags att hämta honom.

Kvällen igår var mys. Vi såg I love you Beth Cooper och Jennifers Body, inga höjdarfilmer, men dom var helt okej. Ne, nu ska jag komma igång!


Puss!

Hemma igen.

 

Här kommer en cambild från idag. Malmö var trevligt, vi fick ihop lite presenter till vår älskling (bilder kommer när jag har hittat sladden till kameran). Dock började jag helt plötsligt känna mig dålig, började kallsvettas som en dåre och blev alldeles blek och yr. Kände att jag hade lite ont i halsen imorse, men ja, förhoppningsvis har det gårr över imorgon. Nu ska jag sova en liten stund innan Tetteola, Micke, Snutte, jag och några random ska se film, yes! Puss.


Happyface.

Jaha, då blire malmö idag, ska shoppa presenter till Tut, det är ju bara drygt en och en halv vecka kvar till hans 1-års dag. Så min lilla älskling ska hem till farmor så mamma och pappa kan köra till malmö och shoppa. Jag ska även inhandla en ny väska till mig. Ska kolla på en väska till Tut aswell. Sen ska vi köpa nya påsar till blöjtunnan, yayy, awesome dag coming up! Ikväll blire kanske fest med...


Mitt hår...

Mitt hår är en enda salig röra. Jag gjorde en hårinpackning ikväll i hopp om att få det lite bättre, men är säker på att det inte hjälpte speciellt mycket. Jag vet faktiskt inte varför jag inte tar tag i saken, klipper topparna och färgar håret, håller ordning på det och sköter om det. Enligt en massa olika frisörer så har jag riktigt bra hårkvalité. Mitt hår växer fort och är lagom tjockt. Jag har lite självfall och mörkbrun som naturlig färg, alltså en massa superbra förutsättningar för att kunna få mitt "drömhår"... Men jag orkar inte.

Baah, skärpning Kela

Hösten.

Jag älskar hösten, den är mysig, man kan ha lagom mycket kläder på sig och det är den vackraste årstiden på året om man frågar mig. Därför så tänkte jag, i mina vildaste fantasier anordna en liten photoshoot med bästaste Nixie och ta lite höstbilder på Tut, eftersom han är ett år lagom tills dess... Längtar!


Skolan.

Well, skolan nudå, yeey... Not!

 

Bye!


Förvirrad.

Jag känner mig alldeles konstig. Har inte haft någon koll alls på datum och jag missade att Tut hade tandläkartid förra veckan, jag var helt säker på att det var denna och jag är alldeles vilsen bland alla datum. Jag är riktigt förvirrad och den gnagande känslan inom mig återvände precis... Vafan ska allt vara så jobbigt för?

Feels like I'm losing it, damn...

Tipsa mig om bra bloggar!

Jag har tröttnat lite på dom bloggarna jag läser...
Så vill ni tipsa om eran blogg ta chansen och släng in en kommentar!

Bloggdesign.

Jag funderar på att börja designa bloggar igen, för att tjäna lite extra pengar...

Vad tycker ni?

Det är ju det där att det tar tid som tusan, men med lite betalt så är det ju värt det, ja, det är nåt jag får fundera på.


Föresten så rekomenderar jag denna sidan för massa besökare!

Bloggtrafik

Puss på er.

Lilla Tut.


Underbara lilla människa.
Mamma älskar dig mer än allt annat i hela världen, mer än du någonsin kan förstå.

Rösta på mig, och godmorgon!

Godmorgon!

Jag är uppe ovanligt tidigt idag.. Vanligtvis brukar jag sova till runt 12 på lördagar, men idag sammarbetade inte Lucas och jag gick dessutom och la mig tidigt igår.. Men men. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik (the red jumpsuit apparatus) och snart ska jag äta frukost.

Jag funderar på att skriva en sexnovell, haha ja, jag vet! Snacka om random, men allvarligt, jag vet att ni hade läst den, haha!

Och jag ber er ännu en gång, snälla rösta på mig! Det är inte ofta jag ber om saker, men detta ber jag er om! Snälla..

Rösta på mig


The story, eller inte.


Herregud, jag vill så gärna berätta allt, hela historien... Men jag kan inte... För någonstans djupt in om mig känns det inte som att det finns något att berätta om. Som att allt sett ur mina ögon blir mer än vad det var.


Jag älskar inte dig, men jag vill ha dig. Jag är dragen till dig som om du vore en magnet, jag kan inte släppa dig hur jag än försöker. Du kan krossa mig som ingen annan kan och innerst inne vill jag hata dig för din makt, men jag kan inte. Av någon anledning vet jag att du är dragen till mig med, för annars hade du inte lagt ner så mycket tid på att försöka upprätthålla vår kontakt och "vänskap".


Innerst inne vill vi ha varandra, så seriöst, vad fan är det som stoppar oss? Verkligheten kanske...


Trött? Javisst!

Ja... Första dagen i skolan idag då, efter att ha varit sjukskriven i två veckor. Det var helt okej faktiskt, dom har äntligen kommit igång med undervisningen, så nu kan man gå dit utan att få ångest. Dock så har jag nog aldrig varit tröttare än jag var när jag somnade i eftermiddags, det var egentligen tänkt att jag skulle sova direkt när jag kom hem, men så blev det inte... Aja nu har jag vaknat till liv igen 3 timmar senare. Är fett med pepp på idol med älsklings Tetteola, yaay! Tror dock att jag ska duscha först, för jag luktar hårpray och mitt hår ser ut som ett råttbo. Ah, men det var typ allt haha.

Nä just det... Alltså, jag rakade benen imorse, tänkte inte så mycket på det liksom, men sen när jag kommer hem ser jag att mina ben är alldeles prickiga, alltså verkligen prickiga och ja, någon som vet vad det är och varför? Ser ut som prickarna jag får när jag äter ägg som jag är superallergisk mot, men det har jag inte gjort nu, så hm...

Du, du, du... Nu kan jag inte se någon annan än dig.

Blog awards 2009

Min blogg är inte speciellt märkvärdig, det hade jag inte påstått nej. Jag vill heller inte påstå att den är läsvärd för tillfället då de flesta inläggen handlar om mitt bedrövliga liv som ung mamma... Men... Jag vill nog påstå att den har "något" och det mina vänner förtjänar att uppmärksammas!

 

Rösta på mig


Jag är så äcklig!

Jag brukar ofta spendera en massa tid på att titta på bilder på kändisar på google. Megan Fox, Ashlee Simpson och alla andra supervackra kändisar som jag hade ätit spindlar, sovit med ormar och utstått massa smärta för att se ut som... Under tiden jag tittar på alla dessa bilder så blir jag så himla pepp på att banta och träna och allt vad det heter, men direkt när jag slutar titta så försvinner min motivation.

Det finns ingenting jag hellre vill än att vara smal och hälsosam igen, kunna ta på mig ett par jeans och en t-shirt och känna mig snygg! Men den stunden känns så himla långt borta, för tillfället känns det inte som det någonsin kommer att komma en sådan stund.

Min övervikt har gett mig en massa problem, jag har en benhinneinflammation som inte kommer gå över föränn jag går ner i vikt och den gör ont varenda gång som jag rör på mig. Jag har svårt att röra mig i allmänhet, blir trött, svettig och andfådd jättefort. Jag har ont i ryggen och lederna och jag är FRUKTANSVÄRT osmidig och klumpig.

Jag vill gå ner i vikt, åh jag vill så gärna, men jag vet fan inte hur det ska gå till... Alla vägar känns så långa och jag vill komma fram så fort som möjligt... Jag tror det är mycket därför jag mår dåligt också, för att jag känner mig så jävla fet och ful. Jag äcklas av att se mig själv och bara tanken på allt mitt äckliga skvalpande fett gör mig illamående.

Nästan varenda dag tvingas jag se Tetteola som har the dreambody liksom, hon kan ha så fina kläder och jag är så avundsjuk, när jag går i närheten av henne känner jag mig som en sumobrottare, seriöst!

Förhelvete, ge mig min gamla kropp tillbaka innan jag går under! Jag har fan provat allt nu och ingenting fungerar, diet efter diet, besök hos dietisen, träning, you name it...

Mmmarabou!

Jag är så sjukt sugen på choklad... Bara tanken på en saftig chokladkaka gör mig vattnig i munnen, flera månader sen jag åt choklad, så faktiskt blir det nog att gå en liten sväng ner till affären och bli 20kr fattigare, maha!

Min favorit (marabou mintkrokant) är inte med på denna bilden, men frågan är, vilken är eran favorit?


Onödig snabbupdate!

Godmorgon, eller vad man ska skriva!

Idag vaknade jag och Tut vid nio, dock så låg vi och myste massa innan vi gick, så vi kom väl upp omkring tio... Nu är vi helt färdiga, har ätit frukost och är påklädda, så nu ska vi plocka ordning lite i lägenheten och invänta farmor Christel för att planera min skolgång och sen ska vi ut på promenad! Mysigt...

Jag börjar nog skolan igen på fredag och är då sjukskriven halvtid... Känns ju inte sådär jätteroligt, men jag vill bli färdig med skolan och komma vidare i livet liksom.

Jaja, nu måste jag gå, min lilla buse håller på river lägenheten låter det som, kanske skriver ikväll!

Haaj!

Jävla wow fittkukspel!

Idag är det sjunde dagen i rad som Snutte spelar wow. Sjunde dagen som han ägnar i princip all sin tid åt det. För mig innebär detta att jag (deprimerad som jag är) har fått ha hand om Lucas först hela dagen och sen hela kvällen, eller ja, från vi gick upp tills vi gick och la oss i sex dagar. Ganska påfrestande när man mår som jag mår och bara vill typ dö. Så är det konstigt att jag bröt ihop ikväll? Nä, inte speciellt. Har hela kvällen velat lägga mig och titta på någon film och sen däcka... Men eftersom Lucas inte har somnat än så har det varit ganska svårt, därför försökte jag förklara för honom att jag inte ORKAR mer, jag behöver få vara ifred lite och han bryr/brydde sig inte.

Just nu känner jag bara för att gå och svälja en massa tabletter för att sedan somna och aldrig vakna igen... Det hade varit så skönt.

Jag klarar inte detta wow-spelet mer. Att han inte fattar vad det skadar vår familj, alltid en massa bortförklaringar, alltid. Jag orkar inte konkurrera med ett spel för att sedan bli behandlad av sopor av min sambo för att det inte gick som han ville på spelet, förhelvete sök hjälp!

Baaah! Jag är så jävla arg, besviken och ledsen... Det måste liksom finnas någon rimlig måtta för hur beroende man kan bli. Det är som att han tar droger.

För ett tag sen hade han slutat spela, efter ett tag började vi äntligen få familjelivet på fötter igen, inte så mycket bråk och så, han tog hand om Lucas och hjälpte till, men sen började han igen... Och sen dess har hans lista sett ut såhär:

1. Wow
2. Guilden
3. Datan
4. Bilen
5. Vi - Jag och Lucas

Tror seriöst att jag skiter i detta snart. Det är inte meningen att man ska behöva må såhär i ett förhållande. Sa nyss till honom att vi inte borde vara ihop mer, och han sa bara surt "men då går jag och packar mina saker då" och gick! Jamen förhelvete, ta och gör det då! Är trött på dig och ditt äckliga spel i vilket fall som helst!

Random oh yes!

 

 

Såhär random är jag, haha! Uhh, skabbansikte, men jag bryr mig inte!


Deprimerad.

Hejhej!

Här kommer en liten nattuppdatering.. Är så trött att jag håller på dö, menmen..

