Den 31 augusti - Vart tog tiden vägen?

Jisses, kan inte fatta att tiden gått så fort, det känns som att det nyss var nyår ju.

Jag skulle visst ha varit hos tandläkaren imorse, det hade jag helt glömt, så nu lär jag väl få hem en helt omänsklig räkning att betala för att jag missade tiden, dom är ju så jävla petiga med sånt där.

Just nu ligger jag och tittar på Supernatural (vad ovanligt, haha) och pillar lite i photoshop. Jag tycker det är så himla roligt att göra tutorials, så please, är det något ni undrar över eller vill lära er så säg till, jag knåpar mer än gärna ihop en guide :) Jag är iallafall helt klar med Supernatural nu, vilket suger lite, men det är minst lika awesome att titta på de avsnitten man tyckte var bra!

Jag och Lucas har inte gjort speciellt mycket idag, han är så himla hängig stackarn, så han sitter och leker en stund och sedan däckar han på soffan. Så har han gjort i omgångar idag, inte lätt att vara liten, lekig och hängig inte. Han har iallafall ingen feber, vilket är rätt skönt, men man märker som sagt att han är rätt tagen av förkylningen ändå.. Så han får följa med på fotograferingen imorn bitti, sen får han komma hem när han är klar, kanske följer med själv också, har inte bestämt mig än..

Supernatural handlade för något avsnitt sen om himlen, och hur det är i himlen. Jag gillade idén, det där med att alla har sin egen himmel och att man kommer till sitt favoritställe i hela världen när man dör typ. Jag önskar verkligen att jag hade en tro ibland, men det är så svårt att bara börja tro när man är helt inställd på att tänka logiskt.


Underbara lilla människa, jag trodde inte det var möjligt att älska någon så mycket..


Wellwell, nu ska jag tända ett doftljus, gå och skala en morot att tugga på och dra igång ännu ett avsnitt.

Natti!

Tips: Vattenstämpla dina bilder!

Innan jag börjar vill jag bara säga att detta är mitt sätt. Jag vet inte om det är rätt eller fel, men det fungerar suveränt för mig. Jag använder mig dock av photoshop, vilket man kan ladda ner eller köpa. Det finns likvärdiga program över hela internet, tänkte visa hur man går till väga i två av dom.

picnik.com

Detta är en online editor vilket innebär att du inte behöver installera något program utan kan redigera dina bilder direkt på internet, supersmidigt.

Nedan är en video där jag visar hur man gör, tog bort ljudet då det lät som att jag pratade under vatten, haha!





pixlr.com/editor

Pixlr fungerar ungefär som photoshop, det finns många likheter, utformningen och funktionerna är i princip likadana.

Även detta är en online editor och helt gratis.

 


Lilla underbara Lucas!


Antingen så är min son blind och behöver glasögon, eller så är han bara snäll ELLER så tycker han helt uppriktigt att jag ser ut som Jennifer Love Hewitt gör på omslagsbilden, haha!

Första gången han sa "där är mamma" och pekade på bilden var häromdagen när vi badade. Idag hade han letat upp tidningen och kom och visade mig den och sa "där är mamma", jag sa, "nej men Skuttis då, det är väl inte mamma heller" han svarade "jo, där är mamma" :)

Aw, man blir så glad inombords och känner sån kärlek, underbara lilla människa, vad hade jag gjort utan dig?

Och haha, ja, jag är fullt medveten om att jag inte ser ut som Jennifer Love Hewitt.

And the countdown begins..

The Vampire Diaries: 9 dagar kvar (torsdagen den 9 september)
90210: 13 dagar kvar (måndagen den 13 september)
Gossip Girl: 13 dagar kvar (måndagen den 13 september)
One Tree Hill: 14 dagar kvar (tisdagen  den 14 september)
Life Unexpected: 14 dagar kvar (tisdagen den 14 september)
How I Met Your Mother: 20 dagar kvar (måndagen den 20 september)
Supernatural: 24 dagar kvar (fredagagen den 24 september)
Desperate Housewives: 26 dagar kvar (söndagen den 26 september)

Åh vad jag längtar efter allihopa! Vet dock inte om jag ska vänta in någon av dom så jag kan se flera avsnitt på raken? Det återstår att se, tror inte jag kommer att klara det i vilket fall som helst, allihopa slutade ju rätt spännande :)

Hösten är verkligen den bästa årstiden på alla sätt vis och detta är en starkt bidragande anledning till varför jag tycker det!

No fashion sense, but still...

 

 

Om jag mot all förmodan hade haft en annan klädstorlek nu i höst, så visar bilderna ovan hur jag hade klätt mig i höst. Jag hade matchat det med lite halvsotade ögon och röda läppar..

Det kanske är tur att jag nu råkar ha XL i klädstorlek och inte kan klä mig såhär, för när jag tänker efter så hade det förmodligen sett förjävligt ut, haha.

Jag har aldrig varit intresserad av mode och kommer nog aldrig att bli, tyvärr.

Bilderna är från Nelly.com och Ginatricot.com.

Tävling på VampireDiaries.se!

Jag älskar tävlingar, mahaha!

Tittade in på bloglovin' nyss och såg att Ellen har en tävling där man kan vinna första säsongen av Vampire Diaries på DVD.

Jag som är lite av ett superfan av den underbara serien (har ni inte sett den, se den!) kan inte låta bli att pröva min lycka och vara med i tävlingen!

Var med ni också, instruktioner om hur man deltar finns här!

Lycka till :)

Superduperfailure!

Skrattade typ halvt ihjäl mig till denna, ni mååååååste kolla!


For all I care..

Some people never change..


Are they even supposed to?

It's okay..

I will never let you fall.
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all.


Wakey wakey!

Jag var uppe till fyra inatt, typ.

Somnade skitsur och osams med Andreas för att sängen valde att braka ihop just när vi skulle gå och lägga oss.

Sen vaknade jag vid typ halv nio av att något surrade kring huvudet på mig. Slog med handen runtomkring mig, råkade slå till det som lät, öppnar sedan ögonen och ser en megastor geting. Jag lovar den var minst 3-4 centimeter lång och jättetjock. Det var som om allt gick i slow motion och jag kastade mig under täcket och skrek på Andreas att han skulle komma. Haha, han kommer och säger "jag kommer snart" sen går han tillbaks till vardagsrummet och kommer inte tillbaks på minst fem minuter och då har getingfan redan flugit ut, eller iallafall försvunnit.



Phu, jag är jätterädd för getingar av den simpla anledningen att jag aldrig har blivit stucken. Jag vet inte hur jag kommer att reagera om jag blir det och det skrämmer mig. Ännu värre är det med dom där megagetingarna eftersom dom har mer och starkare gift.

Så nä, fortsättningsvis tänker jag sova med stängt fönster!

 


Kela goes domännamn!

Jag har väldigt länge velat byta upp mig från blogg.se till bara .se och idag, när jag insåg att jag hade en del extrapengar över på kontot gjorde jag slag i saken och skaffade mig ett domännamn.

Så inom snar framtid kommer ni kunna hitta mig även på xkela.se!

Jag känner mig jätteproffsig nu, haha!



Hur är det i övrigt med mig då?

Det är väl sådär, mycket att göra, alldeles för lite tid, lite sörjande och så en massa dryga åkommor och besvär man ska behöva dras med.

Igår kväll, när jag hade tänkt färdigställa ALLA beställningsdesigner blev jag magsjuk, trodde jag skulle spy ett ex antal gånger, men som tur var slapp jag. Låg helt stilla i sängen och bad till gud om att han skulle skona mig, and he did! :)

Men ja, i övrigt är det väl hur bra som helst faktiskt (peppar peppar)..

Lucas är klar med inskolningen på dagis och är själv där nu i några timmar, det gick betydligt fortare än förväntat, min lilla gosse!

Jag själv är snart klar med att provrida varmblodet Hanna, så snart ska här förbrännas fett åtminstone varannan dag, mohaha!

Och så angående sorgen..

Det går i vågor. Oftast tänker man inte på det alls, men sen så kommer det små ögonblick, oftast när man gör något, idag var det när jag läste pizzamenyn och såg namnet på mammas favoritpizza. Det tog en hel massa kraft att hålla tillbaka de tårarna som var påväg att smyga sig fram.

Det kommer nog alltid att vara såhär, att småsaker väcker tunga och smärtsamma minnen till liv. För grejen är ju att man aldrig kan glömma det, för hon kommer ju alltid att vara död forsättningsvis, det går ju inte att komma bort ifrån det, hur mycket man än vill..

Jag har iallafall kommit så långt att jag numer säger "bodde" istället för "bor" och så vidare.. Innan gjorde det så ont att jag inte klarade av det, det var som en käftsmäll varje gång någon informerade mig om att jag sa fel, för jag gjorde det oftast helt medvetet..


Ni får en bild också, på en fjäril ironiskt nog.

Nu ska jag lägga mig och kränga glass och titta på Supernatural, jag har minsann ätardag idag!

Kram!

Heartless - The Fray

När Kanye West sjöng denna låten så kände jag ingenting, nu känner jag allt, varenda ord.

 

So beautiful.


Vackra vackra Lucas..


Green Grass and High Tides - Outlawz

 

Förr tålde jag inte sån här musik, när denna låten kom på Rockband för några år sedan hatade jag den som pesten.

 

Nu innebär den minnen om en tid som inte kommer tillbaks.. Varma plågsamma sommarnätter i vår lilla etta framför en tjock-tv med gitarrerna i högsta högg. God damn, I miss it..

 

Nu är det en låt jag njuter av att höra.

 

 


Accidentally in Love - Jane and Tom

 

Just nu sitter jag och pillar på en egen fanvideo till Becoming Jane, jag känner att jag behövde göra något annat än bloggdesigner en stund så dom får vänta tills ikväll.. Fanvideon ovan är iallafall min favorit av de som redan finns, har länge velat göra en egen, men har aldrig riktigt kommit igång.. Menmen, nu sitter jag iallafall här med en film som är 2 timmar lång och jag ska trycka ihop handlingen så den blir typ 3 minuter lång, haha det är inte det lättaste, så jag gör det i omgångar. Tar först alla scener jag tycker är viktiga och skalar bort de andra, sen så mosar jag ihop dom bra scenerna lite snyggt, typ..

 

Nej, usch, för tillfället känns det som att jag aldrig kommer att bli klar, haha, men någon gång lär ni säkert få se den!


Min underbara lilla kille..


Jag älskar dig mer än någonting annat i hela världen, lilla Lucas..

Genomsexiga Goode..

Jag är helt sjukt trött och jag har knappt gjort någonting idag..

Var hos dagmamman med Lucas, det gick lika bra som de andra gångerna så nu ska jag vara med en gång till och sen ska jag prova att lämna honom där ensam en stund. Jag tror det kommer gå superbra, det är ju knappast så att han vill gå hem därifrån, haha!

Jag tror att jag håller på att bli sjuk eller något, jag är så väldans trött och seg, det brukar jag iförsig vara, men inte såhär..

Menmen, på onsdag ska vi gå på malmöfestivalen, vi har fixat barnvakt och allt. Vi ska kolla på Adept och bara kolla runt lite. Det är inga andra band vi är intresserade av att se, så i år går vi nog bara dit en dag.

Nu ska jag lägga mig och titta på Leap Year för sjuttioelfte gången, det är verkligen min favoritfilm.. Jag är helt nerkärad i Matthew Goode och hans genomsexiga dialekt, haha! Jag tittade även på Chasing Liberty häromdagen, han är med där också och jag gillar honom minst lika mycket där, om inte mer till o med, undrar vad det är med mig och killar med dialekter och slaffsigt utseende, haha?


Jag vill till Irland.. Bara ut på någon landsbygd mitt i ingenstans med ett litet B&B och mysig natur..

Someday, somehow, I'm getting there.

Så ja, här har ni det igen, ett värdelöst inlägg av en för tillfället värdelös människa. Har ingen inspiration alls just nu, vill inte fota, inte läsa, inte något..

Blä.


Paniken när man inte hinner med allt man borde..

Jag är inne i en sån där period nu när allting bara krockar hela tiden. Just nu håller jag på att inskolar Lucas på dagis, samtidigt ska jag hinna med hemmet, familjelivet här hemma, bloggdesignbeställningar och mig själv.. Huah, det är nästintill omöjligt känns det som. På kvällarna stupar jag i säng för att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, jag orkar inte ens se film längre..

Men jag ska inte gnälla, går och håller tummarna för att det blir lite lättare snart iallafall. Ska se till att bli klar med ALLA beställningar denna veckan, sen ska jag ha bloggdesign-semester så länge jag klarar det, haha!

