första dagen.

Idag var det den första dagen på mitt nya, hälsosammare liv. Dagen har faktiskt gått över förväntan! Jag började dagen med ett glas vatten och gav mig sedan ut på en powerwalk med Lucas. Promenaden tog en timme typ och jag brände runt 300 kalorier. Väl hemma igen så duschade jag och åt frukost, förberedde mellanmålet och pluggade lite och åt lunch innan det var dags att ge sig ut och gå igen. Lyckades bränna runt 200 kalorier på promenad två så jag var nöjd eftersom jag gått en kortare runda. När jag och Lucas kom hem så sov vi middag i en timme för jag var helt slut, haha och sen gick vi till frisören och jag brände runt 150 kalorier fram och tillbaka dit. Maten har jag också skött exemplariskt och jag är så stolt över mig själv. Det känns som att jag verkligen kan lyckas med detta nu eftersom jag inte på något vis kan undvika promenaderna :)

Jag lyckades också gå riktigt fort när jag gick (fortare än vanligt) och lyckades gå 2,6km på 24 minuter! Det är nog inte så fort egentligen, men för mig är det extremt snabbt eftersom jag brukar gå ruskigt sakta vanligtvis.

Nu ska jag bara överleva kvällen (planen är att äta en morot runt åttatiden och komma i säng vid tio) och sen är dags för ännu en dag, förhoppningsvis i samma anda!

Dagens meny:
  • Frukost: En Wasa solruta (sån dubbel) med ost på och ett glas proviva.
  • Mellanmål: Ett äpple som jag delat i småbitar och ett glas vatten.
  • Lunch: Potatis och purjolök soppa (varma koppen, den är jättebra, innehåller bara 80 kalorier) och ett och ett halvt glas vatten.
  • Mellanmål: Ett halvt knäckebröd utan någonting på (hade bråttom).
  • Middag: Potatislåda, wokkgrönsaker, gurka och ett glas vatten.
  • Kvällsmål: En morot, förhoppningsvis!
Imorgon ska jag fixa mått och en exakt startvikt, vet inte om jag kommer att skriva ut det här dock, skäms antagligen för mycket. Jag ska även försöka hinna med ett pass på crosstrainern imorn :)

Wish me luck!

Edit: Jag åt några skivor ost, men ja, dom gör antagligen ingen skada eftersom jag förbrännt halva mitt dagliga intag idag.

Postat av: ida

Vad duktig du är! KÄMPA på.. detta klarar du. :)

2011-10-03 - 20:41:54
URL: http://frandagett.blogg.se/namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback