Sweet child of mine.


Baby.

It's all about perfection.


Jag jobbar på en ny bloggdesign till mig själv, det känns som att det är dags att "uppdatera" bloggen lite. Har ju haft den här designen i säkert ett halvår snart :)

Har även tagit en paus på obestämd tid gällande designer till andra. Jag har insett att jag helt enkelt inte hinner med det längre. En två, snart treåring kan vara med tidskrävande än man tror. I höst ska jag börja plugga igen också, så tid är ingenting jag har gott om längre.

Bilderna ovan är från ikväll, tog med Lucas ut i fem minuter för att se om jag kunde få till lite mysiga motljusbilder, och ja, får jag säga det själv så tycker jag att jag lyckades.

Nu ska jag göra ett besök på Wisteria Lane och sen kallar sängen.

Nattnatt!

Den nya innebörden av irländska fiskare.

Jag har någon slags "thing" för skäggiga, långhåriga och allmänt ovårdade irländare. Är dom dessutom fiskare så är det av någon konstig anledning full pott. För att galonisar och gummipuppor på en fiskstinkande kille med ett ovårdat yttre är väl vart allas tankar hamnar när man säger ordet "drömkille".

Nej, trodde inte det heller, det är bara jag som har tappat all vett och sans.

Jag har ingen aning om vilka sidor bilderna kommer ifrån, men jag påstår mig inte äga dom.

Jag tittade på filmen Ondine inatt, efter att ha upptäckt det irländska fenomenet Colin Farell lite tidigare på dagen. Jag hade inga förhoppningar alls på filmen, den verkade helt extremt B och jag hittade nog inte en enda positiv recension på IMDB. Det är ju dock det bästa utgångsläget när man ser filmer, för man kan inte bli besviken. Jag blev inte besviken, snarare smått överraskad av hur bra jag faktiskt tyckte att filmen var. Den var lite annorlunda, eller lite är en underdrift, den var ganska mycket annorlunda, men den var okej.

Den handlar om en avdankad fiskare som varit alkolist och bara haft otur i sitt liv. En dag fiskar han upp en mystisk kvinna ur vattnet och hans tur "vänder". Hans dotter blir då helt övertygad om att hon är en "Selkie" (någon irländsk, skottsk, mytologisk varelse som skulle kunna jämföras med en sjöjungfru) och gör allt för att bevisa detta för sin pappa. Typ.

Den är betydligt bättre än den verkar och det man får se av den irländska kusten i filmen får mig att vilja teleportera mig dit med kameran på studs. Älskar verkligen Irland..

Iallafall så fick filmen mig att sukta efter en irländsk fiskare från Cork med samma översexiga dialekt som Colin Farrell utövar i filmen. Hur jag får detta att gå ihop vet jag inte. Jag hatar fisk.. Men drömmer om att leva bredvid havet tillsammans med en irländsk fiskare som förmodligen bara äter fisk?

Knäpp är ordet ni eftersöker och jag håller med.


Fishery Board Man: There's a girl here Syracuse, in your net.
Syracuse
: Is that illegal?
Fishery Board Man
: No, but... it's unusual.

(dialogen har ingenting med bilden att göra, faktiskt)

Bubye.

I've got a lookalike!

Jag trodde jag var helt unik, att det inte fanns någon kändis som var lik mig, men så såg jag filmen "Sunshine Cleaning" och insåg att fallet inte var riktigt så.. För helt plötsligt bara insåg jag att god damn, vad Emily Blunt är lik mig när jag var "skinny me".

Bilderna jag har jämfört med är inte bilder som jag letat fram för att dom ska "matcha" heller, utan det är faktiskt dom enda två bilderna jag har på mig själv rakt framifrån som smal.

Eller?


Haha, kan dock vara åthelvete blind och försöker inbilla mig detta för att Emily är så himla snygg?! Men skulle väl vilja säga att ansiktsformen är lik, ögonen (tänk er mina sminkade), ögonbrynen (om mina var plockade), munnen, pannan och ja näsan är väl inte helt olik heller, men hennes nästopp är lite smalare. Jag har faktist en sån där liten inbuktning på hakan med som synns rätt tydligt när jag är smal, not so much just nu when I'm fat.. :)

Helgen har varit lugn, jag börjar fundera på om jag har magsjuka dock. Mådde jättekonstigt igår och idag har jag varit extremt illamående. Jag hoppas verkligen att det inte är så, har en hektisk vecka framför mig.

Imorn ska jag, om jag inte blir magsjuk nudå, färdigställa de två bloggdesignerna jag håller på med, lovar.

Nu ska jag lägga mig och titta på "No ordinary family" och försöka tänka på något annat än den här tankeramsan "gud jag mår så jävla illa att jag vill dö jag vill inte kräkaaaaaas, snälla låt mig slippa kräkas, vill inte, vill inte".

Natt.