They don't call him goldielocks for no reason.

Sweetest thing ever.

Lucas ser ut att ha rakt hår, och det har han till viss del, men om man flyttar hårtesarna som växer från hans hjässa lite åt sidan så finner man ett urgulligt krull därunder. Min lilla guldlock ♥

Midsommar tvåtusenelva.

 

Massa bilder ifrån midsommar, långt ifrån alla, så det kanske kommer fler i ett annat inlägg. Lägger ju sällan upp bilder från högtider som jag tar för privat bruk, tänkte det var dags nu.

 

Nu ska jag fortsätta läsa, har fått en hög med böcker jag ska läsa i Svenska B så det är bara att plöja igenom den. Just nu håller jag på med Svindlande Höjder, skriven på gammelsvenska, sådär lagom roligt att läsa, haha!

 

Tog faktiskt en paus idag och sträckläste Becca Fitzpatricks bok "Fallen Ängel" och blev helt förälskad. På måndag ska jag springa till biblioteket och låna fortsättningen, can't wait..


Give it to me baby, I don't care how.

Varför lägger jag aldrig upp de bilderna jag tar? Enkelt. Jag blir ALDRIG nöjd.


And the world will never be the same, R.I.P Ryan Dunn!

Ryan Dunn.

Jag lyckas inte forma meningar i huvudet. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Jag är och har sedan några år tillbaka varit ett riktigt stort fan av Jackass (och alla liknande program/filmer). Ryan Dunn och Bam Margera har alltid varit favoriterna.

I förrigår, den 20 juni så omkom Ryan Dunn i en tragisk bilolycka. Någon av mina vänner på facebook hade gillat en sida som hette "Rip Ryan Dunn". Min första instinkt var att inte tro på det, men gillade sidan, sedan gick jag ut på google och googlade fram mer info. När jag fick det bekräftat att det var sant att han var död var jag tvungen att gå och kräkas. Jag vet inte varför. Jag tror jag blev chockad..

För min del spelar det ingen roll om han var full eller inte när det hände. Människor gör misstag och enligt hans nära och kära är det ingenting som han vanligtvis skulle ha gjort.

Jag har läst många kommentarer och sett många videobloggar på youtube där folk anklagar honom för att ha MÖRDAT sin vän Zachary Hartwell. Det gör mig fruktansvärt irriterad. Ryan Dunn dödade ingen medvetet, varken sig själv eller Zach. Det var en olycka. Zach gjorde ett val när han satte sig i bilen med Ryan, det var ingen som tvingade honom. Det finns ingen som vet vad som pågick i bilen fram till krashen, vem vet, Zach kanske satt och hejade på Ryan och bad honom köra fortare? Dom var förmodligen lika fulla båda två, så att skylla krashen på Ryan och göra honom till en syndabock enbart för att han körde är inte rättvist överhuvudtaget.

Människor är så snabba att döma och det är sorgligt att Ryan Dunn's död ska bli så smutskastad för att han troligtvis hade druckit. Det känns som människor har tappat all respekt för dom döda när de skriver såna fruktansvärda saker som de faktiskt gör om honom. Ingen förtjänar att dö, speciellt inte någon som har hela livet framför sig.

Ryan Dunn var en ikon. Han och Jackass gänget inspirerade en hel generation att sätta sig i kundvagnar och krocka med saker. Jackass gänget har gett oss många skratt. Därför känns det inte riktigt okej att han ska bli smutskastad för ett misstag tusentals andra begått före honom, även om det var skitdumt vad han gjorde.

Här finns info om olyckan: Expressen, TMZ och abclocal.

Mina tankar går till hans flickvän Angie, hans familj, Bam, April, Phil och andra i hans närhet.

Han var en awesome person och gav mig många skratt.

Rest in peace, Ryan "Dunny" Dunn <3

Världen kommer inte vara densamma utan dig.

Nedan finns några klipp som berört mig djupt. Det första klippet är en "tribute" film med massa roliga scener från CKY-filmerna. Klipp nummer två är med April och Phil (Bams föräldrar) där de berättar om hur Ryan var som person och sista klippet är när Bam besökar platsen där olyckan inträffade. Han gråter en massa och hela klippet är hjärteskärande för min del, med tanke på att man verkligen sett hur nära Ryan och Bam stod varandra under alla de år de medverkat i samma serier och filmer.

 
On the beach.


I dropped a tear in the ocean, and whenever they find it I'll stop loving you, only then.

So little time so much to do..

Jag är dock sämst i universum på att prioritera min tid, så jag ska inte klaga.

Detta är dock mina dagar just nu, samma visa varje dag.
 • Vaknar
 • Äter frukost
 • Lämnar Lucas hos dagmamman
 • Städar
 • Hämtar Lucas hos dagmamman
 • Sover
 • Kommer på att jag glömt äta lunch
 • Lagar mat
 • Äter middag
 • Ser lite på tv/leker med Lucas
 • Gör bloggdesigner
 • Glor på Veronica Mars
 • Sover
Det kanske förklarar min bloggtorka. Ibland hinner jag med att träna också, men bara ibland..