the daily six!


En bra komihåglista :)

Högerklicka - Spara - Skriv ut - Häng på kylskåpet

mål & belöningar!

80kg - Plocka ögonbrynen hos någon profisionell.
77,5kg - Färga håret.
75kg - Nya träningskläder.
72,5 - Nytt klädesplagg (här vill jag vara på nyår).
70kg - Ny parfym.
67,5 - En ny väska.
65kg - En ny lite "finare" klänning!
62,5 - Ett frisörbesök.
60kg - Ett par riktigt snygga skor.
57,5kg - Nya "snygga" underkläder!
55kg - En ny dator, körkort eller en resa!första inlägget.

Så, jag skapade ännu en "viktblogg". Jag skapade en för något år sen, men började aldrig använda den.

Jag har försökt gå ner i vikt så många gånger att jag har tappat räkningen. Jag har provat att äta soppar, ätit bara bananer, ätit någon äcklig soppa med massa random ingridienser, jag har tränat och ätit rätt, ätit LCHF, ätit GI. Jag har provat det mesta med andra ord. Jag vet inte riktigt varför jag inte har lyckats, om jag bara har tappat motivationen eller om jag helt enkelt varit för bekväm och undermedvetet inte velat ändra på mig? Hur som helst så har jag fått nog nu. På måndag går jag till vårdcentralen och bokar en tid så att de kan dokumentera min kropp och min lösa hud (så att jag kan få en operation om det skulle bli värre).

Den här gången har jag gjort en lista med mål och belöningar, den ska jag sätta på kykskåpet och jag kommer även att publicera den här. Jag har tagit 2,5kg som "stolpe" då det känns mer lagom helt enkelt. Det är svårt att gå ner 5kg, men 2,5kg är enklare och går fortare så för varje gång jag lyckas tappa 2,5kg så får jag belöna mig själv med något jag vill ha.

Så hur ska jag gå till väga? På det sättet som fungerade sist helt enkelt. Äta bättre och motionera. Motionen kommer till viss del att komma av sig själv då jag flyttar och får mycket längre att gå när jag ska lämna Lucas hos dagmamman. Jag ska köpa ett par nya skor också, för att motivera mig själv lite. Jag har bestämt mig för att par Reebok Easytone. Var och provade ett par igår som var jättesköna, nu ska jag bara hitta dom i min storlek och flytta, sen sätter jag igång.

Har hittat en jättebra blogg med hjälp av bästaste Nixh, där det finns en massa jättebra tips och ideér som jag kommer att genomföra, blandannat rita ett självporträtt. Den finns att titta på här: undressedskeleton.

Men då kör vi då, just do it :)