Senaste bloggdesignen..

Ja, lägger enbart upp den för att jag är extremt nöjd, haha. Den är inte riktigt klar, men det blir den nog imorgon kväll då jag har fått min nya dator nu (finally).

Men ah, kommer säkert länka till den sedan när den är helt klar med, men här har ni ett smakprov :)

 

Nu ska jag lägga mig och titta på Gossip Girl och njuta av den awesoma kvaliten som min skärm bidrar till, natti!

Minitävling.

Ja, vill du vinna denna designen så kommenterar du detta inlägget och skriver en liten motivering.

Färg-ändringar kan göras.

Jag drar en vinnare den 4 maj och kontaktar denne via mail!

Lycka till :)



Irländare..

I'm in love.. Helt seriöst.

Nixie när ska vi åka till Irland?


Såg filmen "Leap Year" ikväll, härligaste filmen jag sett på länge. Den utspelar sig såklart i Irland (därav hysterin höhö) och handlar om Anna, en tjej som har varit tillsammans med sin pojkvän i fyra år utan att han ens tänkt tanken på att fria till henne. Så när han åker till Irland på läkarkonferans bestämmer hon sig för att följa efter och överraska honom, vilket inte går vägen riktigt utan hon hamnar i en liten by en bra bit från Dublin (där hennes kille är på konferan och dit hon är påväg). Mja, och där stöter hon iallafall på den arrogante irländaren Declan som på gott och ont hjälper henne fram till Dublin. Som alla fattar så uppstår det någon slags "gnista" mellan den oorganiserade Declan och den väldigt organiserade Anna under den problemfyllda resan..

Well poängen är att ni ska se den, för den är hur bra som helst oavsett om den låter klyschig (jag älskar dock klyshiga filmer).



Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om arroganta, skäggiga, genomsexiga irländare a la Declan.

Kramkram.

Och ja, jag vet att jag sa att det skulle bli tyst på bloggfronten, men min käre sambo har ju en dator som jag kan använda när han inte sitter där, haha.



Datorkrasch.

Hejhej!

Det lär bli tyst på bloggfronten ett par dagar fram över då min dator har kraschat. Har förhoppningsvis en ny till början av nästa vecka.

Kramkram.

Bilder från idag...

 

 

Fler finner ni på min bdb.

Nu är det filmtajm, får blogga ordentligt imorn, kramkram!

Jag vet inte..


Malmö imorn och jag är fett med pepp! Ska tömma minneskortet, leta upp kläder att ha på mig och ladda batteriet till kameran. Imorn kommer bli awesome.

Nu ska jag titta på "The Vampire Diaries" och senare ikväll blir det "Fight Club" med Snutte, Mickeola och hopefully Tetteola :)

Förlåt för ett sånt där tråkigt inlägg..

Kramkram!

Dumma jävla mobil!

Ja, riktigt förbaskat dum är den. Den har börjat "hänga" sig så jag får plocka ur batteriet var och varannan minut för att överhuvudtaget kunna använda den, riktigt irriterande. Den har också börjat stänga av sig när den vill, speciellt när man är mitt uppe i ett viktigt samtal känns det som. Så ja, det blir definitivt malmö i helgen för att lämna in skrället på lagning.

Wellwell, dagen har som vanligt gott fort och jag har inte hunnit ens hälften av allt jag skulle ha gjort, men det finns en dag imorn med. Nu ska jag lägga mig och kolla in de senaste avsnitten av "Melrose Place", ligger typ fem avsnitt efter.

Jag bjuder på en glad bild på Lucas från vår lilla lekstund innan idag (resten finns på min bdb).

 

Imorn ska jag ge mig på att klippa hans hår (bara liiiite, luggen har blivit så lång nu), wish me luck! Det är ju inte direkt så att han sitter still så får väl muta honom med hans älskade Tom och Jerry-kex och sjunga "Per Ohlsson" det fungerade fint sist ;)


Kramkram!


Life unexpected..

Gäsp!

Jag hade inte tänkt skriva speciellt mycket, bara skriva en liten uppdatering :)

Jag har spenderat de senaste tre kvällarna framför datorn (big surprise, right?), men jag har inte haft någon speciell lust att titta runt på internet utan jag har kollat på CW's nya serie "Life Unexpected".

Serien handlar om 16-åriga Lux, som spenderat hela sin uppväxt med att flytta från fosterhem till fosterhem. När hon till slut tröttnar på att ständigt flytta omkring bestämmer hon sig för att försöka bli myndighetsförklarad. För att en domstol ska godkänna det, behöver hon först söka upp sina biologiska föräldrar för att få deras underskrifter.

Allt går dock inte som hon tänkt sig, och hon finner sig snart i en situation där hon tvingas lära känna de två personer som lämnade bort henne som nyfödd.

 

Well, det är en helt underbar serie och den har verkligen fångat mig, ni borde kolla in den om ni inte redan gjort det. Jag hoppas verkligen att de släpper en andra säsong.. För jag känner liksom att jag på något sätt kan relatera till Lux, även om hennes liv är lite som en askungen saga.

Nä minsann, nu ska jag försöka somna, natti!

Och så var det dags för yttligare en metod..

Jag är så trött på allt vad dieter heter och är. Så fort jag hör talas om att äta nyttigt och motion så vill jag gå och bädda ner mig i sängen. Det är ju definitivt ingen lösning på mitt viktproblem, det vet jag ju om, men det är så jag reagerar.

Så idag när jag satt och läste lite på Kissies blogg (jag vet, wtf?) så upptäckte jag fenomenet "bantningspiller". Liksom yaay, bara sisådär 1000 år efter alla andra. Så jag har nu efter inget övervägande alls bestämt mig för att prova Allevo Fiber+ tillsammans med mindre portioner och vardaglig motion. Mitt mål är att gå ner två kilo i månaden, alltså 0,5kg i veckan, vilket inte borde vara helt omöjligt (?) och målgången är som vanligt på nyår.

Jag tänker inte ens be någon hålla tummarna då det förmodligen inte är lönt, men ja, det är iallafall värt ett försök enligt mig.



Jaja, nog om det.. Jag är sjuk, typ väldigt hängig, huvudvärk och halsont så var tvungen att ställa in tiden med min sjukgymnast (vilket sög, jag hade sett fram emot det hela helgen). Så nu ligger jag i sängen och deppar.. Orkar inte ens titta på film.

Det blev inget Malmö i helgen heller för det var mulet, grått och tråkigt väder, typiskt när man är så fotosugen.

Ne, om jag skulle ta och joina min underbara son och sova lite, orkar knappt hålla mina stackars ögon öppna.

Kramkram!

Colors..

 

 

 


Finally friday!

Jag har ett kök som behöver städas, men endå ligger jag här och halvsover.. Ibland är det extremt drygt att ha hand om ett eget hushåll, haha! Wellwell, var lite fotosugen innan idag så tog lite bilder, och blev för omväxlingens skull nöjd med resultatet :) Lite tråkigt motiv kanske, men bilderna blev riktigt nice!

 

Imorgon bär det förhoppningsvis av till Malmö, om jag lyckas övertala min surgubbe till sambo. Jag vill komma ur lägenheten, gå på bio, fota öresundsbron vid solnedgången för att tänka på annat nu när jag bearbetar en massa jobbigt. Det hade liksom varit skönt att få koncentrera sig på något annat än den vanliga vardagen. Men som sagt, det är han som sitter på körkortet, bilen och makten.

 

Nu ska jag lägga Lucas, fixa köket och efter det blir det att titta på ett helt färskt avsnitt av "The Vampire Diaries" och pilla på bloggdesigner.

 



Kramkram!


Beautiful sundown...


A walk down memory lane..

Godmorgon :)

Jag och Skutt vaknade nyss till fågelsång och solsken, helt underbart! Nu ska man upp och äta frukost, filmjölk.. Och ja, första dagen gick superbra igår, ehm tills jag kände att jag behövde ett avslut på mitt onyttiga liv och åt pizza. Men som vanligt är jag back on track idag, mer peppad än någonsin.

Well, jag hade inte tänkt skriva överdrivet mycket, det får bli senare.. Dock tänkte jag tipsa om en låt som ni förmodligen kommer älska lika mycket som jag.

Hope - Who am I to say

 

Fick föresten för mig att titta igenom gamla bilder igår, bilderna från min sony ericsson. Snacka om att man vandrade nedför memory lane.. Det var som att snabbspola sig genom hela min graviditet, från början till slut. Alla härliga rockband-kvällar i vår lilla etta, alla de gånger jag tvingade Andreas att mata ankorna med mig för att jag var livrädd för dom.. Alla minnen och ögonblick fångade på bilder, helt underbart. Jag ska även erkänna att jag fällde en hel del tårar, för det kändes som att det var då mitt liv var bra sist, sen gick något fel och jag blev "olycklig".

 

Skitsamma, nu ska vi gå upp!


Kramkram.

 


13 dagar kvar...

Nu är det bara 13 dagar kvar tills det nya albumet släpps och jag går på nålar. Igår släpptes även en ny musikvideo, yaay! Dock är är den öhm.. Konstig? Men allt går att lära sig gilla.

 

Bullet For My Valentine - Your Betrayal

 

Jag hade tänkt skriva ett lång inlägg, men jag orkar inte, haha. Ni får nöja er med detta sålänge.. Och håll tummarna för att jag kommer med som finalist i bdb's vårtävling!

 

Nu ska jag dricka té med grädde och äta bacon, yumm (not!).

 

Kramkram.

 

 


Svar och LCHF-pepp!

T om Åttondeapriltvåtusentio:

har du kommit på något nytt sett att gå ner i vikt :):)? är så nyfiken på vad du hittar så tittar in i princip varje dag för o se hur det går för dej hehe^^

Svar: Vad roligt att du tittar in :) Ja, jag ska börja äta enligt LCHF imorn, så man kan väl säga att jag hittat ett nytt sätt att gå ner i vikt, haha.



Mhm, hela kylskåpet är fullproppat med bacon, grädde och smör. Jag hoppas för bövelen att detta fungerar nu, så jag inte går upp i vikt istället. Jag ska äta enligt LCHF tills jag tappat alla kilon jag vill bli av med och sen ska jag sakta men säkert övergå till GI, det låter väl som en plan?

Guuuud, vad jag hoppas att detta kommer fungera.. För sen har jag slut på ideér. Fungerar inte detta så tror jag att jag kommer ge upp.

Dock så har jag oddsen på min sida denna gången iallafall då jag försökt äta enligt detta innan och klarade hela 4 veckor :)

Jag om några månader? Let's hope so...


Wellwell, nu ska jag lägga mig och titta på "Van Helsing" och äta Fruit Cocktail. Sen får ni gärna lämna er mejladress när ni kommenterar så jag kan svara på era frågor :)

Kramkram!


Sjukt nice helg!


Helgen invigdes som vanligt med ett avsnitt av "The Vampire Diaries", denna fredag bjöd dessutom på ett riktigt spännande avsnitt. På lördagen festade vi loss ute i Björsjölagård och söndagen ägnades åt lite motion, god mat och fotografering... En perfekt helg med andra ord :)

På festen fick jag ett tips om LCHF och ja, jag ska nog pröva det. Har dock först lite grejer jag måste ta reda på så starten får vänta ett tag.

Wellwell, nu ska jag och Skutt masa oss upp ur sängen och äta frukost. Sen står städning på schemet, men njääe tror jag skippar en del av den idag och går ut i det superfina vårvädret istället.

Kramkram!

Åttondeapriltvåtusentio.

Jag fattar inte varför, men när jag tränar hemma så gör jag det inte fullt ut. Jag vet inte om det beror på att jag blir så distraherad av allting runt omkring att jag inte kan koncentrera mig? Det handlar nog om förlust på självdisciplin, haha :)

Jag har iallafall fått goda nyheter om min hårddisk, de kanske kan fixa den, men jag får stå för kostnaden själv.. Vilket suger, men det är det värt om jag kan få tillbaka mina bilder, serier och filmer igen. Chansen att de kan fixa den är dessutom lite större än vanligt för att min hårddisk var avstängd när den trillade, skadorna blir tydligen inte lika omfattande då.