Wellwell, jag ska inte ligga här och gnälla hål öronen på er, för det känns det som att jag gör.. Nu ska jag gå och laga lite mat, ikväll blir det lövbiff, wokkade morötter och pepparsås, yummyumm!


Och alla ni som får vänta på era designer, förlåt!

Kramkram!

Kela vill ha..

Jag är en sån där snålis, därför älskar jag såna här "kit" där man kan få oändlig variation. Haha jag känner att jag bara måste erkänna vad min plattång kostade mig och var den är köpt, haha - 69kr på netto :) Och den är verkligen HUR BRA som helst (finns säkert bättre, men jag är helnöjd).

Men, jag är rätt trött på platt hår och hade velat framhäva mitt självfall lite med stora, vågiga lockar (vilket jag har naturligt, men inte tillräckligt), så detta kittet känns som en framtida investering, iallafall för det priset (500kr), eller vad tycker ni?


Filmlängtan - Life as we know it!

Som alla vet så älskar jag ju filmer och brukar titta på trailers och vänta på att de ska komma ut. Nu har jag hittat en som jag verkligen vill se.. För det första så ÄLSKAR jag Josh Duhamel och Katherine Heigl och för det andra så verkar filmen supermysig.

Ta en titt på "Life as we know it" trailern nedan, så förstår ni vad jag menar :)

 

Ohh, jag VET redan att jag kommer älska den. Så ja, nu ska jag börja räkna ner dagarna tills den har premiär i USA, vilket är den 8 oktober (Lucas födelsedag). Den har biopremiär i Januari här i Sverige, men om jag känner mig själv så kommer jag aldrig orka vänta så länge, och dessutom så är bra filmer bäst hemma i soffan, så jag kommer nog ha sett den innan dess ;)


Menmen, jag ska snart presentera vinnaren av designtävlingen, först ska jag äta frukost bara..

 

Kramkram!


Jag deltar i en tävling..

Var med ni också!

Man kan vinna dundersöta skålar.

Det enda man behöver göra för att delta är att länka till hennes blogg och lämna en kommentar där man berättar vad man vill se i en bakblogg :)



Mahaha, jag fångade dig blixtfan!

Ja äntligen lyckades jag, efter sisådär 180 exponeringar.. Nu ska jag tömma minneskortet och ge mig på det igen!

Note to self: LADDA DITT BATTERI INNAN NÄSTA GÅNG!

Jag kan inte gå..

.. på grund av ett skoskav?

Liksom okej?! I tisdags så använde jag mina nya tofflor och fick då ett skoskav under foten, precis i den där böjen ni vet (se bild nedan) och igår så råkade jag trampa på en liten spik på vardagsrumströskeln som slet loss blåsan och skrapade lite på "huden" under.

Sen inatt så vaknade jag av en dunkande och gjorde ont i foten, så jag tog av kompressen och tejpen jag satt på för att skydda såret. Då börjar det göra ännu mer ont och sen imorse när Andreas skulle åka och jobba så kunde jag knappt gå, hela foten ömmar och jag får bannemig halta mig fram.

Undrar om jag har fått någon infektion eller något, foten känns lite svullen faktiskt, och den är väldigt varm jämfört med den andra.

Hur mycket otur kan jag ha egentligen?

Nu ska jag och Lucas iallafall komma upp ur sängen, vi ska plocka undan lite här hemma och vi skulle gått bort till svärmor och tvättat, men det lär ju knappast bli av nu.

Suck.

Kramkram!

Dagens!


Klockan:
21.27
Humör: Positiv och trött.
Kläder: Trosor och nattlinne.
Hår: Utsläppt, smutsigt och tovigt.
Smink: Nä.
Undran: Om jag ska äta en smörgås eller inte?
Innan: Var ute på Andreas morföräldrars gård och åt supergod mat.
Nu: Sitter här och funderar på att påbörja kvällens Supernatural maraton.
Senare: Sova, förhoppningsvis.
Gillar: Att svärmor kommer hem från Grekland imorn!
Gillar inte: Att Lucas matvägrar..
Borde: Ja, vad borde man inte? Är i behov av en dusch, så det borde jag väl gå och göra.
Låt: Lyssnar på Seether - Walk away from the sun..

Jag hade egentligen ett jättebra inlägg planerat, men det är inte så lätt att formulera ett när man glömt vad det skulle handla om, typiskt mig, haha!

