Mål 2011.

 • Pierca läppen.
 • Färga håret rött.
 • Klippa en helt ny frisyr.
 • Gå ner i vikt.
 • Köpa blixt till kameran.
 • Gå upp klockan tidigt på morgonen varje dag.
 • Träffa nya människor.
 • Få till ordentliga motionsvanor, vardagsmotion.
 • Börja äta frukost innan klockan tolv..
 • Söka till idol.
 • Införa städdag 2 gånger i veckan.
 • Komma igång med körningen igen.
 • Minska mitt datasittande med 50%.
 • Börja läsa böcker igen.
De står nödvändigtvis inte i ordning och listan kommer fyllas på allteftersom, mål jag uppnår kommer strykas ut och så vidare. Men det känns som att jag har en del att jobba på. Vikten är ju dock prio ett, så länge jag ser ut såhär kommer jag aldrig bli lycklig.

Godjul på er!

The very frosty frost.

 

I'm a fucking work of art.


Jag fattar inte..

Jag tog bort alla bilder på facebook. Det känns nu som att det var ett aning förhastat beslut för jag vet att jag kommer ångra mig.

Jag klarar snart inte mer. Jag lovade mig själv att jag inte skulle skriva något om detta på internet, men jag har ingen aning om hur jag ska klara detta själv.

Han försöker radera mig helt från sitt liv. Han inser inte att det är omöjligt. Han behandlar mig som skit varenda gång vi träffas och jag är så trött på det. Jag förstår inte vad JAG har gjort för fel.. Varför JAG skulle förtjäna att behandlas illa?

Snart är det jul också, den lär ju bli trevlig om han ska bete sig såhär. Jag funderar faktiskt på att stanna hemma, sitta här själv, det känns så mycket mer frestande än att behöva bli behandlad som luft av en människa man älskat i tre år och har barn med.

Ingen som vill skänka mig en resa till någonstans långt jävla bort från den här skiten?

Om jag bara visste vad jag hade gjort för fel.. Om någon bara ville förklara. Jag kan inte springa omkring o låtsas som om allt är bra när det absolut inte är det. Jag kan inte vara trevlig och glad mot honom, jag kan inte låtsas som ingenting, varför skulle jag? Det är ju han som har svikit mig och inte tvärtom, så vart kommer den här ilsakn ifrån? Jag vet inte hur han hade förväntat sig att jag skulle reagera, men jag hade inte förväntat mig att han skulle bete sig såhär. Jag är mamma till hans barn förhelvete, betyder det ingenting? :(

Oviktig, betydelselös, bortglömd och "raderad".

Yeah, that's me.

Haha, jag dör av skratt!


The end is just a new beginning.

Det har nu gått en vecka och en dag sen allt hände. Det är fortfarande smärtsamt att tänka på, men jag känner hur det sakta men säkert blir bättre igen.

Jag har liksom insett vilken idiot han egentligen är. Vilken normalt funtad människa gör så? Det är ju inte min förlust direkt. Det enda han gjort den senaste veckan har varit att ljuga mig rakt upp i ansiktet, kränka mig och trycka ner mig lite extra i skiten, bara för att. Vad ska jag med en sån kille till?

Nej, minsann, jag är så stolt över att jag ändå hanterar detta såpass bra som jag gör. Jag och Lucas fixar detta hur bra som helst själva vi behöver ingen otrevlig mansgris som springer o slänger skit på oss dagarna igenom inte.

Jag ser så mycket fram emot MITT år. Jag har ett helt år på mig att fundera på vad jag vill göra med mitt liv och jag har nog seriöst aldrig varit lyckligare över något :)

Jag vet också att jag har beställningsdesigner som ligger och väntar, jag har inte glömt dom, behöver bara lite mer tid att komma in i alla nya rutiner.

Nu har Lucas somnat och jag ska äta lite Proviva, vilket förövrigt är vad jag levt på den senaste veckan.. Kanske inte så hälsosamt, men jag har tappat 6kg, bara positivt enligt mig. Det är ju inte så att dom kilona lär bli saknade, haha! Ett avsnitt Buffy har jag laddat upp med också, myspys med en massa girlpower.

Godnatt!


The girl with the broken heart.

It doesn't matter what I want
It doesn't matter what I need
It doesn't matter if I cry
Don't matter if I bleed
You've been on a road
Don't know where it goes or where it leads

It doesn't matter what I want
It doesn't matter what I need
If you've made up your mind to go
I won't beg you to stay
You've been in a cage
Throw you to the wind you fly away

It doesn't matter what I want
It doesn't matter what I need
It doesn't matter if I cry
Doesn't matter if I bleed
Feel the sting of tears
Falling on this face you've loved for years


 


 

Alla som läser min blogg vet förmodligen redan vad som hänt. Vet ni inte så finns det att läsa på bdb.

 

Jag älskar honom fortfarande, men det spelar ingen roll. Det finns ingen framtid mer. Han tog den, knycklade ihop den, stampade på den och eldade upp den. Vår framtid. Vår familj. Mitt framför mina ögon.

 

Jag har ingenting mer att säga, är alldeles tom på ord.


And now our house is falling down..

Jag blir så trött. Just när man inser hur mycket pengar man lyckats spara ihop och hur nära en nya kamera man är så börjar alla saker i lägenheten gå sönder. Det är exakt samma fenomen varje gång jag ska köpa något jag längtat efer.

Så ja, i tisdags gick den sketans micron sönder.. Så nu hittade jag en ny, rekommenderad micro för 1500kr, vilket i sig kanske inte är så dyrt, men det innebär en månads extra sparande inför kameran. Och ja, jag vet att det finns billiga microvågsugnar, men jag bryr mig om kvalitén och märket i detta fallet eftersom det gäller en maskin som vi använder flera gånger dagligen :)

Och sen idag, för tredje gången sen i Juli brakar vår säng ihop. Den här gången är det så illa att det faktiskt inte ens går att laga den. Jag stod och bytte sängkläder och så tjoff så brakar hela fotänden på säng-gaveln ihop. Liksom pluggar, klister och allt bara lossnade, jag fattar inte hur det gick till..

Så nu blir vår tre-års dag, som skulle firas i Malmö med julshopping, middag och bio genast mycket tråkigare. Det blir en sväng till IKEA för att inhandla en ny säng-gavel och vi har helt enkelt inte råd att köpa en likadan som vi har, så nu kommer vi få dras med en Leirvik istället för en Hemnes, ana i-landsproblemen det innebär, haha. För det första så kommer den nya sängen inte passa ihop med vårt övriga sängmöblemang. Vi kommer inte kunna ha Lucas i spjälsängen bredvid vår säng för den nya är mycket högre *suckpustochstön*. Dagen är dock inte helt inställd utan biobiljetterna är bokade till filmen Due Date och julklapparna ska inhandlas i vilket fall som helst, så det enda som blir lidande är väl vår middag, som kommer få ätas på donken istället för något lite trevligare ställe..

Men jag ska försöka bortse från den extra månadens sparande inför kameran och försöka glädja mig åt att jag nu har en hel månad extra att gå ner i vikt. För min nya kamera, det är min morot, eller ska vara, jag ska börja efter jul.

Kameran, blir föresten en Sony a580 + batterigrepp, för nä, jag vill inte byta märke, trivs så himla bra med min lilla a230 jag har nu, plus att jag har en massa objektiv och tillbehör till Sony också.


Menmen, nu ska jag invänta min sura sambo och förhoppningsvis börja med maten (tacos) inom den snaraste framtiden.

Kram!

Jingle bells, jingle bells..


Pu-pu-put your hands up in the air!


In your fucking face ASSHOLE!


Jag brukar sällan bry mig om elaka kommentarer, men att skriva så fruktansvärt idiotiska saker om mitt barn är fan inte okej. Hur kommer man ens på tanken att attackera ett barns utseende? Jag har fått bevisat för mig fler gånger än jag kan komma ihåg att jag inte har ett fult barn. Istället får jag i princip varje gång jag går till affären komplimanger för hans vackra ögon och fina ansiktsdrag.

Så nej du, din dumma jävel, dra dit pepparn växer vettja!

Och förövrigt så är inte barn eller någon annan med Downs Syndrom fula heller, skönheten sitter inte bara på utsidan.

Jag har dock en aning om vart detta kommer ifrån. Svarade i en tråd på familjeliv där en man bad om en åsikt på sitt utseende. Och ja, jag tycker att denna människa var uppriktigt ful så jag citerade en kommentar som någon annan skrivit (Ful.. Lite creepy också) för att jag tycker att är man dum nog att lägga upp en bild på sig själv så får man fan ta konsekvensen för det om man är ful då också. Idiotfan.

Gah, jag är så jävla förbannad!

Helvetesjävlaballefittkuksbögfjasfan!

Update; Skickade ett otrevligt mejl till mejladressen som lämnades..