What hurts the most.. Is that you don't even miss me.

Vi var bästa vänner hur länge som helst. Vi sågs inte så ofta, men vi fanns för varandra. Jag kan inte för någonting i världen förstå varför du lämnade mig, för det gjorde du. Du svek mig precis som alla andra har gjort. Du, personen som jag trodde att jag kunde lita på till tvåtusen procent.. Du, lämnade mig.

Jag kan själv inse att jag gjorde fel i viss mån, men vad du gjorde är oförlåtligt.

Min första tanke när det händer något är fortfarande att dela det med dig, men du finns inte där längre. Du valde att gå. Svika mig när jag behövde dig som allra mest.

Jag kommer förmodligen aldrig att förlåta dig för vad du sa och för hur du betedde dig, men jag vill att du ska veta att jag iallafall saknar dig, då, nu och förmodligen imorgon.

Nixiepixiepoh, you swore you'd never leave me, even if I wanted you to, so why did you?
Jag har insett att jag har såkallade "abandonment issues" som det så fint heter på engelska. Det är när man testar folk i sin omgivning, oftast omedvetet, för att se om de lämnar en.

Man testar, testar och testar tills man får bekräftelse på att man hade rätt. Alla lämnar en.

Hitills har jag bara haft rätt.

Vinn en iPhone 4!

Veckansbild.se har dragit igång en tävling där man kan vinna en olåst iPhone 4 med 16gb's minne. Det stod i mitt horoskop att jag skulle ha tur den här månaden, så whattheheck, kan ju prova vara med ju :)

Vill ni också pröva er lycka och vara med och tävla om iPhonen så följer ni instruktionerna nedan.


Tävlingen avslutas den 12;e juni, lycka till :)

Long time, no see.

Så.. Det var ett tag sen jag bloggade. Har faktiskt haft fullt upp. Lucas har haft vattenkoppor och jag har haft en massa hälsoproblem. Nu är jag dock på gång igen och jag känner att jag äntligen har hittat en "riktning" att föra min blogg i. Jag bloggar ju faktiskt mest om filmer, serier och olika skådespelare. Det är vad jag älskar att göra, se filmer och glo på serier. Jag älskar det mer än jag älskar att fota.

Så från och med nu kommer min blogg till största del att fokusera på just detta. Jag kommer självklart lägga upp bilder också, och skriva om mig och Lucas, men den kommer mest att handla om filmer och serier.

Förövrigt så börjar jag komma igång ordentligt med mitt fotade. Har två photoshoots pågång som jag ser fram emot massor. Ska arbeta med make up artister och riktiga modeller (okej, modeller som jag inte känner, men det känns mer, äkta?).

Problemen med min egen hälsa som jag nämde ovan är att jag har B12 brist och eventuellt diabetes (det mesta tyder på det). Att få det beskedet, att det kunde vara det, var ganska omtumlande faktiskt. Det var någonting jag inte alls var beredd på.. Nu ska jag ta fler prover och dom ska utreda det ordentligt. Jag håller både tummar och tår för att resultaten visar sen att jag inte har det, att jag ligger på gränsen eller något så det fortfarande finns någonting att göra åt situationen.

Nu ska jag pilla lite med bloggdesigner (jag kunde inte hålla mig ifrån det mer än en vecka, haha) och sen ska jag titta på "The Adjustment Bureau" och sen kallar kudden.

Nattnatt!

Me and myself.

Inte den bästa bilden på mig. Ena ögat är ur fokus och vinkeln är knäpp, men jag gillar den, trots allt :)

6 månader.

Fuck this.

Frost - Sam and Grace.

Jag har ju börjat läsa massor igen, det var ett utav mina nyårslöften. Igår förmiddag började jag läsa boken "Frost" av Maggie Stiefvater och nu i eftermiddag läste jag ut den.

Helt fantastisk bok, verkligen, den är otroligt vackert skriven.

Jag föreställde mig iallafall två skådespelare som Grace och Sam, det gör man ju automatiskt i huvudet och chockad blev jag när jag såg att någon gjort en fanmade trailer med just dom skådespelarna. Det verkar vara ganska enade åsikter på nätet om vilken skådespelare som skulle spela Sam, haha.

Sam skulle iallafall spelas av Steven Strait och Grace av Laura Ramsey (samma skådisar som spelade huvudrollerna i The Covenant som jag inte såg för alltför längesen).

 

Jag rekomenderar verkligen boken iallafall, den var en riktig höjdare. House of Night serien som jag också läser just nu kan inte ens jämföra sig med den här boken. Sättet Maggie skriver på är väldigt, speciellt. Nästan lika förtrollande som Stephanie Meyer.

 

Förövrigt så såg jag filmen "Just Go With It" lite tidigare idag och den var faktiskt bättre än förväntat. Den var riktigt rolig emellanåt och jag var på gott humör efter att jag hade sett den. En feel-good film med andra ord.

 

Nu ska jag få i mig nåt att äta innan min skutt kommer hem. Min nya design börjar äntligen ta form också.

 

Kramsålänge!

 

Update; Kollade just på IMDB (Shiver) och det ska tydligen göras en filmatisering av boken, sidan blev senast uppdaterad den 27 februari (min födelsedag) haha, lite spooky, don't you think?