Idolfjortisar!

Jag kan omöjligen vara den enda personen som stör mig på alla som kommer till idol för att fjanta sig?

Det är inte underhållande
, inte ett endaste dugg. De två tjejerna som hade klätt ut sig till siamesiska tvillingar ikväll blev jag riktigt irriterad på.. När den ena sedan utbrast "vi tänkte det kunde vara underhållande tv" så skakade jag bara på huvudet.. Pinsamt! Jag tyckte inte heller att Jamilla skulle få komma in och sjunga igen heller, hon förtjänade ingen chans och definitivt ingen guldbiljett.

Det som är underhållande
med idolauditionsen är att man brukar hitta några favoriter som man kan följa till slutaudition sen, eller självklart de som tror att de kan sjunga men inte kan det. Jag kan fortfarande sitta och skratta åt "ring ring Anna" eller han "dragostea-din-tei". Den sistnämnda kom dock dit för att fjanta sig har jag för mig, men ack så roligt det var!

Irriterande var ordet för det ja!

Min favorit ikväll var iallafall Anton Hildorsson, diggade hans röst som fan, den var riktigt härlig att lyssna på!


Vem var er favorit? :)


Postat av: Camilla Andersson

Jo, jag förstår! Det är aldrig kul när dom säger det på ett så fult och taskigt sätt. Men det blir nog kanon det där! Och som sagt, folk förstår inte hur mycket tid man lägger ner. Och bara en sån sak är irriterande..

2010-09-07 - 22:01:42
URL: http://camillalola.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, en del är verklige barnsliga. Men det går inte att sluta skratta åt en del. Som t.ex den här: http://www.youtube.com/watch?v=N75JAYmeKT4&feature=related

2010-09-07 - 23:04:24
URL: http://emmaelisabets.blogg.se/
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Jag tycker inte att det är kul att kolla på idol längre för att det är bara fjanterier efter fjantierer på det där programmet alltså..

Känns inte seriöst längre som förut :( tkr att dom där fjanteierna blir värre och värre för varje år idol går..förstör ju allt :/

2010-09-07 - 23:26:18
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Svar:

Då är vi 2 :)



Hihi.tack, har ni några planer på att skaffa nr 2 snart eller ? ;)

2010-09-08 - 08:53:47
URL: http://mammah.webblogg.se/



namn:
vip?

mail-adress: (publiceras ej)


hemsida/bloggadress:


kommentar:


Trackback