Ahja, idag blir Lucas 1 och ett halvt år, det är sjukt vad tiden går fort.. Det känns som att det nyss var Oktober ju. Dessutom är det en månad kvar tills jag och Andreas firar 2 och ett halvt år, så det börjar bli dags att planera vad vi ska göra.. Tips?

Ni får en tråkig bild också, i brist på annat..


Nu ska jag få i mig lite mat innan det är dags att fixa till sig o sånt :) Ännu en tråkig uppdatering från min tråkiga vardag..

Kramkram!


The long road home..

That's me.. When I was skinny and beautiful.

Mmm.. På den tiden kunde jag gå utanför dörren och känna mig självsäker. Alla kläder satt löst på mig och jag kunde fortfarande ha storlek XS.

Det känns så hemskt att kolla tillbaka på en bild och känna sig ung och vacker, jag ÄR fortfarande ung, dock så kan min skönhet diskuteras.. Jag tycker inte att jag är speciellt vacker.

Jag borde se detta som pepping och klä på mig och gå ut och springa? Men nä, istället sätter jag mig i ett hörn och hanterar mina problem som jag alltid gör, genom att tröstäta. Det är DEN vanan som jag behöver bryta, för annars kommer jag inte komma någonstans med mig själv och min vikt. Det är inte synd om mig, det är jag som satt mig i denna situationen och det är bara jag som kan ta mig ur den.

Maten smakar inte ens gott när jag tröstäter, den smakar ingenting alls. Oftast är jag inte ens hungrig, jag bara äter för ätandets skull.

Jeez, jag vill ju kunna gå ut med ett självförtroende som innan. Jag vill kunna springa och leka med Lucas utomhus utan att vara orolig för att mina valkar ska synas. Jag vill kunna handla kläder och passa i storlek S eller M åtminstone. Jag vill kunna göra något alls utan att känna mig obekväm i min egen kropp och det är hög tid att börja jobba för det nu..

Så, om två timmar är det dags för sjukgymnasten, efter det blir det promenad hem till Christel och ehm, ja, sen hem igen förstås.

Jag har fått nog nu. På nyår ska jag bannemej väga högst 65kg, jag ska ha en snygg klänning i storlek medium. Jag ska kunna le och mena leendet och jag ska kunna känna mig hemma i min egen kropp!

Everything's gone...

Ja, alltihop är borta. Alla mina filmer, serier, bilder och gamla skolarbeten.. För att vara helt ärlig så har jag nog inte förstått det än, jag är nog fortfarande i någons slags chock. Och ja, jag sörjer att alla mina nedladdade filmer och serier inte finns mer.. Hela min nedladdningshistoria, väck!

Bilderna kan jag alltid få fram på något vis, jag har mappar sparade lite överallt och några GB av mina nya bilder finns utbrända på skivor.

Waah, varför händer sånt här alltid mig? Det är alltid mina grejer som går sönder, varenda gång.

Jag hade haft hårddisken i lite över en månad sammanlagt så det känns som att man har kastat 600kr rakt åt helvete! Jag har inte råd att köpa en ny heller så nu kan jag inte fota så mycket längre, för jag har ingenstans att ha bilderna.. Samma sak gäller mitt filmtittande, så mitt liv förlorade precis sin mening.

Slår vad om att kameran ryker nästa gång..

Jävlahelvetesfan!

Dags att framkalla bilder igen?

Ja, det var ett tag sen nu. Har ju hunnit ta en del riktigt fina bilder sedan jag köpte systemkameran och nu vill jag ha förstoringar att rama in. Dock så kankse jag borde sätta in de bilderna jag beställt förut i album först haha, dom ligger bara i en låda i vardagsrummet och skräpar.

 

Struntsamma, dagen började dåligt, men har blivit bättre allt eftersom och jag har känt mig på riktigt gott humör de tre senaste dagarna :) Igår fick jag även utpratat med en gammal vän, vilket var skönt, för de senaste två åren har vår vänskap bara varit en sörja av bråk, tjafs och förvirring.

 

Ikväll ska två nya designbeställningar påbörjas. Jag har faktiskt unnat mig lite semester den senaste veckan och skjutit på det så mycket jag kunnat.