Jag mår dåligt, psykiskt. Hela mitt liv har jag hållt uppe en stark fasad, visat upp en tjej som klarar allt trots allt jag gått igenom, men man kan inte låtsas hur länge som helst, och nu har jag helt enkelt brutit ihop. Jag har gått och förnekat det och skjutit iväg det sedan Snutte slutade ha semester, men nu när skolan kom igång och en massa press landade på mig klarade jag inte av det. Aldrig förut har jag känt mig så onödig som jag gör nu, jag glädjs nästan inte åt något. I princip alla leenden jag ler är falska. På insidan gråter jag och har ont.. Har ett sådant tryck över bröstet och det känns som jag bär runt på en tyngd. Dessutom så vill jag ingenting annat än att bli glad igen, vara vanliga Kela, men jag har nog en ganska lång och hård väg tillbaka..

Känns iallafall skönt att det kommit fram till alla i min närhet och att jag fått hjälp, snart borde det kännas bättre.

Jag har btw lyckats gå ner två kilo, kanske är för att jag äcklas av mat och annat skräp.. Men endå, känner mig lite stolt över det, förhoppningsvis försvinner ännu flera.

Aja, detta blev rent luddigt, men jag är trött som fan, haha. Ska sova nu!

Puss.

Tecken.

 

I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done

And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it any where
Away from here

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not hear my voice
I'll be right beside you dear


Louder, Louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

To think i might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbyes
I nearly do

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder, Louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

Slower, slower
We don't have time for that
All I want's to find an easier way
To get out of our little heads

Have heart, my dear
We're bound to be afraid
Even if its just for a few days
Making up for all this mess

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not hear my voice
I'll be right beside you dear


________________________________________________________________

Nu vet jag att du är här, hela tiden. Tack för att du fortfarande finns.


Happyface.

Jag trodde aldrig att vi skulle hitta tillbaka, att vi alltid skulle tvingas vara vilse kring varandra, men världen var för en gångs skull rättvis. Det kommer aldrig bli samma sak igen, det vet jag, men vi kan få det att fungera. Trodde aldrig att jag skulle behöva dig så mycket som jag gör, man kan ha så fel. Jag kan inte beskriva som jag längtat efter detta, längtat efter våra samtal dagarna igenom, allt som utgör oss och vår vänrelation, det fanns ingen som kunde ersätta dig, hur mycket jag än försökt hitta någon... Jag är så lycklig, hela jag sprudlar inombords!

Jag var i skolan idag, inget jag uppskattade för jag hade inte behövt gå dit egentligen, hade ingen lektion ändå, men visst, det var skönt att komma hemifrån lite! Resterande av dagen har jag inte gjort så mycket... Sovit middag med Tut i en timme, lekt med Tut och gett han mat och sånt, min vardag helt enkelt. Vi ska snart äta och sen blir det väl att titta på teve, idol har ju säsongspremiär ikväll, så jag hoppades att Tetteola kunde joina mig, annars får jag se det själv. Jaja, nu ska jag gå och vara social med min kära familj!

Pusshaj!


Tävling på Cillas blogg!

Tävling om örhängen på Cillas blogg, tryck på valfri bild för att komma till tävlingen!

Jag är med och tävlar, mihihi, med ett jättegulligt (?!) bidrag!

 

 


Jag älskar dig Matt Tuck!

 

 

Mysfilm, verkligen, totally.

 

This is pure fucking awesome!

 


Godkväll peepz!

Känner du det fortfarande? Den där underliggande kraften som drar oss till varandra, tvingar oss att bli glada när vi tänker på varandra, känner du?

Godkväll, har tråkigt som inihelvete, Snutte sitter i vardagsrummet och lanar med Pierre och Micke och jag har ägnat hela kvällen åt att lägga in musik i min nya mp3, la in typ 200 låtar och kommer nog enbart att lyssna på, kanske 40 av dom, haha, Bullet For My Valentine in my heart!

Innan idag så var vi i trelleborg och köpte mp3'n, sen åkte vi till malmö och gick lite på IKEA. Vanligtvis hatar jag den affären, men vi var ganska tvugna att åka till IKEA för att Tut hade sönder vår sovrumslampa igår, det sa bara pang så låg den på golvet i tusen bitar liksom, suck. Tur var väl att dom bara kostade 89kr, så vi blev ju inte helt ruinerade, haha.

Har nog inte så mycket mer att skriva, hoppas ni gillar den nya bloggdesignen, jag är jättenöjd med en faktiskt! Nä, jag ska nog slänga mig i sängen och kolla på film nu...

Puss!

Jag hatar dig, hela dig, hela den du är och allt du står för...

Om mig, en presentation.

Hej!

Jag heter Michaela och är 19 år gammal. Jag bor tillsammans med min sambo Andreas (Snutte) i Sjöbo, en liten by i södra Skåne. Den 8:e oktober 2008 fick vi en son tillsammans, Lucas, eller Tut som vi  kallar honom.

Jag hatar att placera mig själv i ett fack som ung mamma, därför använder jag inte uttrycket överhuvudtaget, mamma som mamma, ung eller gammal, spelar ingen roll enligt mig.

Jag vill inte påstå att jag är en aktiv bloggare, jag skriver när jag har något att skriva om, ser ingen anleding till att sitta och blogga om en massa ointressanta saker a la; Jag tog nyss på mig en strumpa... ?!

Jag är lite av en ensamvarg, trivs bättre ensam än i sällskap av folk, men jag älskar mina vänner och eftersom jag precis återupptagit skolan igen så får jag träffa dom hela veckorna igenom. Mitt liv kretsar för tillfället just kring studierna och mitt föräldraskap, har inte tid till så mycket annat... Men när jag har tid till annat brukar jag bland annat läsa, vilket jag älskar, skriva, vilket är en av mina stora passioner i livet, titta på film, surfa runt på internet samt designa bloggar.

Angående bloggdesign så vill jag ju inte påstå att jag är duktig, allt jag lärt mig finns på designadinblogg.se, men jag hjälper gärna folk som inte förstår mot betalning eftersom det tar tid att designa bloggar... Småsaker hjälper jag till med gratis, till exempel sätta dit en header, ändra textstorlek och så vidare... Vill man ha hela sin blogg designad så kostar den mest avancerade bloggen 150kr, medan en lite lättare inte kostar mer än 100kr.

Mina framtidsplaner för tillfället är att bli klar med skolan, få ett jobb, ta körkort, flytta till större lägenhet eller ett hus och skaffa ett husdjur och kanske förlova mig med Snutte... Och ja, det var allt jag kunde komma på, det finns en massa saker jag vill göra och vill ska hända de närmsta 10 åren, men dessa är de viktigaste för mig just nu.

Jag tror att jag har fått med allt som ni behöver veta om mig för att tycka att min blogg är intressant, annars får ni fråga!


Pusshej!

Hemma hos oss.

Det är svårt att fånga den verkliga mysigheten hemma på bild, men jag har gjort ett försök. Lägenheten är inte färdig, vill understryka det, det fattas skåpluckor i vardagsrummet, tavlor i sovrummet, platt tv apparater och mycket mer... Men så här bor vi just nu :) !


Förlåt kära vän, min ursäkt till dig...

 

 

