The swing.


You're beautiful, you're beautiful.. It's true.


43 days left until I'm twenty years old.

Ja, idag är det 43 dagar kvar tills jag fyller 20 år.

Rent tekniskt sett så har jag väl i princip ställt in min födelsedag. Jag känner ingen glädje i att fira den helt enkelt. Det enda roliga innan var att se vad jag fick av Andreas i present, well, now he's gone så.. Ja, men det hindrar min ändå inte från att sitta och önska att någon människa överraskar mig med någon av dessa sakerna, haha!

  • The Notebook (filmen).. Jag älskar filmen och har den väl på sätt och vis, men det hade varit trevligt att ha sin favoritfilm i ordentlig dvd-form.
  • Bullet For My Valentine skrivorna, gärna allihop haha, alltså, The Poison, Scream Aim Fire och den senaste Fever :)
  • DOFTLJUS, jag älskar dom. Speciellt dom där röda och rosa från Ikea, oh my effin god, dom luktar sååå gott.
  • Badmuffins som luktar gott.
  • Haha, tidningsprenumation på min favorit tidning Veckans NU. Haha för YEEES, när ni alla andra sitter o läser veckorevyn o mammatidningar läser jag skvaller om Brangelina o TomKat ;) Fruktansvärt underhållande!
  • Tofflor. Typ såna där stora, mjuka o fluffiga.. Det hade mina fötter gillat, haha!
  • Prydnads-saker. Typ ljushållare o sånt där. I princip allt tillhörde Andreas så det är lite tomt hemma nu..

Men ja, eftersom min födelsedag inte ska firas så hoppas jag inte på något. Får väl skaffa grejorna själv, haha! :)

Väldigt onödigt inlägg egentligen, men jag kände mig tvungen att uppdatera, var ju ett tag sen. Jag mår bra, sålänge jag inte har mens och pms-besvär, då blir jag nästan självmordsbenägen, haha. Nu är snart maten klar och jag ska väl dra mig ifrån datorn lite.

Kram sålänge :)

Allt handlar om att bjuda på sig själv..


- Me, random? I'm sorry but I don't know what the hell you're talking about? ;)

Welcome back happy thoughts!

Ibland undrar jag om jag är komplett blind inför folks små hintar eller om jag bara förtränger fakta? Haha, whatever.

Idag har varit en såkallad "bra dag". Har kännt mig pepp och awesome hela dagen och jag har nästan bara tänkt positiva tankar :)

Jag tror rätt mycket handlar om hur jag börjar mina dagar. För jag märker en markant skillnad om jag lyssnar på musik på morgonen, helt knäppt egentligen.. Men ja, jag märker en skillnad och jag är mycket mer positiv resten av dagen om jag får en liten dos musik till frukost.

Jag har även insett att jag är min egen värsta fiende. Jag har ju "social fobi" eller ja, jag trodde iallafall att jag hade det. Nu verkar den vara borta och jag kan gå in i en affär utan att dö. De senaste veckorna har jag handlat själv flera gånger, det har liksom aldrig hänt innan.

Well, nu ska jag hämta min lilla skruttunge som tvunget skulle somna bredvid farmor ikväll och sen ska jag lägga mig och dregla lite till James Mcavoy i Penelope.


Godnatt!


The only true love..

Jag är en sån där riktig sucker för romantiska komedier.. Herregud, jag menar, finns det något bättre? Jag verkar speciellt gilla dom filmerna som handlar om två personer som till en början fullkomligen hatar varandra, men sen inser att dom inte kan leva utan varandra, så underbart! Det är precis så jag vill ha det :)

Jag har gjort ett konto på mötesplatsen. Jag vet inte varför. Jag är inte intresserad av att träffa någon på det viset ändå. Jag är alldeles för "romantisk" för det, haha. Nä, men jag vill kunna ha en fin berättelse att berätta för kommande barn och barnbarn ni vet en sån där berättelse som fastnar, som man tänker "oh vad romantiskt" om. Jag menar "jag och din pappa träffades via en dejtingsajt på internet" hur romantiskt är det.. ?

Haha usch, jag tror jag har för höga förhoppningar inför framtiden, haha, har förmodligen sett för många filmer.. Men för tillfället så känner jag att ingenting är omöjligt.

Nu ska jag lägga mig och titta på The Proposal igen, det är en sån film som jag verkligen älskar! Jag känner mig så lik Margareth (den kvinnliga huvudrollen) och är helt övertygad om att jag kommer vara precis lika badass som henne sen när jag är färdigutbildad, haha!

Wellwell, godnatt!

Saknat mig?

Ja, nu är jag tillbaka, halvt iallafall :)

Sista månaden har varit katastrofal ur alla synvinklar, men det känns som det börjar gå mot bättre tider nu, äntligen!

Nu är det bara några dagar kvar tills Andreas kommer och flyttar ut alla sina saker och bereder plats åt mina nya. Jag tror faktiskt inte att någon kan förstå min glädje över att äntligen ha någonting som bara är mitt. Nu är lägenheten min och den ska fyllas med mina möbler. Jag har aldrig haft något riktigt eget innan och nu är det äntligen min tur. Detta är väl något som jag innerst inne velat sedan jag var en 16 år och för första gången skulle byta familjehem.

Nu hoppas jag bara på att få en ny fin lägenhet på ett annat område, sen kan jag och Lucas påbörja våra nya liv ordentligt.

Jag har även börjat bli lite hälsosammare, måste faktiskt säga att mina dåliga matvanor hängde ihop med mitt och Andreas dåliga förhållande. Nu är mina portioner i samma storlek som de var innan jag och Andreas träffades. Jag har inte druckit läsk på en månad och godis är något jag hållt till helgerna och då i väldigt små mängder, precis som förr.

Det var tydligen ett uppbrott som krävdes för att jag skulle hitta tillbaka till mig själv. Även om vissa dagar är rent utsagt förjävliga så har jag nu ljusglimtar i min vardag som jag inte haft på flera år.

Jag vill dock säga att hela situationen fortfarande kan få mig att gråta. Mina känslor för Andreas kommer nog aldrig att försvinna helt. Han har en alldeles speciell plats i mitt hjärta av många anledningar. Han var min första riktiga kärlek och det är tack vare honom jag nu har en familj och lilla Lullebulle. Jag är dock fortfarande fruktansvärt förbannad på honom, om jag säger att vi nog inte sagt ett enda ord till varandra sen jul så överdriver jag inte, det är så illa. Det finns inga ord för hans känslolösa agerande och det kommer ta väldigt lång tid innan jag ens kan överväga att förlåta honom.

Men jag går inte och är sur hela tiden, nu ser jag fram emot kommande månader. Har bara några få saker kvar på min inköpslista (fotölj, hemmabio-system och lite smått och gott, typ gardiner och så).

Jag har nu även kommit så pass till ro att jag kan sätta igång med bloggdesignerna igen.

Men nu ska jag lägga mig och titta på "The Proposal".

Tackar Josse för en trevlig promenad idag och ser fram emot en mysig kväll imorn med Sara.

Kram!





Svar till Frida: Skaffade mitt domän på Loopia.se.