Dancing in the sunlight.
Det känns som att tiden står stilla.

Jag tror jag är väldigt ostimulerad.. Det känns iallafall så.

Det är någonting som uppenbart fattas i mitt liv iallafall, den delen är jag helt säker på. Just nu läser jag på heltid i skolan och det går väldigt segt. Alla jag pratade med innan jag påbörjade utbildningen sa att det skulle vara sånt himla tempo och att det skulle bli svårt att hänga med. Jag har inte problem att hänga med. Inte alls. Den enda gången jag känner på det här "höga tempot" är när jag ska ha prov och det är lite självförvållat, för jag gillar av någon anledning att spara allt jag ska läsa på till provet, till absolut sista stund för att sedan sitta uppe några nätter i rad och plugga ihjäl mig. DÅ är jag stimulerad och lycklig. DÅ känner jag att mitt liv faktiskt går framåt.

Jag måste hitta något att göra. Jag har alltid varit en väldigt kreativ person och jag har alltid sysslat med massa kreativa grejer samtidigt. Nu är jag dock lite halvt deprimerad så jag känner att det är totalt onödigt att måla, sjunga, dansa, spela teater, whatever för att det inte leder någonvart. Allt jag gör måste plötsligt ha en mening för annars kan jag lika gärna skita i det (känns det som).

Ett annat problem är att jag lär mig så otroligt snabbt också. Jag hittar nya intressen som stimulerar mig och får mig att känna mig påväg ett tag, men så fort jag har lärt mig det mesta så tröttnar jag. Därför är jag nog en sån person som påbörjar olika projekt, men aldrig avslutar dom (vissa iallafall).

Jag kanske borde börja skriva på den där boken som jag funderat så länge på.. En bok tar ju några år att skriva och jag kanske skulle kunna lyckas hålla mig stimulerad åtminstone halvvägs igenom den? Det tål att funderas på iallafall :)

Vårkänsla.

 

Idag var jag ute och kröp runt i min rabatt. Oh, vad jag längtar tills jag kan börja fixa och plantera där! Tror jag ska strö såna frön som gör att det kommer vilda sommarblommor (tror att det finns), det hade varit så fint. Jag vill nog inte hålla på gräva där och sånt dock. Risken finns ju att jag råkar döda min vårblommor och det vill jag inte.. Jag ska plantera pumpafrön också så vi kan få egna pumor framåt hösten. Jag har blivit rena rama trädgårdsfantasten ju, haha!

 

Idag gjorde jag mitt andra prov i medcinsk grundkurs och jag tror att det gick bra. Det kändes så iallafall. Jag hoppas på ett VG åtminstone, det hade suttit fint :) Nästa kurs jag ska läsa är arbetsmiljö och säkerhet (krääääks). Minns att jag tyckte det var rena rama pesten när jag gick på gymnasiet.

 

Nu ska jag och kräksjuka Lucas lägga oss och sova middag en stund. Gud förbjude att jag också blir sjuk (verkar dock som att jag kommer bli det eftersom jag mår jätteilla), det har jag inte tid med.