Av en slump så hamnade jag där, på hennes blogg... Kände igen henne direkt, hennes i mina ögon perfekta ansikte, perfekta kropp, perfekta helhet. Min djupt begravda avundsjuka grävde sig upp igen, precis som alla andra gånger då jag av misstag snubblat in på hennes bilddagbok och lunar. Hon är inte så speciell egentligen, det vet jag, min avundsjuka är ganska ogrundad. Jag minns någon skönmålad bild av henne, inte den hon egentligen var, för den hon var behandlade mig riktigt illa. Men trots det är det jag som sitter här och minns, hon har säkert glömt mig, jag som sitter här och vill be om ursäkt för hur jag betett mig, för jag har gjort en massa fel mot henne sedan den dagen då hon slutade vara kompis med mig. Kanske för att hämnas, jag vet inte varför jag gjorde som jag gjorde, jag bara kände att hon kanske förtjänade det, men det ända jag ville var att vi skulle vara vänner igen. De gånger jag snubblat in på hennes blogg och diverse så har jag sett hur hon ofta beklagar sig över att hon inte har någon riktig vän... När jag läser det blir jag sur, för hon hade en riktig vän i mig, jag hade hoppat från ett berg om hon bett mig och jag tror faktiskt att jag älskade henne med, på vänskapligt vis, men hon bara raderade mig, kastade bort mig som om jag vore sopor.

 

Jag har aldrig ångrat vår vänskap, snarare tvärtom, för av någon konstig anledning har den betytt en massa för mig. Jag vet faktiskt inte varför jag betedde mig så illa mot dig och Daniel som jag gjorde, jag borde ha blivit glad istället, det kanske var den där avundsjukan, jag vet inte. Dock så hoppas jag att du godtar denna ursäkten och förlåter mig. Jag ber inte om att vi ska vara vänner eller ha kontakt, det enda jag ber om är en bekräftelse på att att det är okej och att det förflutna är glömt liksom... Förlåt Michaela!

 


Uppdatering.

Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera... Men det är mycket nu med att komma in i skolan, vänja sig vid att vara utan Tut och så vidare, men det blir nog bättre snart.

Vi har nästan fått klart här hemma nu, haha vi har nu bott här sen i december, men jag tror inte att man någonsin blir riktigt klar med hemmet, finns alltid något man kan lägga till liksom. Att vi är färdiga innebär att det snart kommer komma upp bilder på hur det ser ut hemma hos oss, så nu har ni något att längta efter, haha!

Tut har blivit jätteduktig på att gå, nu kryper han nästan inte alls längre, försökte filma honom när han gick, för det ser så himla sött ut, men då bara trillade han, haha lilla gosunge!

Min bantning fungerar inte alls... Oftast känns det som att jag inte orkar ta tag i det liksom, det finns så mycket annat att göra istället, och sanningen är nog också att jag kanske inte älskar att se ut som jag gör, men det är heller ingenting som spelar någon större roll just nu... Detta som får mig att lida för tillfället är min dåliga självkänsla och andras syn på mig... Jag tror liksom att det krävs något slags lugn runtom mig för att jag ska kunna ta tag i vikten, att allting liksom går som på räls och att vi har våra rutiner inrutade i vardagen liksom. Jag har varit och träffat dietisten också, men det var mest en besvikelse, för hon sa tvärtemot allt det man har läst liksom och hon verkade förespråka mackor som fan liksom, det ska man ju inte äta, det är en stor bov liksom! Aja, finns väl inte mer att säga om detta, det kommer när det kommer, för tillfället är jag inte pepp.

Jag är föresten sjuk, ligger inne med influensaliknande symptom, men jag tror inte att det är svininfluensan, haha! Hoppas jag blir frisk snart, har missat större delen av första veckan i skolan och det är inte alls bra... Men det är ju inte speciellt mycket att be för endå, jag har ju inte valt att bli sjuk och hade hellre varit i skolan och kommit in i klassen liksom.

Nä, nu ska jag nog sova, om jag kan... Ska proppa i mig två stycken till panodil mot febern, äta två olika sorters bedövande halstabletter och be en stilla bön för att jag ska slippa hosta inatt (håller tummarna!)... Jag ska också laga nattvälling till min älskade son, min alldeles underbara lilla kille som ligger bredvid mig och sover, älskar att titta på honom när han gör det, han är så fridfull, man undrar liksom vad han drömmer om... Finns ingen jag älskar mer än honom, talar om det för honom dagligen, min lilla älskling, blir alldeles varm i hjärtat varje gång han säger mamma och ler ♥ Min lilla Tut.

Aja, godnatt pplz!