 

Nä, nu ska jag mysa lite med Lucas innan det blir dags för designpill!

 


Kramkram!

Jobbdrömmar, again..

Jag är en ganska sympatisk människa, ännu mer sympatisk sedan Lucas kom till världen och jag vet att jag vill ägna mitt liv åt att hjälpa andra. Jag vet inte riktigt vad jag vill bli när jag blir äldre, men jag vet att jag vill utbilda mig på högskolenivå. Jag funderar alltid på vad jag vill göra framöver.. Kanske för att mitt liv står alldeles stilla just nu och för att jag inom en snar framtid har möjligheten att ändra det valet jag gjorde för några år sedan, då jag valde att gå omvårdnad.

Egentligen så valde jag inte omvårdnad.. Jag hade kommit in på samhällsprogrammet i Borlänge med räddningstjänst som inriktning. Den linjen valde jag för jag ville bli brandman och hade alla förutsättningar för att lyckas. De förutsättningarna har jag dock inte längre så brandman känns som ett ganska avlägset val nuförtiden..

Fotograf, njaae, det känns som det är mer realistiskt att hålla det på en hobbynivå med tanke på den hårda konkurrensen. Jag är duktig, men jag kommer aldrig bli tillräckligt duktig för att arbeta med det.. Dock kommer jag spendera en massa tid på att lära mig så mycket jag kan så jag kan göra mig ett litet namn inom fotovärlden åtminstone.

Nej, men det som för tillfället känns väldigt tilltalande är socialsekreterare.. Jag vet, visst är det knäppt? Jag vill inrikta mig på familjer, inte pengar och sånt. Jag tänker att det är en chans att hjälpa andra som är i samma situation som jag varit i. Med tanke på att jag har erfarenheten så vet jag ju vad jag ska leta efter och har dessutom chansen att hjälpa barn och ungdomar på en helt annan nivå än de flesta som jobbar som socialsekreterare. Jag vet även att det innebär mycket skriftligt arbete, vilket jag gillar.. Så det känns som ett bra val, som att detta kanske är min väg?

Jag ska även när jag är äldre och har ett stabiliserad ekonomi och ett fungerande äktenskap ha fosterbarn.. Och skänka pengar till barn som har det dåligt, barn i tillexempel afrika. Jag kan till och med tänka mig att åka till afrika och arbeta på ett barnhem ett par månader eller något.

Jag har stora planer för mig själv och mitt liv. När jag dör, så ska folk minnas mig som en person som gjort skillnad i världen, även om den skillnaden är väldigt liten.


Haha, me as a firefighter på prao i åttan. Här får vi känna på hur varmt det kan bli när man jobbar som rökdykare.. Vi fick även trassla upp några snören med igensotade masker medans vår "ledare" kastade vatten på oss
:) Dock så var det utan tvekan den bästa veckan i mitt liv och jag hade sjukt roligt!

Nu ska jag hem till svärmor och äta middag.. Sen kanske det blir en promenad hem? Om vädret sammarbetar såklart.

Kramkram!

Voff voff!

I verkligheten är jag lite rädd för hundar, om de inte är väldigt lugna, men när jag ser filmer som handlar om hundar så bara gråter jag. Ikväll var det dags igen och jag tittade på "Hachiko - A dog's story.." och för att vara ärlig så grät jag nog halva filmen. Filmen var baserad på en sann berättelse om hund som hette just Hachiko och handlade om en extremt lojal hund vars husse avled en dag på jobbet. Hachiko hade då följt sin husse till jobbet varje morgon och mött honom när han kom hem i två års tid.. Men denna dagen kom husse inte hem och Hachiko fortsatte att vänta på sin husse på samma ställe varje dag i 10 år. Riktigt sorgligt och samtidigt så fantastiskt.

Hundar är fantastiska. Det finns inget annat djur som älskar en så som hundar gör. Hundar älskar dig för den du är, dom skiter fullkomligt i hur du ser ut och hunden är nog den mest lojala vännen du någonsin kan hitta.

En dag ska jag skaffa en hund och jag ser fram emot den dagen enormt mycket. Jag har ingen aning om vad jag vill ha för ras, men en schäfer är inte helt fel.. Inte en "varghund" heller, såna hundar är förövrigt väldigt vackra. Ja, det blir något att fundera på, för det lär dröja ett par år innan det händer.

 

En annan sorglig film om en hund är "Marley och jag", där man får följa hela Marley's liv, vid gott och ont och från början till slut. Grät nog lika mycket när jag såg den.. Jag rekomenderar båda filmerna starkt. Det är filmer som får en att tänka till lite grann, och sånt gillar de flesta :)

Minns också filmen "Min hund Skip" från när jag var liten, fick den i födelsedagspresent när jag fyllde 9 år tror jag. Men det var också en sån film som jag grät en massa till när jag såg. Dock så var det en herrans massa år sedan jag såg den sist nu, kanske borde hitta den på dvd och se den igen.. ? Det tål att tänkas på minsann.

 

Nä, nu ska jag minsann byta örngott på min genomblöta kudde, tvätta ansiktet och somna till älskade Buffy.

Natti!


En bild säger mer än 1000 ord..

Usch vad jag är trött på folk, på människor som varit mina vänner och sedan förvandlats till självupptagna mytomaniska svin. Har ingen direkt lust att blogga idag.. Så ni får en bild att titta på istället, en glad, rutchkaneåkande Lucas.

 

Nu ska jag gå och tvinga Andreas att titta på film med mig, wish me luck!

 


Kramkram!

Jag och mina ankor..


I simply hate it..

Jag hatar verkligen när jag struntar i saker för att "jag inte orkar". Jag får sin himla ångest och blir jätteledsen på mig själv sen. Som idag när vi skulle till elmia, jag hade allting klart, kläderna var färdigbestämda, minneskortet rensat och igår var jag ganska pepp.. Men så vaknar jag och är jättetrött, vilket gör att jag inbillar mig att jag inte kommer orka, fastän jag nog hade gjort det, och så säger jag att jag inte vill följa med..

Jag ville följa med.. För jag och Andreas gör aldrig något tillsammans, och ni skulle vi det, men jag struntade i det och nu är det försent :(

Ska nog gå och lägga mig igen.. Och gråta all vätska ur kroppen.

Dagens bilder!

 

För att se bilderna i bättre kvalité, kolla in här!

 

Ahh, nu ligger man i sägen efter en lång dag. Lucas har somnat på min arm och jag ska sätta igång en film och slappa loss, så himla skönt!

 

Nu är det ju dessutom långhelg och Andreas är ledig imorn, sjukt awesome. På lördag bär det av till Elmia (?) haha, jag vet knappt vad det är för något, men Andreas bjuder och säger att jag kan fota massor så, jag hänger på :) Det handlar om bilar och det är typ det enda jag vet..

 

Kramkram!

En lång natt..

Usch ja, inatt har man inte fått sova speciellt mycket. Sonen bestämde sig för att bli magsjuk och spydde ner hela sängen vid tio igår kväll. Sen så låg och han och gnällde och jämrade sig tills klockan fyra imorse då han äntligen somnade! Det är så himla drygt när Lucas blir sjuk, han har liksom inte ett enda gram extra att göra sig av med då han är så smal..

Han verkar må bättre idag iallafall, så vi ska ta oss en sväng ner till ankorna trots allt. Hade blivit tokig om jag blivit tvungen att sitta inomhus hela dagen när det är strålande solsken ute.

Jag måste föresten tipsa om en film jag såg igår, den var verkligen supermysig! Kanske inte sådär jättebra, men det var en film som jag definitivt kommer att se fler gånger. Haha, men iallafall, den hette "The Accidental Husband". Jag gillar både Uma Thurman som spelar huvudrollen och Jeffrey Dean Morgan som spelar the accidental husband :) Filmen handlar om att inse vad kärlek är och ta det osäkra före det säkra.


Ne, nu ska jag och skutt lägga oss i soffan och titta på tv lite, innan vi ger oss på att äta mat igen :) Förhoppningsvis lyckas jag få med mig kameran ut när vi ska mata ankorna också, så det kan komma lite nya spännande bilder.

Kramkram!