Imorn ska jag iallafall komma med lite photoshop-tips, förhoppningsvis lägga upp mitt actions-set på deviantart och, skriva om det jag skulle skrivit om idag?

Hittade föresten ett fyrklöver nu ikväll när jag var ute och klappade på Sabina (Andreas morföräldrars flodhäst). Så nu kanske man fått lite tur? Man kan ju hoppas iallafall, finns ju en del saker jag hoppas och väntar på i nuläget :) Jag är ju som bekant inte den mest lyckosamma människan här i världen, men någon gång ska det ju vända, maybe this is my time?

Wellwell, nu ska jag gå och bre min smörgås som jag bestämt mig för att äta och Lucas ska komma i säng, för det har han minsann inte gjort ännu.

Kramkram!

Breathing for real..


I guess I need you..



Jag måste lämna in min kamera på lagning, fattar inte hur jag ska överleva. De tippade på att jag skulle behöva vara utan den i lite drygt två veckor :( Det är inget allvarligt fel på den, bara en liten gummigrej som lossnat.

Wellwell, eftermiddagen har spenderats ute på Andreas morföräldrars gård, jätteskönt att kunna andas helt frisk luft och fota en massa underbara växter och djur..

Jag har även unnat mig god mat, kassler, potatis och creme fraiche, yumm!

Nu ska jag läggga mig och titta på Supernatural, as usual, så alltså blir det inget bloggdesignpill ikväll. Ska börja göra "färdiga" bloggdesigner att sälja med, då jag nu har koll på vad folk oftast vill ha :)

Jag är verkligen skitkass på att blogga, vet aldrig vad jag ska skriva om så det blir mest vardagligt trams som inte ens jag själv hade läst.. Ska försöka bättra mig, lovar!

Well then, natti!

And they say mooo..


Åh, älskade muor. Tvingade Andreas att stanna vid vägkanten påväg hem från lövestad så jag kunde ta några bilder på dom.

Ikväll har jag avnjutit 4 bacon och 100g gurka istället för en påse Cambridge, så mycket godare. Ska komma ner under 80kg sen lägger jag av med den skiten. Eller skiten och skiten, det är ju inget fel på smaken, men nä, mitt mående bör komma i första hand då det är Lucas som får lida av att ha en mamma som är svimfärdig hela tiden och måste lägga sig ner var tjugonde minut. Så jag ska påbörja GI-metoden, håller på med en matplanering nu så jag bara kan äta och slipper tänka på "vad" jag ska äta, för då trillar man oftast i "fällor" och tar något snabbt och enkelt.

Jag har gått ner yttligare 3hg, så nu är jag nere på 82,8kg, alltså har jag kanske med lite tur kommit under 80kg tills nästa vecka, hoppas! :)

Jag tror föresten att jag ska göra om min vikt-bdb till en blogg istället, så fler kan ta del av mina desperata bantningsmetoder. Jag själv gillar bloggar som lägger upp recept, ärliga bilder på sig själva och bilder på maten de äter (av någon konstig anledning), så ja, det blir ett projekt framöver.

Nu ska jag efter en lååååång jobbig dag med en extremt pipig Lucas lägga mig ner och bara tänka på mig själv.. Bara lägga mig ner och andas liksom, härligt! Andreas har inte slutat jobba än, så jag är verkligen helt ensam (Lucas sover).

Så jao, jag ska nog steka ett par baconbitar till om en stund, det var så himla gott! :)

Wellwell, nattski!

And the color is pink..


Inga awesome bilder direkt, men de har legat på skrivbordet i en hel evighet nu, så dags att de kommer till någon nytta. Jag finner ingen fotoinspiration, vädret är tråkigt, livet är rätt tråkigt det med och jag vill fota människor, är sjukt trött på blommor och stilleben.

Någon frivillig?

Jag skulle helst av allt vilja ha en strandphotoshoot när det är lite grådassigt ute, ljuset på bilden blir så himla snyggt då. Jag skulle vilja att personen som blir fotad har långt hår (hårfärgen spelar ingen roll) och en beige kofta, jeansshorts och vit bikiniöverdel under.. Gah, jag kan verkligen se det framför mig, soo snyggt! :)

Menmen, nu ska jag återgå till att vara mamma åt min extremt trotsiga lilla kille.

Kramkram!

Tävling!

Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg.

Glöm inte att lämna din mailadress, vinnaren kontaktas via mail.

Tävlingen pågår tills lördagen den 14 augusti!

Ni får gärna länka till tävlingen, det är dock inget krav.

Lycka till!

Ingen rubrik...

 


Jag har gått ner 2,5kg, yay!

Man kan nog kalla mig för serieaddict..

Jag har precis insett att jag följer helt extremt många serier:
Jag lär ju vara helt fullbokad under hösten när de återvänder igen, haha! Pretty Little Liars sänds ju dock nu, men det lär ju sändas i höst med när de andra har säsongspremiär :) True Blood sänds ju också nu, men jag väntar tills säsongen är slut innan jag börjar titta på det, så jag kan sträckkolla, so much better!

I sommar har jag dessutom slukat två ensäsongsserier:
Och ska, när jag är klar med Supernatural börja titta på Gilmore Girls :)

Phu, och för att inte glömma alla serier jag följde som blev nerlagda:
Och sen brukar jag titta på ströavsnitt av The O.C, Las Vegas och Buffy, haha gosh, jag borde verkligen söka hjälp för jag ser säkert 2-3 nya filmer i veckan också..

Sådärja, har intresseklubben antecknat nu? ;)

Nu ska jag gå och lägga mig igen, förhoppningsvis så kommer Lucas och gosar ner sig också så vi får gosat lite!

Kram!

Nya designen på plats!

Sådärja, då var den nya designen på plats. Är inte sådär jättenöjd, men den är definitivt mer mig. Jag fattar inte ens att jag fick klart den, jag skulle ju jobba på mina beställningar, men så blev jag så inspirerad och tadaa, var den klar :)

Menmen, nu ska jag försöka få någonting gjort, Lucas är rätt så uttråkad och jag med för den delen. Får försöka pina mig igenom smärtan och gå ner till ankorna med honom eller något. Äta måste jag också göra, för det gjorde jag inte igår.

Kram!

Ny design?

Ja, jag vill göra en ny design till mig själv. Har kommit fram till att färgerna ska vara ljusbeiga, men det är typ det enda. Dock så måste jag färdigställa alla mina beställningar först och det ska jag, så fort jag orkar igen.

Fick ju åka in till akuten igår kväll med akut magont. Det visade sig vara en enorm vätskefylld cysta som spruckit så all vätska låg ovanpå min livmoder och pressade ner den, smärta!

Dock så fick jag åka hem snabbt igen (tack och lov för det!) med lite smärtstillande och beordrad vila (kan inte göra någonting endån för jag har så ont, haha. Så ja, jag och Lucas har haft Supernatural maraton idag. Han är verkligen världens underbaraste två-åring och sitter här bredvid mig i sängen och leker, fastän han vanligtvis brukar busa som en galning. Det är som att han förstår att man har ont. Jag tänkte dock sätta igång någon barnfilm till honom nu som vi kan titta på, så han också får ut något av denna "slappedagen".

Wellwell, jag ska iallafall pilla lite i photoshop först och se ifall jag kan knåpa ihop en ny header till mig själv :)

Kram!

Den som spar han har...


Lucas älskar att sitta o pilla ner sina pengar i spargrisen, det gör han flera gånger om dagen typ, så sjukt sött!

Ramblin'


Trött men vill inte sova..

Jag är trött, men jag vill inte sova. Det känns som att jag slösar tid då, med tanke på att jag alltid är som mest inspirerad på kvällen..

Idag var vi i Malmö och tittade på "The Twilight Saga - Eclipse" och den var bättre än jag trodde, hade inte så höga förväntningar men, wow, den var riktigt awesome in my opinion.

Just nu ligger jag och grämer mig över hur länge sen det var jag fotade.. Min kamera har legat på hyllan rätt många dagar så får nog bannemig ta tag i det imorgon, vet inte riktigt vad jag ska fota dock.. Blommor börjar bli rätt uttjatagt, människor, ja synd att det inte finns några att fota.. Djur, då måste jag först hitta några så ja, vet inte riktigt vad det blir av det hela.

Men hm, ska nog försöka tvinga mig i säng nu iallafall, lägga mig och titta på ett avsnitt av Supernatural perhaps :)

Kram!