And now our house is falling down..

Jag blir så trött. Just när man inser hur mycket pengar man lyckats spara ihop och hur nära en nya kamera man är så börjar alla saker i lägenheten gå sönder. Det är exakt samma fenomen varje gång jag ska köpa något jag längtat efer.

Så ja, i tisdags gick den sketans micron sönder.. Så nu hittade jag en ny, rekommenderad micro för 1500kr, vilket i sig kanske inte är så dyrt, men det innebär en månads extra sparande inför kameran. Och ja, jag vet att det finns billiga microvågsugnar, men jag bryr mig om kvalitén och märket i detta fallet eftersom det gäller en maskin som vi använder flera gånger dagligen :)

Och sen idag, för tredje gången sen i Juli brakar vår säng ihop. Den här gången är det så illa att det faktiskt inte ens går att laga den. Jag stod och bytte sängkläder och så tjoff så brakar hela fotänden på säng-gaveln ihop. Liksom pluggar, klister och allt bara lossnade, jag fattar inte hur det gick till..

Så nu blir vår tre-års dag, som skulle firas i Malmö med julshopping, middag och bio genast mycket tråkigare. Det blir en sväng till IKEA för att inhandla en ny säng-gavel och vi har helt enkelt inte råd att köpa en likadan som vi har, så nu kommer vi få dras med en Leirvik istället för en Hemnes, ana i-landsproblemen det innebär, haha. För det första så kommer den nya sängen inte passa ihop med vårt övriga sängmöblemang. Vi kommer inte kunna ha Lucas i spjälsängen bredvid vår säng för den nya är mycket högre *suckpustochstön*. Dagen är dock inte helt inställd utan biobiljetterna är bokade till filmen Due Date och julklapparna ska inhandlas i vilket fall som helst, så det enda som blir lidande är väl vår middag, som kommer få ätas på donken istället för något lite trevligare ställe..

Men jag ska försöka bortse från den extra månadens sparande inför kameran och försöka glädja mig åt att jag nu har en hel månad extra att gå ner i vikt. För min nya kamera, det är min morot, eller ska vara, jag ska börja efter jul.

Kameran, blir föresten en Sony a580 + batterigrepp, för nä, jag vill inte byta märke, trivs så himla bra med min lilla a230 jag har nu, plus att jag har en massa objektiv och tillbehör till Sony också.


Menmen, nu ska jag invänta min sura sambo och förhoppningsvis börja med maten (tacos) inom den snaraste framtiden.

Kram!

Postat av: Malin

Fan va drygt de där me sänggaveln! Det var som när min sambo fick åka akut till tandläkarn ett par ggr förra månaden vilket resulterade i ett femsiffrigt belopp direkt bort från sparkontot. Haha! Så jävla drygt, och det sparkontot är till vårt bröllop :p Men va gör man :)Självklart ska du inte byta märke om du är nöjd med din tidigare sony samt att sony gör väldigt bra kameror nu för tiden & får mer & mer utbud på tillbehören! Sen behöver du ju inte kasta ut hur mkt dyra pengar som hellst på objektiv med bildstab, då det ju finns i huset :)Bra köp :)

2010-12-03 - 20:05:23
URL: http://inwe.se
Postat av: smyckestokig

Fynda billiga personliga julklappar hos mig värt ett besök ! välkommen

2010-12-05 - 11:25:23
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Emmelist

hehe ja vi säger alla olika...men som tur är spelar det ingen roll då dom fortfarande är lika goda vad man än säger ;)

2010-12-05 - 14:45:25
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Lin

Vad roligt att höra.

2010-12-06 - 12:24:51
URL: http://lillawii.blogg.se/
Postat av: emelie

Kul att du fotograferar med Sony, jag har en sambo som gör det och är toknöjd med det :)Tråkigt med det andra dock :(

2010-12-06 - 14:39:11
URL: http://makeitalone.blogg.se/
Postat av: pubes

sv: aaaandas!! ;)NU kom jag på vem din son är lik!! Faaan va jag har funderat på det alltså! Ungen i seventh heaven!! http://www.imdb.com/media/rm2164759296/nm0302356(fast din son är i lite yngre upplaga då)

2010-12-06 - 16:15:15
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Malinl

Sv: Ja det har vi, den 28 maj 2011 knatar vi fram till altaret :) Så planeringen är i full gång..Jag fotade nåt år med Sony tidigare, innan dess var det Nikon (arbetar prylarna så är testa-allt-pryl-galen ;) )Nu är det dock Canon sen ett år tillbaka & nu är jag fast, det är garanterat "mitt" märke. Men som jag brukar säga till mina kunder: A & O är att man hittar någon man trivs med - märke är ett senare steg :) Alla märken är bra på sina olika sätt.

2010-12-06 - 19:05:59
URL: http://inwe.se
Postat av: Cajsa

hejsan hoppsan! :D

allt bra med dig idag? :)

Fråga du inte behöver svara eller gå med på men vill du följas på bloglovin? :)Jag har en tävling som går ut på söndag om du vill vara med. Själv skulle jag vilja vinna detta men jag får ju inte vara med i min egen tävling. :P http://cajsa1.webblogg.se/2010/december/presentkort-300-kr-tavling.html#comment

2010-12-07 - 16:28:36
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Söt blogg!

Jag fotar också med SONY å är hur nöjd som helst. Tänker inte heller byta märke.Va trist att massa lägga pengar på tråkiga saker som mikro och säng när man vill köpa kamera. Hoppas tomten är snäl mot dej i år.Hälsningar

2010-12-13 - 09:29:50
URL: http://ninaruthstrom.senamn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback