just one day left..

Imorgon är det dags att sätta igång med "mitt nya liv". Jag har rätt blandade känslor kring det, men jag vet att jag måste. Hela jag lider av att vara överviktig.

I helgen har jag flyttat till en ny lägenhet och jag har äntligen förstått hur mycket min kropp lider av att bära runt på 30kg. Jag har haft så fruktansvärt ont i min svank, i mina knän och i fotlederna. Det har gjort så ont att jag inte har kunnat sova på natten. Jag har flyttat innan och bärt en massa saker, då med en annan kroppsform och jag drabbades inte av dessa smärtor då. Det är hemskt att vakna upp såhär, att inse saker som man så länge förnekat.

I och med flytten så plockades mina lådor med mina "gamla" kläder fram. När jag tog upp den första t-shirten som jag mindes satt så löst på mig när jag var smal kunde jag känna tårarna bränna. Det såg ut som en barntröja.. Jag kunde inte greppa alls hur jag någonsin hade kunnat få plats i den.

Jag har alltid haft lite skev självbild och tyckte naturligtvis att jag var jättetjock innan jag fick Lucas, när jag såg mina kläder så insåg jag hur otroligt liten jag måste ha varit. Dessa kläderna gjorde jag även MINDRE med hjälp av säkerhetsnålar för att de ÅKTE NER. Det är helt sjukt, verkligen. Jag förstår inte hur jag kunde se så fel..

Nåväl, imorgon som sagt. Den här gången har jag bestämt mig för att göra en ordentlig plan. Jag ska redan i förväg planera vad jag ska äta till lunch och mellanmål, för det är dom målen som krånglar för mig. Jag har bestämt mig för att äta varma koppen soppor, wokk grönsaker med kött och smoothies till lunch. Till mellanmål ska jag ha små fruktpåsar/burkar förberedda sedan morgonen så jag bara kan äta dom :)

Min meny kommer alltså att se ut såhär;


Om jag äter enligt den här menyn, går snabba promenader ungefär 100 minuter per dag, kör ett pass på crosstrainern var tredje dag och tränar lite yoga när lusten infaller sig så borde jag kunna tappa mina kilon lätt som en plätt.

Min meny är inte så mycket ändrad från hur den ser ut nu, jag har snarare lagt till mål faktiskt :)

I can do it, yes I can!

Postat av: mmautildah

Detta klarar du kela! :)

Jag däremot fortsätter med shakes.

2011-10-03 - 09:30:05
URL: http://mmautildah.blogg.se/
Postat av: mmautildah

jhar gjort det i perioder. Men idag startar jag mitt nya liv :) Kan jag få denna mallen till min blogg ? :)

2011-10-03 - 17:15:45
URL: http://mmautildah.blogg.se/namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback