Nananalala

Escape the fate - The flood


Postat av: Sanna

Blev riktigt förvånad när jag läste din kommentar måste jag skriva. Ingen annan som varit så negativ till det jag skriver som du tydligen verkar vara.



Jag ser mig själv precis som vilken annan mamma som helst. Men jag är en ungmamma, jag är inte speciellt gammal.



Dessutom är det väl upp till mig vad jag skriver i min blogg, inte sant? Du har din blogg och jag har min.



Angående mina inlägg, jag tror verkligen inte jag är "någon" eller "bättre" än någon annan. Vart har du fått det ifrån egentligen?



Men jag är stolt över allt jag upplevt och kämpat för. Är det något fel med att vara stolt? Jag skriver min blogg, den handlar om mina känslor / upplevelser och min vardag. Då har jag all rätt i världen att skriva att jag är en stolt ung och ensamstående mamma. Jag är stolt att jag klarar allt så bra helt ensam!



2009-04-30 - 11:11:11
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Emma

Klart som fan att Sanna har rätt att vara stolt! Du verkar inte alls har läst alla hennes inlägg för då skulle du bara veta! Jag har träffat Sanna ett par gånger och då har hon berättat saker och ting som även står på hennes blogg. Vilket du inte verkar ha läst! Klart som fan att man är solt över sig själv om man verkligen kämpar med att ta hand om sin dotter helt ensam! Hur många 17 åringar skulle klara av det?

2009-04-30 - 12:09:09
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Emma

Bara för du mår dåligt och har dålig självförtroende så behöver inte det gå ut över Sanna

2009-04-30 - 12:17:31
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ärligt talat bryr jag mig inte om dina åsikter. Så stark i mig själv är jag faktiskt att jag inte tar åt mig av det du skriver.



Men eftersom du verkar vara riktigt envis och tror att du ska få mig att erkänna att jag har fel, måste vi tydligen sitta och tjafsa om det här. Jag har all rätt i världen att skriva det, eftersom jag är stolt över det.

2009-04-30 - 12:22:57
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ursäkta? Att vara ungmamma eller vad det nu är, är inget som jag vill ska placeras i olika fack. Utan det är just det jag INTE vill att det ska göras, just därför är jag STOLT över att jag är en ungmamma, i stället för att dölja det.



Jag ser inget fel i att vara ung och ha barn. Att vara mamma är ingen ålder, utan någon man är och lär sig vara, eftersom man växer in i rollen.

2009-04-30 - 12:29:25
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det spelar ingen roll vad jag skriver, det är fortfarande min blogg. Om du stör det på det kan du sluta läsa den bara, inget som bett dig läsa den liksom.

2009-04-30 - 12:32:50
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vadå överallt och predikar om detta? Som vart någonstans då till exempel?

2009-04-30 - 12:41:59
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Zanna

Herregud, har läst vad du har skrivit till Sanna, varför ska du ge dig på henne? Hon sköter Alva bättre än någon annan, de är ju trots allt Sanna som är mamma till henne.. Förstår inte varför du är så svartis för? Trivs du inte i din mammaroll? Vad är du rädd för? Undrar egentligen hur du är funtad.. Tycker synd om dig när du måste ta ut din "sorg" på andra. Jag är också en ung mamma och har varit ensamstående och jag var EN STOLT UNG ENSAMSTÅENDE MAMMA, och nu är jag EN STOLT UNG MAMMA MED VÄRLDENS BÄSTA SAMBO!! Tror du har fått en rejäl smäll i huvudet eftersom du verkar läsa mellan raderna på hennes blogg. Och som sagt de är hennes blogg ingen annans!!! Sköt ditt eget liv!!!

2009-04-30 - 13:12:39
URL: http://theospappamamma.blogg.se/
Postat av: Sanna

Att mina vänner / blogg läsare skriver till dig är inget jag bett dom göra, om det var det du trodde. Utan det har dom själva gjort eftersom dom ser vilka kommentarer du lämnar hos mig.



Nu kan du låta mig skriva hur jag vill i min blogg, utan att kritisera mig för hel konstiga saker. Om du hellre vill skriva "mamma" på din blogg i stället för "ungmamma" som jag skriver på min, är det upp till dig. Men du behöver inte skriva en massa skit till mig för det. Och det där om att jag har familjeliv, bdb osv. är inte det upp till mig eller?



Får inte jag ha det menar du eller vad menar du egentligen?

2009-04-30 - 13:42:41
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vad bra att jag slipper den här tjafset nu. Och precis som du skriver har jag svarat på ditt så kallade "råd" eller "tips", som jag inte ens bett om att få.



Det jag svarade var återigen; Jag är stolt över att var ungmamma & ensamstående. Jag har fixat allt själv och skämms inte över att vara ung och ha barn.

2009-04-30 - 13:53:49
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vadå skäms över sina barn? Vad pratar du om? Jag skäms verkligen inte över min dotter, hon är det bästa som hänt mig.



Tror inte heller någon annan skäms för sina barn. Vart fick du det ifrån?



Visst får man råd, trots att man inte ber om dom. Men så som du skrev kallar jag inte det för "råd". Eftersom det var illa menat.



Du kunde skrivit snällt och sagt tex. det ser bättre ut om du inte nämner att du är UNG mamma för osv.



men så skrev du inte, utan du skrev värsta långa inlägget som rent ut sagt var elakt!

2009-04-30 - 14:09:46
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

Klart jag har koll på vad jag själv skriver.



Jag läste igenom ditt inlägg både en och tre gånger, innan jag svarade. Dessutom var jag tydligen inte ensam om att se ditt inlägg som negativt eftersom mina läsare reagerade och skrev till dig, utan att jag bett dom göra det.

2009-04-30 - 14:42:11
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Emma

Man måste vara psykisk sjuk om man skäms över sina barn

2009-04-30 - 17:51:21
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Emma

Klart jag försvarar Sanna när du lägger dig i hennes. Du vet inte ett skit om henne. Hon har all rätt i att vara stolt! Och du verkar inte ens veta varför hon har anledning till det. Blandar mig i ditt mående? Du blandar dig ju i Sannas när du inte vet ett skit, varför hon har rätt i att vara stolt.

2009-04-30 - 17:57:09
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Emma

Varför ska alla andra sköta sina egna problem när du själv har problem med att dom är stolt över sig själva för att dom är ung mamma? Låt folk få göra det om dom vill. Det är ju du som har problem eftersom du stör dig på dom.

2009-04-30 - 18:15:58
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Emma

Påhopp? Jag har aldrig skrivit något om det. Jag har också rätt att störa mig på saker och ting. Börja tjafsa? Vem var det som började skriva till Sanna? Du verkar inte ens veta vad Sanna är stolt över, men det vet jag för jag har läst allting. Du vet inte hela historien om allting.

2009-04-30 - 22:44:02
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Emma

Varför har du bara rätt till saker? Du har rätt att skriva din åsikt men unga mammor har inte rätt att vara stolta över sig själva? Dom har med rätt till sina åsikter.

2009-04-30 - 22:45:41
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Frida

oj gud vad folk verkar anfalla dig. jag tänkte mest bara påpeka att det borde vara olagligt att lyssna på det nya failiga escape the fate med craig mabbitt. the flood suger :< dock tänkte jag faktiskt leta reda på dig och fråga hur man gör för att lägga in musik så, kan du hjälpa mig?

2009-05-02 - 22:43:21
URL: http://varldsherravalde.blogg.se/



namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback