xkela på facebook

Nu har även jag joinat trenden med en egen sida på facebook. Jag vill komma igång med fotandet igen och detta känns som ett steg i rätt riktning :) Hoppas verkligen att jag någongång i framtiden har lyckats fylla mapparna med ännu fler fina bilder.

Klicka på bilden för att komma till sidan.


Jag vill gärna fota människor/barn/djur och jag struntar helt i om jag får ersättning för det eller inte. Jag vill fota för att det är roligt, för att skapa konst och framförallt för att fånga vackra ögonblick. Så om ni nu känner någon som letar efter en fotograf eller om du själv vill bli fotad, säg bara till, jag ställer mer än gärna upp. Det enda jag vill ha i gentjänst är att få publicera bilderna på min facebook sida och eventuellt här på bloggen :)

Postat av: mia

jag hade gääärna velat bli fotad.är gravid med bf 4/11...

tror dock du bor lite långt bort?=(..säg till om du har vägarna förbi blekinge (olofström) inom de närmsta :D..du är en FANTASTISK fotograf..gillar sj att fota men är ju inte de lättaste att fotografera sig sj;)

kram!

2011-09-14 - 11:47:16
URL: http://miiamakinen.blogg.se/
Postat av: mia

hmm..ja de kan de ju vara värt:D..är ju inte meeeega långt iväg ändå:)

lägg till mig på msn om du vill...så kan vi diskutera mer där:)

2011-09-15 - 14:06:45
URL: http://miiamakinen.blogg.se/
Postat av: myruls.blogg,se

Starkt gjort måste jag säga! vad gjorde du för att för att komma över allt svåra? det måste ha tagit ett tag innan du förlät dem. Mår du ofta dåligt över hur du har haft det?

2011-09-16 - 00:10:09
URL: http://myruls.blogg,se
Postat av: Anonym

2011-09-16 - 16:51:53
Postat av: Linda

Hej hej! Jag följer din blogg och tycker det är jätteintressant att läsa dessa inlägg om barnmisshandel...hur mycket man än vill sluta läsa så fortsätter man ändå, det är så hemskt att sånt händer men jag tycker det är bra att du skriver om det då det går ut till fler så fler kanske kan förhindra detta. När kommer nästa inlägg? Tycker du verkar vara en stark person som tycks gått vidare i livet o kunnat förlåta.

Mvh Linda

2011-09-16 - 16:57:28
URL: http://lindaklingberg.blogg.se/
Postat av: Erica - 16 år och mamma

Jag hade gärna ställt upp!

Kanske hade man kunnat göra så båda fick fota och så. Skulle också behöva någon som ville bli fotad :)

2011-09-30 - 00:41:20
URL: http://justababy.blogg.se/namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback