Och så var det dags för yttligare en metod..

Jag är så trött på allt vad dieter heter och är. Så fort jag hör talas om att äta nyttigt och motion så vill jag gå och bädda ner mig i sängen. Det är ju definitivt ingen lösning på mitt viktproblem, det vet jag ju om, men det är så jag reagerar.

Så idag när jag satt och läste lite på Kissies blogg (jag vet, wtf?) så upptäckte jag fenomenet "bantningspiller". Liksom yaay, bara sisådär 1000 år efter alla andra. Så jag har nu efter inget övervägande alls bestämt mig för att prova Allevo Fiber+ tillsammans med mindre portioner och vardaglig motion. Mitt mål är att gå ner två kilo i månaden, alltså 0,5kg i veckan, vilket inte borde vara helt omöjligt (?) och målgången är som vanligt på nyår.

Jag tänker inte ens be någon hålla tummarna då det förmodligen inte är lönt, men ja, det är iallafall värt ett försök enligt mig.Jaja, nog om det.. Jag är sjuk, typ väldigt hängig, huvudvärk och halsont så var tvungen att ställa in tiden med min sjukgymnast (vilket sög, jag hade sett fram emot det hela helgen). Så nu ligger jag i sängen och deppar.. Orkar inte ens titta på film.

Det blev inget Malmö i helgen heller för det var mulet, grått och tråkigt väder, typiskt när man är så fotosugen.

Ne, om jag skulle ta och joina min underbara son och sova lite, orkar knappt hålla mina stackars ögon öppna.

Kramkram!

Kommentarer
Postat av: Kela

wällwällwäll

2010-07-29 ll 19:49:25
URL: http://xkela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback