Valborg.

Då var det brasa idag då, jag är inte speciellt pepp inför det, men vad gör man? Grilla korv och sånt kan ju säkert vara trevligt, dock så är jag lite sur för att min fina fina vagn kommer att lukta bajs sen och det blåser som inihelvete, så nej, usch, jag hade ju hellre suttit hemma i soffan.

Vi köpte en ny bilbarnstol igår, det blev en brio zento, grå/svart. Jag ville ha en turkos/svart samma färger som på vårt babyskydd därifrån, men tydligen så fanns inte den färgen i år. Aja, det tog iallafall en evighet för mig att montera stolen, som fortfarande inte sitter bra, jag orkade inte ställa in framsätet innan så det får jag göra när vi ska köra. Öhm, ja det var väll typ det.

Nu ska jag packa Tuts väska och sen blire klä på sig och köra.

Puwwsss

Postat av: Zanna

Herregud låt henne stoltsera med detta, hon trivs med detta de är ju ingen som har bett dig läsa hennes blogg.. Eller hur? Och hon bad inte mig skriva till dig, jag blir bara så irreterad på ditt jävla sätt mot en person som är helt oskyldig.. och du skriver att du inte är "elak" de är ju precis de du är..

2009-04-30 - 23:52:46
URL: http://theospappamamma.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Kelah,

Jag tycker du är en grym mamma!

Stå på dig skit i vad alla andra säger! För det bevisar bara att dom inte har ngt Liv. Eller är avensjuk på dig,

Kram!

2009-05-01 - 00:17:37
URL: http://tobbeesblogg.blogg.se/
Postat av: Emma

Hur vet du att hon är stolt för att hon är en ung mamma förresten? Hon kanske är stolt för det hon har gjort. Jag har aldrig sett henne skriva att hon är stolt för att hon är en ung mamma. Men däremot har jag sett henne skriva att hon är stolt för det hon gör. Skillnad!

2009-05-01 - 11:56:44
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Angelica

Godkväll! Jag sitter och tittar runt på lite bloggar och hittade din och ser att din son föddes samma dag som min, det är ett bra datum :P En väldigt söt pojke har du.



Ha en bra kväll!

2009-05-01 - 21:46:17
URL: http://honeybum.blogg.se/
Postat av: Jennie - mamma till Oliver ♥

vems blogg är det du stör dej på? Skulle va kul att läsa :p

2009-05-02 - 15:41:40
URL: http://jennieocholiver.blogg.se/



namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback