The end is just a new beginning.

Det har nu gått en vecka och en dag sen allt hände. Det är fortfarande smärtsamt att tänka på, men jag känner hur det sakta men säkert blir bättre igen.

Jag har liksom insett vilken idiot han egentligen är. Vilken normalt funtad människa gör så? Det är ju inte min förlust direkt. Det enda han gjort den senaste veckan har varit att ljuga mig rakt upp i ansiktet, kränka mig och trycka ner mig lite extra i skiten, bara för att. Vad ska jag med en sån kille till?

Nej, minsann, jag är så stolt över att jag ändå hanterar detta såpass bra som jag gör. Jag och Lucas fixar detta hur bra som helst själva vi behöver ingen otrevlig mansgris som springer o slänger skit på oss dagarna igenom inte.

Jag ser så mycket fram emot MITT år. Jag har ett helt år på mig att fundera på vad jag vill göra med mitt liv och jag har nog seriöst aldrig varit lyckligare över något :)

Jag vet också att jag har beställningsdesigner som ligger och väntar, jag har inte glömt dom, behöver bara lite mer tid att komma in i alla nya rutiner.

Nu har Lucas somnat och jag ska äta lite Proviva, vilket förövrigt är vad jag levt på den senaste veckan.. Kanske inte så hälsosamt, men jag har tappat 6kg, bara positivt enligt mig. Det är ju inte så att dom kilona lär bli saknade, haha! Ett avsnitt Buffy har jag laddat upp med också, myspys med en massa girlpower.

Godnatt!


Postat av: Malin

Läste på din BDB.. fy fan säger jag bara. Hur i helvete.. äh, nej det finns inte ens ord. Hemskt sätt att få reda på det - man kan tycka att man iaf som mor till hans barn är värd lite jävla ärlighet om han nu inte kan hålla kuken innanför brallorna!? MEN - så jävla bra att du nu vet, inte sant? Nu VET du. Nu kan Du & lilleman leva vidare, ERT liv. Han har inte bara sårat dig, han har sårat ER. Han har sårat lilleman - även om lilleman kanske inte vet VAD som hänt - barn är inte dumma.. dom fattar när det är något som är fel runt än.2011 tjejen. 2011 - det är ert år <3

2010-12-15 - 22:25:30
URL: http://inwe.se
Postat av: tanja

du är grym. jag hejar på dig!

2010-12-16 - 14:47:34
Postat av: Ida

Härligt att ditt humör går åt rätt håll. :) Detta klarar du toppen... stå på dig, och sen om han kommer krypande tillbaka borde du sparka honom rakt i arslet! (killar verkar ha en tendens att göra det när dom ser att man går vidare med sitt liv)..

2010-12-16 - 18:00:36
URL: http://frandagett.blogg.se/
Postat av: emelie

Åh vad trist att komma in och läsa att ni gjort slut en gång för alla nu, när jag egentligen skulle komma in och fråga om du fortfarande gör beställningsdesigner.Men jag hejar på dig och er, ni klarar det här. Även utan honom. Kör hårt tjejen!(Frågan återstår dock, går det att beställa? Även fast det är lite kö just nu? :))

2010-12-16 - 19:06:54
URL: http://makeitalone.blogg.se/
Postat av: Malin

Skönt att du inser det och inte vacklar. Det kommer bli skitbra. Som sagt, jag kan inte göra mycket, men vill du rida och lillpojken leka med djur har vi massor. Messa om du behöver. Var bor du nu?

2010-12-16 - 20:41:16
URL: http://nerknarkattroll.blogg.se/
Postat av: emelie

Okej :) Då filar jag lite på idéer och hör av mig till din mail när jag har bestämt mig :)

2010-12-16 - 21:21:49
URL: http://makeitalone.blogg.se/
Postat av: Elins blogg - foto & vardag.

Hej!Var gärna med i någon av mina härliga tävlingar! Du har chans att vinna fin fina valfria underkläder eller en sexleksak!Du får självklart vara anonym om du vill!Se båda här:http://eeeelins.blogg.se/category/tavling.htmlGodnatt! :)

2010-12-17 - 00:13:01
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: Josse

Ta den tid du behöver med designen, ingen brådska alls! Njut av Lucas och mys riktigt ordentligt i jul. Jag fattar inte riktigt hur de tänker, jag har precis fått reda på att min "man" gjort likadant! Hemskt!! Ett fruktansvärt svek. Han visste inte själv vad han gjort så onykter va han! Ni fixar det här du och Lucas!

2010-12-18 - 09:30:48
URL: http://mariajosefinececilia.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har inte haft tillgång till dator och har hamnat efter med bloggarna jag följer, och när jag skulle gå in på din bdb för att se vad som hänt så var den borttagen?

Vad händer? :-(

2010-12-20 - 14:18:14
URL: http://motherhood.blogg.se/namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback